• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben geldiiiim.Ufaktan spora başladım. Neyse moda girdim çok şükür. İşlerimi bitirince hopladım zıpladım. Güzelce nabzımı hızlandırıp ter attım :KK9: Bugünlük yeterli.

Teşekkür ederim canım, istersen birlikte belirleyip her gün yapabiliriz. Birinin desteği iyi gelebilir.
Başladım ufaktan canım. Yaparım heralde artık😄
Hedefe 52 dedim canım ama duruma bakarım 51 belki 50 de olabilir 😊
Ooo çok iyi 😍
645.Etap Rakip Kazananlari
1.Takim
pastelfit pastelfit & elhan ikilisinden elhan abla bildirim yapmadigi icin kazanani belirleyemedim
2.Takim birmuhendisanne birmuhendisanne & Yonahime Yonahime ikilisinden kazanan Yonahime Yonahime :sampiyon:
3.Takim Gulumse24 Gulumse24 & @Negohatun ikilisinden kazanan Gulumse24 Gulumse24 :sampiyon:
4.Takim @Alvillaa & @Ytmz ikilisinden kazanan @Alvillaa :sampiyon:
5.Takim @hippocan & @snglmlk ikilisinden kazanan @snglmlk :sampiyon:

Tebrikler kizlar

Bu 5 takim arasinda 1. Olan Gulumse24 Gulumse24 ve @Negohatun sizleri ayrica tebrik ediyorum:sampiyon::sampiyon::sampiyon:
Tebrikler😍
645. Etap Rakipleri
1.Takim
@snglmlk & Gulumse24 Gulumse24
2.Takim
pastelfit pastelfit & @Ytmz
3. Takim
@Alvillaa & @Canfeb
4. Takım
@Negohatun & @hippocan
5. Takim
@Bir Garip Yolcuyumm & @BEYDA33
6. Takim
Yonahime Yonahime & birmuhendisanne birmuhendisanne
7. Takim
Zipzip- Zipzip- & @nilhan2705

liste bu sekilde kizlar bakalim kimler kazanacak kimler kaybedecek:halay:
Teşekkürler canım😘
@Ytmz

Bak ya alindim simdi resmiyette seviyodun beni demek:cry:demek hersey yalandi haa:cry:

Erzurumda o kdar cok anim var ki annem verelim seni erzurumada bitsin gitsin diyodu😂😂😂
Yok yok erzurumun son kara yazısıda sen olma bi deli erzuruma yeterde artar bile ikinci bi deliyi kaldıramaz :-) ezem veriyoda bakalım biz alıyozmu seni :KK70:

Yok yok erzurumun son kara yazısıda sen olma bi deli erzuruma yeterde artar bile ikinci bi deliyi kaldıramaz :-) ezem veriyoda bakalım biz alıyozmu seni :KK70:
Karayazili zaten dedemler 😂😂😂😂
Ay yok zaten hic almiyim ben
Elimde olsa adim atmicam oyle biktim ki😂😂
Ezende laf gelimi soyluyo bakma sen😁
Hee sordum anneme teyze demekmis bu arada 😁ben hic bilmiyodum
Olayım artık aşkım yaaa. Fosile döndüm :KK70: Amaaa yeni hedef belirliyeceğim, benden kurtulamazsınız:KK9:
sen fosilsen ben neyim abla:D petrol mu:D
10 aydir burdayim 10 ayyyyyy:silah:
durmuyo abla durmuyo😂😂Hic rahat durmuyo bu kendi kuyusunu kaziyo haberi yok😂
Aman bana layık olma🤣 nerde bu millet Yonahime Yonahime uyuyon mu? Gulumse24 Gulumse24 amel defterini kapattı :KK70:
Sence ben bu saatte uyur muyum abla😂kitap okudum azcik
Kitap dedigimde kizkardesime odev olarak cermis ogretmeni adi degisik geldi bi goz atayim dedim 2.sinif ogrencisine verilcek bi kitap degil😳 iyi ki ondan once ben okudum ogretmenine de soylicez bakalim

Back
X