• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kız sendeki dert hepimizin başında var konu açmana gerek yok bizim takım bdv ci zati biz onların dedikodusunu yaparız sen rahat ol bdv sakın konu açma topa tutatlar seni aklı başında kimse yok :KK70: :KK70:
Valla çiğ çiğ yerler orda adamı... hele çetedekilere denk gelirse abowww düşünmek istemiyorum :sinirli::KK62:

sonngulen sonngulen tatlım nabersin :KK49:Günün nasıl geçti? Bugün nobetçiydim. Aklıma sen geldikçe yürü kızım Meryem dedim. :rolleyes:arada bir müdür yardımcısı çıkıyor nöbet yerime. Tabi ben son vites volta atar halde. Geldiği gibi geri gidiyordu. :KK70:Ne zaman veriyoruz adım sayımızı?
Bugün tembellik yaptım ben, okula gitmedim dersim yoktu. Bir ara dışarı çıktım 3000 adım attım sadece ama ev işi yaptım 😂😂 nöbet yürüyüş için iyi olmuştur, senin adım kaç 🤔

Bugün tembellik yaptım ben, okula gitmedim dersim yoktu. Bir ara dışarı çıktım 3000 adım attım sadece ama ev işi yaptım 😂😂 nöbet yürüyüş için iyi olmuştur, senin adım kaç 🤔
Ben yarışmıyorum ama yazıyım cnm, 8094 adım, 5.5 km tempolu yürüyüş 😊 oğlanı uyutmaya çalışıyorum, sonra leslie yapabilirim. Tartıda 58.0 geldim yine😔 yarında böyle olursa çok kötü...

Gulumse24 Gulumse24 nasıl gecti patates toplama işlemi bitti mi insallah verimli olmustur emeğinizin karsılıgını almıssınızdır 🙏
Şükür tarlanın biri bitti yarın yağış olmazsa iknciye başlayacaklar toplama çok zevkli geçti piknik gibi oldu çok kalabalıktık sabah yataktan çıktık gittik eve geldim bi ton bulaşık yatakları düzenledim bulaşıkları makinaya doldurdum elde yıkanacakları yıkadım kahvaltı masasını topladım sofra kurdum banyo yaptım pert oldum şuan :KK43:

Şükür tarlanın biri bitti yarın yağış olmazsa iknciye başlayacaklar toplama çok zevkli geçti piknik gibi oldu çok kalabalıktık sabah yataktan çıktık gittik eve geldim bi ton bulaşık yatakları düzenledim bulaşıkları makinaya doldurdum elde yıkanacakları yıkadım kahvaltı masasını topladım sofra kurdum banyo yaptım pert oldum şuan :KK43:
Cook yorulmussun bugün erkenden yat dinlen canım 😊

Yılın en iyi nobetcisi seçilecek kadar aktiftim canım. :KK70:
Screenshot_20191017-214659.png

Sabah 08:00
1 rafadan yumurta
1kk kadar peynir
Bir küçük ekmek köşesi

öğle 12:30
Omega 3 salatası

Akşam 18:00
Bir kase tarhana
Bir küçük zeytinyağlı kuru patlıcan dolması
Bir küçük kase ev yoğurdu
4 kaşık tavuklu bulgur pilavı
2-3 çatal brokoli
guzel menu abla
17 ekim

Sabah 1 dilim ekmek peynir domates

Öğlen: çok çok ince bir parça çikolata ( İsviçre den gelmiş bi arkadaş ziyarete geldi o getirdi ayıp olur diye o kadar yedim inanın)

Akşam 17: 4 tane küçük yuvarlak fırında köfte, bi kase sebze çorbası, büyük bir bardak ayran
Acıkırsam belki bi kaç parça ceviz peynir yerim ama yarın cuma yememeye çalışıcam
guzel canim o çikolatayi da gormuyoruz hadi:)
Perşembe menüsü

Kahvaltı 10 gibi..
2 peynirli yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
Tarçınlı limonlu yeşil çay

Ara
Türk kahvesi
Bi kare çikolata

Akşam 17 gibi..
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Yeşil salata

Spor 1 mil leslie
150 ip :spor:

Su 2 den fazla..
Gayet guzel olmus

Ben yarışmıyorum ama yazıyım cnm, 8094 adım, 5.5 km tempolu yürüyüş 😊 oğlanı uyutmaya çalışıyorum, sonra leslie yapabilirim. Tartıda 58.0 geldim yine😔 yarında böyle olursa çok kötü...
Çok güzel yürümüşsün bugün canım. Leslie yi de yaptıysan bravo. Regl oldun o yüzden fazla eksi gormuyorsundur canını sıkma.

Back
X