Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kacamaklara ragmen cokk güzel canımBi güzellikte benden gelsin![]()
![]()
cuma 66.2
Pazartesi 65.6
Fark:-600
Sabit olman iyi canım tebrikler.
Köprü nasıl oluyor canım. Ters olarsk eller ayaklar yerde, popoyu yere ve yukarı kaldırıyosun o mu?
Oğluna da üzüldün, bence de kilo değil. İş görüşmen çok güzel geçsin inşallah. Bitince yaz mutlaka.Kızlar günaydınn ❤
İş görüşmesine gidiyorumkilo bildirimini yapayım hemen;
Cuma: 58.0 kg
Bugün: 58.3 kg
Fark: +0.3 kg
Yalancı kilo olduğunu düşünüyorum, birde kabızlığın etkisi. Cumartesi 57.8 kg gördüm çünkü.
Kacamaklari dengelemeyi ögrendim artik 1 senedir burda oluncaKacamaklara ragmen cokk güzel canım
Tebrik ederim cok güzel bir eksi.Kilo bildirimi
Cuma:87.4
Pazartesi:86.6
Fark:-800 gram
Olabilir canım hadi izin kilona az kalıyorKacamaklari dengelemeyi ögrendim artik 1 senedir burda olunca
Gecen hafta regl ödemiydi sanirim fazla verememistim
Ödemler gidiyo sanirim:)
Herkes haftasonu ne de güzel kilo vermiş böyle.Bi güzellikte benden gelsin![]()
cuma 66.2
Pazartesi 65.6
Fark:-600
Evet cnm maalesef öyle oluyor. İnşallah daha iyi olur midenHafta sonu yediğim kuru fasülye çok rahatsız etti midemi.. hafif beslenmeye alışınca fasülye bile ağır geliyo..
Hayırlısı olsun canım insallah daha güzel iş imkanları olan bir yer karsına cıkacaktır ❤Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimGörüşmem güzel geçti ama teklif edilse bile kabul etmeyi düşünmüyorum çünkü hem 2 haftada 1 cumartesi 14:30 a kadar çalışıyorlarmış hemde yurtdışı seyahatleri oluyormuş. Şu an bu şartlar bana uymuyor maalesef
![]()
Burdayım canım, bildirim yaptım ben, sabitim. Sen ne alemdesin bakalım.
Sağlık olsun öyleyse canım, en azından görüşme deneyimini yaşamış oldun uzun bir aradan sonra.Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ❤ Görüşmem güzel geçti ama teklif edilse bile kabul etmeyi düşünmüyorum çünkü hem 2 haftada 1 cumartesi 14:30 a kadar çalışıyorlarmış hemde yurtdışı seyahatleri oluyormuş. Şu an bu şartlar bana uymuyor maalesef![]()
Evet cnm paslanmışım vallahiSağlık olsun öyleyse canım, en azından görüşme deneyimini yaşamış oldun uzun bir aradan sonra.
Çok geçmiş olsun
Çok merak ettik. Rabbim çok acil şifa versin
bekarlik sultanlik
Cok gecmis olsun abla hayirli haberlerini bekliyoruz
Çok ama çok geçmiş olsun canım, umarım çabucak iyileşir. Allah şifa versin inşallah.
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Sizleri çok seviyorum iyi ki tanımışım. Dualarınız yerini buldu mucize gibi gerçekten. Allah razı olsun.Çok geçmiş olsun ablacım rabbim şafi ismiyle şifa versin inş Allah çok üzüldüm çokta merak ettim seni Allah yardımcınız olsun inş Allah tez vakitte iyileşir hastanız
Hoş geldiniz. Hayırlı olsun diyet seruveniniz umarım hedeflerinize kolaylıkla ulaşabilirsiniz.Yarın saatleri de yazmaya dikkat ederim, suyu zorluyorum ama ancak bu kadar içebildim bunu bile zorla içiyorum, ama 2 litre yapmaya çalışıcam inşallah![]()
Canım çok geçmiş olsun kuzuya. İyi mi bugünSabahtan beri iki kere daha buhar verdim cnm.. saol geçmişolsun dileklerin için..
Güzel pastelim ben de öpüyorum seni. Harika bir hatunsun sen.
Hoş buldum zipzipim. Son iki gündür umudumuz arttı. Oksijen nihayet artmaya başladı. Normal değil ama çok az kaldı. Ziyaret saatlerinde konusmalarimiza tepki veriyordu. Doktoru bunun çok güzel gelişme olduğunu söyledi. Kısaca iyileşiyor canım. Çok teşekkür ederim duaların için.Elhan ablacım hos geldin ablanın durumu nasıl daha iyidir insallah
Ne güzel haberler ablam insallah dahada iyi olacakHoş buldum zipzipim. Son iki gündür umudumuz arttı. Oksijen nihayet artmaya başladı. Normal değil ama çok az kaldı. Ziyaret saatlerinde konusmalarimiza tepki veriyordu. Doktoru bunun çok güzel gelişme olduğunu söyledi. Kısaca iyileşiyor canım. Çok teşekkür ederim duaların iç
Cnm çok çok sevindim, inşallah tez vakitte iyileşip evine dönerKızlar hepinize çok teşekkür ederim. Sizleri çok seviyorum iyi ki tanımışım. Dualarınız yerini buldu mucize gibi gerçekten. Allah razı olsun.
Hoş geldiniz. Hayırlı olsun diyet seruveniniz umarım hedeflerinize kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Canım çok geçmiş olsun kuzuya. İyi mi bugün
Güzel pastelim ben de öpüyorum seni. Harika bir hatunsun sen.
Hoş buldum zipzipim. Son iki gündür umudumuz arttı. Oksijen nihayet artmaya başladı. Normal değil ama çok az kaldı. Ziyaret saatlerinde konusmalarimiza tepki veriyordu. Doktoru bunun çok güzel gelişme olduğunu söyledi. Kısaca iyileşiyor canım. Çok teşekkür ederim duaların için.