• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyileşmene çok sevindim cnm ❤ 200 çeşitten fazla romatizma varmış. Kan romatizmasını ilk kez duydum, Allah korusun herkesi... Benim rahatsızlığımda tedavi edilmezse eklemlerde aşağıdaki gibi deformasyonlara sebep oluyor ve tutulumlar tüm vücuda dağılabiliyor, gözyaşı kanallarına kadar düşün😔

Eki Görüntüle 2545508
Allah korusun herkesi. Ben de bu kadar çok çeşidi olduğunu bilmiyordum. Resimler gerçekten üzüntü veriyor, inşallah sen de tedavinden güzel sonuçlar alırsın canım.

İyileşmene çok sevindim cnm ❤ 200 çeşitten fazla romatizma varmış. Kan romatizmasını ilk kez duydum, Allah korusun herkesi... Benim rahatsızlığımda tedavi edilmezse eklemlerde aşağıdaki gibi deformasyonlara sebep oluyor ve tutulumlar tüm vücuda dağılabiliyor, gözyaşı kanallarına kadar düşün😔

Eki Görüntüle 2545508
Ayy Allah korusun canım ya

Fırsat buldukça giriyorum canım, sporu aksatmak istemiyorum artık 😊
Adım sayın çok iyi 😍
iyi olur canım aksatmamak. Senin de yoğunluğun biraz azalırsa daha çok spor yaparsın belki Akşamları etiket yaparım öyleyse. Öğle arasında da çıkıp yürüdüm bugün bayağı.

15 Ekim menü
11 00 omlet 1 parca beyaz peynir 3 zeytin domates salatalik şekersiz çay

14 .00 yarim tarçınlı elma sade türk kahvesi

16.00 yarim paket altınbaşak biskuvi çay

19 30 1 kepçe şehriye çorbası 2 tavuk but

2 lt su spor kardiyo yarim saat
Menün ve sporun cok güzel canım, bu hafta da güzel bir eksi ile geleceksin bence.

Back
X