- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
Bugün parça parça yürüyüş yaptım canım. Tek seferde yuruyemiyorum şimdilik.10 bin adım çok iyi ama![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün parça parça yürüyüş yaptım canım. Tek seferde yuruyemiyorum şimdilik.10 bin adım çok iyi ama![]()
Çok zorlanıyorum canım bu ara ama devam edicem, hedefe ulaşmam lazımAfiyet olsun canım. Pes etme, zararın neresinden dönsen kardır öyle düşün.
Yine de zorlama sen canım. Dikiş oluyor sonuçta. Benim vardı safradan sonra.Kapalı ameliyat oldum canım, diğer türlü daha toparlanmamis olurdum sanırım. Düşündüğün için çok sağol canım biraz daha beklemek mantıklı olabilir onun için ama Leslie yaparım sanırım.
Olur arada, öyle olunca beni düşünÇok zorlanıyorum canım bu ara ama devam edicem, hedefe ulaşmam lazım
yine de çok büyük hedeflerim varBende gram gram veriyorumOlur arada, öyle olunca beni düşüngram gram veriyorum
yine de çok büyük hedeflerim var
![]()
Gram gram da olsa gidiyor sonuçta.Bende gram gram veriyorum![]()
1 paket margarin 250 gr. Kapladığı alana bak Tez canlı olunca kilolar da tez tez gitsin istiyor insan :) tez tez gelmeyi biliyorlarGram gram da olsa gidiyor sonuçta.Ben yerimde sayıyorum.
1 paket margarin 250 gr. Kapladığı alana bak
![]()
Aynen ben de çabuk gitsin istiyorum. Gitmedikçe daha çok alıyorumTez canlı olunca kilolar da tez tez gitsin istiyor insan :) tez tez gelmeyi biliyorlar![]()
Hah işte insan o zaman niye uğraşıyorum ki diyor, geçen yıl da böyle oldu ya. Mayıs da başlamıştım 2017 de, bir yıl sonra hedefe ulaşabilmiştim 22 kilo, millet 5 ayda veriyor onu ben iki katı sürede.Aynen ben de çabuk gitsin istiyorum. Gitmedikçe daha çok alıyorum![]()
Tez canlı değilim, kilolarımda benim gibiTez canlı olunca kilolar da tez tez gitsin istiyor insan :) tez tez gelmeyi biliyorlar![]()
Zaten iyi adım attım bugun zorlamam canım. Sana da geçmiş olsun. Safra keseni aldılar galiba.Yine de zorlama sen canım. Dikiş oluyor sonuçta. Benim vardı safradan sonra.
Menun çok güzel afiyet olsun pastelcim. Umarım pateteslerin dilimi büyük değildir.Kahvaltı 09:00
1 h yumurta
Peynir zeytin ceviz
Öğle 13:00
Muz
Akşam 17:30
İzmir köfte (4 patates 4köfte)
Yeşil salata
Acıkırım büyük ihtimal. 1 elma ve ceviz yerim.
Afiyet olsun canım. Doğum günün kutlu olsun. Pastanın iznini almışsın.14 ekim
Sabah yarım dilim peynirli tost
Yarım avuç çiğ fındık peynir
Saat 15.30 yarım kase mercimek çorbası salatalık domates söğüş
Saat 18 yarım dilim pasta( kaptanım izin verdi mecbur kaldım yemeye. İki arkadaşım doğumgünü için geldiler benim yanıma...)peynir, çiğ fındık
1000 ml su-soda
Akdeniz ateşine benziyor rahatsızlığı. Karnı da ağrıyor mu canım?Hastaneden geldim karnımı doyurdum kendimi yataga attım başım agrıyordu kızlar tuğçenin uyudu kalktı hala başı agrıyor hastaneden gelirken sağlık ocağına gittik ölçtürdük 13.8 çıktı ağrısı geçmiyo ne yapa bilirim acile gitsem bişey yapmıyorlar mrh çekilecek ta kasımın 3. Gün verdiler sonucu alıp nörolojiye götürücem
Canım suyu bol içsin, tansiyonu suyla düşürürsün, limon sık içsin suya katabilirsin. Geçmiş olsunHastaneden geldim karnımı doyurdum kendimi yataga attım başım agrıyordu kızlar tuğçenin uyudu kalktı hala başı agrıyor hastaneden gelirken sağlık ocağına gittik ölçtürdük 13.8 çıktı ağrısı geçmiyo ne yapa bilirim acile gitsem bişey yapmıyorlar mrh çekilecek ta kasımın 3. Gün verdiler sonucu alıp nörolojiye götürücem
Afiyet olsun canım....Kahvaltı 09:00
1 h yumurta
Peynir zeytin ceviz
Öğle 13:00
Muz
Akşam 17:30
İzmir köfte (4 patates 4köfte)
Yeşil salata
Acıkırım büyük ihtimal. 1 elma ve ceviz yerim.
Nasıl attın o kadar adımı dostum? Bu hafta 60 lı kilolara düşeceğine cani gönülden inanıyorum14 Ekim
Sabah 8.30 Bir yumurta, yeşil çay
10.00 Karışık kuruyemiş ceviz, fındık , kabak çekirdeği ( minik bir kase)
12.00 Sade Türk kahvesi
14.30 Bir avokado, üç kaşık yoğurt, iki kaşık et kavurma
15.00 Bir kupa yeşil çay , yarım maden suyu
19.00 Sahanda iki yumurta, yarım dilim tb ekmeği, bir bardak ayran
18037 adım ( sabah+ öğleden sonra )
İki litre su
Birazdan yeşil çay icecegim.
Geçmiş olsun canım. Tansiyonu başı ağrıdığından yükselmiştir doktorlar öyle diyor....Akdeniz ateşine benziyor rahatsızlığı. Karnı da ağrıyor mu canım?
Benim değil canım o iki arkadaştan birinin. Diğeri pastayı aldı parasını paylaştık. Maksat görüşmek olsun diye.....Menun çok güzel afiyet olsun pastelcim. Umarım pateteslerin dilimi büyük değildir.Elmanin üzerine tarçın dök olur mu... metabolizma hizlansin.
Afiyet olsun canım. Doğum günün kutlu olsun. Pastanın iznini almışsın.![]()
![]()
![]()
Birde beslenmesi nasıl? Yetişkinler gibi yediklerine dikkat etmesi lazım (tansiyon hastası olan yetişkinler) tuzlu, kızartma, hamur işi, fas food tüketmemesi lazımHastaneden geldim karnımı doyurdum kendimi yataga attım başım agrıyordu kızlar tuğçenin uyudu kalktı hala başı agrıyor hastaneden gelirken sağlık ocağına gittik ölçtürdük 13.8 çıktı ağrısı geçmiyo ne yapa bilirim acile gitsem bişey yapmıyorlar mrh çekilecek ta kasımın 3. Gün verdiler sonucu alıp nörolojiye götürücem