• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben geldim 😊 diyet listeleri araştırıyorum kaç saattir. İzne mi ayrılsam, olmuyor yapamıyorum vs diye diye, git geller yaşadım kaç gündür.
İzne ayrılmak hiç iyi olmadı benim için daha önceleri.
Selahattin Dönmez in iki diyet listesi kafama yattı, diyetisyene gidene kadar yarından itibaren ona başlıycam.
Umarım işe yarar 😍

Ben geldim 😊 diyet listeleri araştırıyorum kaç saattir. İzne mi ayrılsam, olmuyor yapamıyorum vs diye diye, git geller yaşadım kaç gündür.
Selahattin Dönmez in iki diyet listesi kafama yattı, diyetisyene gidene kadar yarından itibaren ona başlıycam.
Umarım işe yarar 😍
Hosgeldin canım ❤
Hadi yarın hep birlikte daha iyi baslangıc yapalım
Daha önce basardık yine basaracagız 😍

Hosgeldin canım ❤
Hadi yarın hep birlikte daha iyi baslangıc yapalım
Daha önce basardık yine basaracagız 😍
Evet evet 😍 hep beraber yeniden güzel bir başlangıç olsun. Gözümüzde büyütmeye hiç gerek yok. Sağlıklı beslenicez sadece 😍😍

Kız zipzip de biliyor ben açsam mı açmasam mı derken açılmış takım benden önce yazmaya başlamışlar 😂😂 ben böyle hayal etmiyordum aslında 😂😂
Ben bilmem valla, senden duymak yerine başka yerlerden öğrendim. Ünlü düşünür Pepe'nin de dediği gibi kalbim kırıldı, kalbim kırıldı (lütfen ritimli okuyunuz) 😂😂

Umarım işe yarar 😍
Sorma ya canım ben de çok fenalardayim. Listede olmayınca hiç düzen tutturamiyorum. Diyet listelerine hele hiç uyamıyorum. Nolcak bu halimiz.

Ben bilmem valla, senden duymak yerine başka yerlerden öğrendim. Ünlü düşünür Pepe'nin de dediği gibi kalbim kırıldı, kalbim kırıldı (lütfen ritimli okuyunuz) 😂😂
Valla bu gün sabah açılmadan kapatır gideriz diyordum ama bu gün umudum geldi artık bir kaç üye geldi.

Ayy o şarkıdan gına geldi bana :D

Back
X