• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabit olman iyi canım tebrikler.
Köprü nasıl oluyor canım. Ters olarsk eller ayaklar yerde, popoyu yere ve yukarı kaldırıyosun o mu?
1571648876151.webp

bu canım. Ben 3.günü bitirdim.

Kızlar günaydınn ❤

İş görüşmesine gidiyorum 😊 kilo bildirimini yapayım hemen;

Cuma: 58.0 kg
Bugün: 58.3 kg
Fark: +0.3 kg

Yalancı kilo olduğunu düşünüyorum, birde kabızlığın etkisi. Cumartesi 57.8 kg gördüm çünkü.
Oğluna da üzüldün, bence de kilo değil. İş görüşmen çok güzel geçsin inşallah. Bitince yaz mutlaka.

Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ❤️ Görüşmem güzel geçti ama teklif edilse bile kabul etmeyi düşünmüyorum çünkü hem 2 haftada 1 cumartesi 14:30 a kadar çalışıyorlarmış hemde yurtdışı seyahatleri oluyormuş. Şu an bu şartlar bana uymuyor maalesef 😊

Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ❤️ Görüşmem güzel geçti ama teklif edilse bile kabul etmeyi düşünmüyorum çünkü hem 2 haftada 1 cumartesi 14:30 a kadar çalışıyorlarmış hemde yurtdışı seyahatleri oluyormuş. Şu an bu şartlar bana uymuyor maalesef 😊
Hayırlısı olsun canım insallah daha güzel iş imkanları olan bir yer karsına cıkacaktır ❤

Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ❤ Görüşmem güzel geçti ama teklif edilse bile kabul etmeyi düşünmüyorum çünkü hem 2 haftada 1 cumartesi 14:30 a kadar çalışıyorlarmış hemde yurtdışı seyahatleri oluyormuş. Şu an bu şartlar bana uymuyor maalesef 😊
Sağlık olsun öyleyse canım, en azından görüşme deneyimini yaşamış oldun uzun bir aradan sonra.

Sağlık olsun öyleyse canım, en azından görüşme deneyimini yaşamış oldun uzun bir aradan sonra.
Evet cnm paslanmışım vallahi 😂 biraz heyecan yaptım. Mantık testi verdiler, normalde gözü kapalı yaptığım soruları ilk başta yapamadım. Son dakikada bitirdim resmen...

Çok geçmiş olsun
Çok merak ettik. Rabbim çok acil şifa versin
bekarlik sultanlik😁😄😄

Cok gecmis olsun abla hayirli haberlerini bekliyoruz
Çok ama çok geçmiş olsun canım, umarım çabucak iyileşir. Allah şifa versin inşallah.
Çok geçmiş olsun ablacım rabbim şafi ismiyle şifa versin inş Allah çok üzüldüm çokta merak ettim seni Allah yardımcınız olsun inş Allah tez vakitte iyileşir hastanız
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Sizleri çok seviyorum iyi ki tanımışım. Dualarınız yerini buldu mucize gibi gerçekten. Allah razı olsun.
Yarın saatleri de yazmaya dikkat ederim, suyu zorluyorum ama ancak bu kadar içebildim bunu bile zorla içiyorum, ama 2 litre yapmaya çalışıcam inşallah😊
Hoş geldiniz. Hayırlı olsun diyet seruveniniz umarım hedeflerinize kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Sabahtan beri iki kere daha buhar verdim cnm.. saol geçmişolsun dileklerin için..
Canım çok geçmiş olsun kuzuya. İyi mi bugün
Hanımlaaar merhaba, haftasonu Şebnem’i geldi🤣

Oy oyy spor mu, tamam canım.

Teşekkürler canım.
Elhan Elhan 😘
Güzel pastelim ben de öpüyorum seni. Harika bir hatunsun sen.
Elhan Elhan ablacım hos geldin ablanın durumu nasıl daha iyidir insallah
Hoş buldum zipzipim. Son iki gündür umudumuz arttı. Oksijen nihayet artmaya başladı. Normal değil ama çok az kaldı. Ziyaret saatlerinde konusmalarimiza tepki veriyordu. Doktoru bunun çok güzel gelişme olduğunu söyledi. Kısaca iyileşiyor canım. Çok teşekkür ederim duaların için.

Hoş buldum zipzipim. Son iki gündür umudumuz arttı. Oksijen nihayet artmaya başladı. Normal değil ama çok az kaldı. Ziyaret saatlerinde konusmalarimiza tepki veriyordu. Doktoru bunun çok güzel gelişme olduğunu söyledi. Kısaca iyileşiyor canım. Çok teşekkür ederim duaların iç
Ne güzel haberler ablam insallah dahada iyi olacak 🙏

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Sizleri çok seviyorum iyi ki tanımışım. Dualarınız yerini buldu mucize gibi gerçekten. Allah razı olsun.
Hoş geldiniz. Hayırlı olsun diyet seruveniniz umarım hedeflerinize kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Canım çok geçmiş olsun kuzuya. İyi mi bugün
Güzel pastelim ben de öpüyorum seni. Harika bir hatunsun sen.

Hoş buldum zipzipim. Son iki gündür umudumuz arttı. Oksijen nihayet artmaya başladı. Normal değil ama çok az kaldı. Ziyaret saatlerinde konusmalarimiza tepki veriyordu. Doktoru bunun çok güzel gelişme olduğunu söyledi. Kısaca iyileşiyor canım. Çok teşekkür ederim duaların için.
Cnm çok çok sevindim, inşallah tez vakitte iyileşip evine döner ❤️

Back
X