• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın arkadaşlar 😘
Günaydın canım ❤
aa bende bu menulerı neerden kopyalıyor acaba dıye cok gerılere gıdıyordum megersem ayrı topık varmıs :)
Zamanında cok kalabalık olunca menü takibi kolay olsun diye acmıstım 😊
Günaydın ❤
Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn ❤
Tartı da bol eksiler görelim 😍
Günaydın canım ❤
Kızlar günaydınn ❤ Kimse kilo bildirimi yapmamış sanırım 😊
Günaydın canım ❤
o zaman ben yapayım tartı bildirimi .
pazartesi yi yazmadıgım için kimse bilmez 75,2 ile başladım bugun sabah 72,4 :)
Süpersin canım ❤
Günaydın cnm.. çok iyi değiliz ya.. bu oğlum beni bitirdi valla.. dün gece gram uyumadım.. hasta ya.. durmuyor çok huysuz.. düzen bırakmadı bende.. şu anda bile gözümü açamıyorum.. elim ayağım hep şiş uykusuzluktan.. biraz bekliyim inş şişim iner de tartılırım..
Gecmis olsun canım ❤
pazartesi gunu kilom : 98,3
Bu Cuma gunu kilom : 97,8
Fark :;0,5
Yuzde 0,51
Tebrik ederim canım güzel eksi
Kızlar bende bildirimimi yapayım, kahvaltı yapıp hazırlanmam lazım.

Geçen cuma: 58.0 kg
Bu cuma:58.0 kg
Sabitim

Normalde sabit gelmeme üzülürdüm ama 58.9 dan 58 kg a düşünce sevindim bile. İyi bir eksi ile gelemediğim için kusura bakmayın arkadaşlar 😔
Oo zaman sabit gelmen güzel canım haftaya daha güzel eksiler bekliyorum 😊

Günaydın cnm.. çok iyi değiliz ya.. bu oğlum beni bitirdi valla.. dün gece gram uyumadım.. hasta ya.. durmuyor çok huysuz.. düzen bırakmadı bende.. şu anda bile gözümü açamıyorum.. elim ayağım hep şiş uykusuzluktan.. biraz bekliyim inş şişim iner de tartılırım..
Çok geçmiş olsun canım ya :(
pazartesi gunu kilom : 98,3
Bu Cuma gunu kilom : 97,8
Fark :;0,5
Yuzde 0,51
Tebrik ederim canım 😊

Sabitim

Normalde sabit gelmeme üzülürdüm ama 58.9 dan 58 kg a düşünce sevindim bile. İyi bir eksi ile gelemediğim için kusura bakmayın arkadaşlar 😔
Sağlık olsun canım 😘
Tebrik ederim canım korktugun gibi olmadı bak regl sonrası daha güzel eksiler gelecek 😍
Ne yalan söyleyeyim korkarak çıktım tartıya 😂 görünce şok yaşadım 😂

Geçmiş olsun canım, çocuklar hiç hasta olmasa keşke. Gündüz uyursa yat yanına sen de dinlen.

Sabitim

Sabit olman da iyidir canım, bu hafta pek düzenli değildin. Bı dahaki cumaya güzel eksi görürüz senden.

Persembe icin guzel menu canim
labneli biberliden her yazisinda canim cekiyo ta😋😋😋guzel menu ablacim
simit mi😱hemde persembe
Neyseki kalan menu guzel

Gayet guzel menu canim
Ara ögünde 4 galeta vardı halam annemle beni kahvaltıya davet etti halamda kaçamak yapmim diye evde yumurta yedim halamda ara ögün yaptım 4 galeta yerine 1 parmak uzunlugunda simit yedim duyanda dünyaları yedim sanacak :KK43::KK51:

Back
X