• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bıktirdim seni değil mi :KK45:Basarilarin daim olsun gülüm serenim :KK15: Bu jestten sonra boş durmak olmaz. Bak şimdi:
Tatlım ben Meryem 50 yaşındayım, evlendim, ayrıldım. İki oğlum var(21 ve 22) 12 yıl oldu ikinci evliliğimi yapalı. Eşimin de üç çocuğu var hepsi evli. Ortak çocuk yok. İki kızım üç oğlum var. Çalışıyorum. :KK69::KK36: Herkese ve bize mutluluklar dilerim.:KK5:
Valla cesaretine hayranım iki tam hareketli zamanlarında erkek çocuğu varken evlenmek.... bence sen çok güzel bir hatunsun. Adam epeyce peşinde koşmuş olmalı......

Valla cesaretine hayranım iki tam hareketli zamanlarında erkek çocuğu varken evlenmek.... bence sen çok güzel bir hatunsun. Adam epeyce peşinde koşmuş olmalı......
Eski koca boşandıktan sonra rahatsızlık vermeseydi evliliği düşünecek durumda değildim canim. Güzellik ve cesaretten değil bitanem. Çok teşekkür ederim güzel duygularin ve iyi niyetin için. :KK36: :KK200: Eşim beni tanımak istedi bu doğru ama ona evlilik yolunda yürüyen ben oldum. :KK76:acikcasi koştum desem daha doğru. :rolleyes:

Eski koca boşandıktan sonra rahatsızlık vermeseydi evliliği düşünecek durumda değildim canim. Güzellik ve cesaretten değil bitanem. Çok teşekkür ederim güzel duygularin ve iyi niyetin için. :KK36: :KK200: Eşim beni tanımak istedi bu doğru ama ona evlilik yolunda yürüyen ben oldum. :KK76:acikcasi koştum desem daha doğru. :rolleyes:
Maaşallah mutluluğu bulmama sevindim kaç yaş büyük senden eşin?

Benim süt detoksu yine yalan oldu kızlar yarın tarlaya gidicem patates toplamaya yarın tarlanın biri bitiyomuş eşimi ikna ettim görümcem kaynanam ben çocuklar da okulu astı gidip bitirelim eşim çok sitres yapıyo üzerine kar yağacak diye uykuları kaçıyor gidip yardım edeyim diyorum
İnşallah ürünleri sıkıntısız toplarsınız cnm ❤️ Şimdiden kolay gelsin, Allah yardımcınız olsun.

Bıktirdim seni değil mi :KK45:Basarilarin daim olsun gülüm serenim :KK15: Bu jestten sonra boş durmak olmaz. Bak şimdi:
Tatlım ben Meryem 50 yaşındayım, evlendim, ayrıldım. İki oğlum var(21 ve 22) 12 yıl oldu ikinci evliliğimi yapalı. Eşimin de üç çocuğu var hepsi evli. Ortak çocuk yok. İki kızım üç oğlum var. Çalışıyorum. :KK69::KK36: Herkese ve bize mutluluklar dilerim.:KK5:
Kızlar kendimizi mi tanıtıyoruz 😊 bende kısaca özet geçeyim o zaman. İsmim Hayriye, 34 yaşındayım 19 aylık Timur bebesinin annesiyim. Bu aralar kendimi profesyonel ev hanımı olarak tanımlıyorum. Yarışmaya İstanbuldan katılıyorum. Tüm arkadaşlarıma başarılar ve musmutlu ömürler diliyorum ❤️

Bugün bir de oğlun olduğunu öğrendim. o_O taksit taksit bilgiler puzzle gibi yerlesiyor beynime:KK76:Allah bağışlasın evlatlarını canım. Nedense ben seni yeni evlenmiş biri olarak kodlamisim beynime. Her gün şaşırıyorum. Tugceyi ogreneli yeni olmuştu. :KK68:Rakip olmak çok keyiflidir eminim seninle.
Tatlım ya bugün dersimin en yoğun olduğu gündü...açık ara geçersin beni. Bana ne bana ne ya :mad:
Aaaa Elhan hocam hiç yakışıyor mu sana çok ayıp. Ben öğle arasında senin ve negohatunun gaziniza gelip 45 dakika yürüyüş yaptim odamda gül gibi oturmak varken. Şimdi de diğerlerinin sporlarını gördüm, kalk oturma dedim kendime, Leslie ve pilates yapacağım 😂😂

Benim süt detoksu yine yalan oldu kızlar yarın tarlaya gidicem patates toplamaya yarın tarlanın biri bitiyomuş eşimi ikna ettim görümcem kaynanam ben çocuklar da okulu astı gidip bitirelim eşim çok sitres yapıyo üzerine kar yağacak diye uykuları kaçıyor gidip yardım edeyim diyorum
Süper bir karar vermişsiniz canım o kadar emek heba olmasın sonuçta. Hem sana da süper bir spor olur. Bu arada kar dedin de şaşırdım, biz tişörtle geziyoruz ve hala yanıyoruz. Azıcık serinlik gönderin elticim.

Back
X