• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Allah hayırlı zamanda hayırlı şekilde işlerinizi yoluna koysun inşallah canım. Dediğin noktalar çok önemli ve herkes sorumluluğu anneye yüklüyor. Eşin aile sağlığı merkezinde görev yapıyordu sanırım. İllaki bu iş için demiyorum ama onun çalışma saatleri çocuğu alıp bırakma konusunda daha uygun gibi. İlerleyen zamanlarda böyle çözümler bulursunuz diye düşünüyorum.
Cnm eşim asmde çalışmıyor ama dediğin gibi bazı günler çalışma saatleri oldukça iyi ve oğlumuzu bırakıp alabilir. Tek sıkıntımız henüz konuşamıyor ve tuvalet eğitimine başlamamış olmamız. Haliyle babası belli bir yerden sonra ilgilenmekten sıkılıyor. Ama dediğin gibi çözeriz bir şekilde. Sonuçta çocukta hayatta müşterek 😂 çok çok teşekkür ederim cnm ❤️

Cnm eşim asmde çalışmıyor ama dediğin gibi bazı günler çalışma saatleri oldukça iyi ve oğlumuzu bırakıp alabilir. Tek sıkıntımız henüz konuşamıyor ve tuvalet eğitimine başlamamış olmamız. Haliyle babası belli bir yerden sonra ilgilenmekten sıkılıyor. Ama dediğin gibi çözeriz bir şekilde. Sonuçta çocukta hayatta müşterek 😂 çok çok teşekkür ederim cnm ❤
Yanlış hatırlamışım demek ki canım. Elbette yardımlaşmak gerek, işe başladığında mutlaka çözüm geliştirirsiniz canım. Benimki 3 yaşından sonra konuştu. Umarım sizinki daha erken başlar.

ADINIZ: BEYDA
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 73
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: EVLİ

MESLEGINIZ: MUHASEBECİ
ÇOCUK SAYISI: 1

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: HAYIR
KİLO ALMA NEDENİNİZ: YEMEYİ SEVMEM, ÇOKTA DİKKAT ETMEMEM
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: HAYIR
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
SAĞLIK ,DAHA FİT OLMAK, DAHA GÜZEL GÖZÜKMEK
hoş geldin canım bende pazartesi yeni basladım inşallah gidecek kilolar :KK45:

Yazarım tabi ki cnm ❤ Bişey olacağından değil ya... yarın istanbula ortodontiste gideceğim. İş yerine yakın bir yerden geçeceğim için kabul ettim. Nasip kısmet artık... Eşim uzak olur sürekli gidip gelemezsin diyor. En son böyle bir muhabbet yaptığımızda ‘yooo gidicem ben’ demiştim ve görüşmeden sonra üst geçitte topuğum merdivenlere takılıp uçmuştum 😂😂😂 bu akşam aklıma geldikçe kendi kendime gülüp duruyorum...inşallah yarını kazasız belasız atlatırım.
Hayırlısı olsun canım inşaallah güzel sonuçlanır ❤️

Naber yakışıklı :KK60:
Günaydın cnm.. çok iyi değiliz ya.. bu oğlum beni bitirdi valla.. dün gece gram uyumadım.. hasta ya.. durmuyor çok huysuz.. düzen bırakmadı bende.. şu anda bile gözümü açamıyorum.. elim ayağım hep şiş uykusuzluktan.. biraz bekliyim inş şişim iner de tartılırım..

Kızlar bende bildirimimi yapayım, kahvaltı yapıp hazırlanmam lazım.

Geçen cuma: 58.0 kg
Bu cuma:58.0 kg
Sabitim

Normalde sabit gelmeme üzülürdüm ama 58.9 dan 58 kg a düşünce sevindim bile. İyi bir eksi ile gelemediğim için kusura bakmayın arkadaşlar 😔

Back
X