- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
Kız zipzip de biliyor ben açsam mı açmasam mı derken açılmış takım benden önce yazmaya başlamışlarBize söylemeden takım açıp gitmişsin zaten küsüm ben sana![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız zipzip de biliyor ben açsam mı açmasam mı derken açılmış takım benden önce yazmaya başlamışlarBize söylemeden takım açıp gitmişsin zaten küsüm ben sana![]()
2. Haftadır rakip belirlemedim canımZipzip- canim rakip isleri nasil gidiyor
Tamam canım listenin durumunada bakarız yarın ona göre girersin az olsada kötü etkilenmezsee eklerim65 altı gelirsem de cok az olur gibi. Takıma kötü etkilemek de istemem. Sabah bı tartilayim da inşallah eksi olursam gireyim hemen listeye.
Hosgeldin canım ❤Ben geldimdiyet listeleri araştırıyorum kaç saattir. İzne mi ayrılsam, olmuyor yapamıyorum vs diye diye, git geller yaşadım kaç gündür.
İzne ayrılmak hiç iyi olmadı benim için daha önceleri.
Selahattin Dönmez in iki diyet listesi kafama yattı, diyetisyene gidene kadar yarından itibaren ona başlıycam.
Umarım işe yarar![]()
Evet evetHosgeldin canım ❤
Hadi yarın hep birlikte daha iyi baslangıc yapalım
Daha önce basardık yine basaracagız![]()
aa yok ama kendimizi oyle sartlandirmiyoruzBu ara hiçbir iş gitmiyor bence canım![]()
Yarindan yapalim yine bence canim2. Haftadır rakip belirlemedim canım
Kesinlikle sağlıklı beslenip spor da ekledik mi bu işi çözerizEvet evethep beraber yeniden güzel bir başlangıç olsun. Gözümüzde büyütmeye hiç gerek yok. Sağlıklı beslenicez sadece
![]()
Ben bilmem valla, senden duymak yerine başka yerlerden öğrendim. Ünlü düşünür Pepe'nin de dediği gibi kalbim kırıldı, kalbim kırıldı (lütfen ritimli okuyunuz)Kız zipzip de biliyor ben açsam mı açmasam mı derken açılmış takım benden önce yazmaya başlamışlarben böyle hayal etmiyordum aslında
![]()
Tamam canım yarın yine yapalım o zamanaa yok ama kendimizi oyle sartlandirmiyoruz☺
yarin cuma buda demek oluyoki yepyeni bir hafta baslicak bizim icin
Yarindan yapalim yine bence canim
İnşallah kızlar çok kilo vermiştir ben de araya kaynarimTamam canım listenin durumunada bakarız yarın ona göre girersin az olsada kötü etkilenmezsee eklerim
Insallah bakalım bu haftada bir eksik kilomuz var yine oda listeden cıkacak haftayaİnşallah kızlar çok kilo vermiştir ben de araya kaynarim![]()
Sorma ya canım ben de çok fenalardayim. Listede olmayınca hiç düzen tutturamiyorum. Diyet listelerine hele hiç uyamıyorum. Nolcak bu halimiz.Ben geldimdiyet listeleri araştırıyorum kaç saattir. İzne mi ayrılsam, olmuyor yapamıyorum vs diye diye, git geller yaşadım kaç gündür.
İzne ayrılmak hiç iyi olmadı benim için daha önceleri.
Selahattin Dönmez in iki diyet listesi kafama yattı, diyetisyene gidene kadar yarından itibaren ona başlıycam.
Umarım işe yarar![]()
Hadi hep beraber dönelim sahalara.aa yok ama kendimizi oyle sartlandirmiyoruz☺
yarin cuma buda demek oluyoki yepyeni bir hafta baslicak bizim icin
Yarindan yapalim yine bence canim
Suspus muInsallah bakalım bu haftada bir eksik kilomuz var yine oda listeden cıkacak haftaya
Evet canım daha girmedi siteye iznede ayıramıyorum ki süresi dolmadıgı için son kez listede olacak yarınSuspus mu
Valla bu gün sabah açılmadan kapatır gideriz diyordum ama bu gün umudum geldi artık bir kaç üye geldi.Ben bilmem valla, senden duymak yerine başka yerlerden öğrendim. Ünlü düşünür Pepe'nin de dediği gibi kalbim kırıldı, kalbim kırıldı (lütfen ritimli okuyunuz)![]()
Hadi hayırlısı canım. İnşallah kendisi de iyidir.Evet canım daha girmedi siteye iznede ayıramıyorum ki süresi dolmadıgı için son kez listede olacak yarın
Lütfen beni ciddiye alır mısın ankacimValla bu gün sabah açılmadan kapatır gideriz diyordum ama bu gün umudum geldi artık bir kaç üye geldi.
Ayy o şarkıdan gına geldi bana![]()
Ben sabit gelirim belli, regl geliyor, pazartesi zaten artıydımİnşallah kızlar çok kilo vermiştir ben de araya kaynarim![]()