- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
Akşam oğlum da soruyor anne elti ne demek diye, gece gece çocuğa seni ve akrabalık ilişkilerini anlattımYerim ben o yakışıklıyıbeni can damarımdan vurdun hadi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam oğlum da soruyor anne elti ne demek diye, gece gece çocuğa seni ve akrabalık ilişkilerini anlattımYerim ben o yakışıklıyıbeni can damarımdan vurdun hadi
![]()
Sağol canım benim sana da nasip olsun inşallah.kiz benim babamda oyle hep gec saatte yer yemegi
Hayir yani insanin cani cekiyor
sagol canim❤
kahya mi oldum simdi
En yakisikli hemde![]()
Oww ne guzel bi haber buÇok teşekkür ederim canımsabah tartıda güzel bir eksi de gördüm hem de reglimin ikinci gününe rağmen. Rakibem
Gulumse24 e duyurulur
![]()

Haftada 3 gün yumurta var canım bazen onutuyorum en son perşembe 2 yumurta yemiştimcok guzel bi menu canim
cok guzel bi menu olmus
zaten kurabiye varken keske 20 deki kacamak olmasaydi canim
kacamaksiz bir cumaMenude sporda guzel rakibem
canim senin kahvaltilrda hic yumurta yok sanki yoksa bana mi oyle geldi
Menu ve spor cok guzel
Sen Hayırsız eltisin belki yegenim yengesini sever erzuruma sahip çıkarAkşam oğlum da soruyor anne elti ne demek diye, gece gece çocuğa seni ve akrabalık ilişkilerini anlattım![]()
Teşekkür ederim canımOww ne guzel bi haber bu
Bayaa cekismeli bi mucadele izlicez![]()
Belamısannn şermisennnn bilmemki nesennn oğlum bak gittOww ne guzel bi haber bu
Bayaa cekismeli bi mucadele izlicez![]()
Ben de seni seviyorum ama yapma garı böyleSen Hayırsız eltisin belki yegenim yengesini sever erzuruma sahip çıkar![]()
anladim canimHaftada 3 gün yumurta var canım bazen onutuyorum en son perşembe 2 yumurta yemiştim
Heyecanla bekliyoruzTeşekkür ederim canımbakalım cuma günü sonuç ne olacak.
Walla sizin rekabeti yakin takibe aldimBelamısannn şermisennnn bilmemki nesennn oğlum bak gitt![]()
Sen böyle yaptıkça üzerimde psikolojik baskı hissediyorum uzak dur benden uzak dur rakibemden işine bak yahuanladim canim
Haftada 3 gun ise guzel bence
Heyecanla bekliyoruz![]()

Îşim buSen böyle yaptıkça üzerimde psikolojik baskı hissediyorum uzak dur benden uzak dur rakibemden işine bak yahu![]()

Bdv ye konu açıcam senin yüzündenÎşim bu![]()
Yeni kendime gelebildim canım ara sıra bakıyorum da
Oyyy çok şükür rakibem demiş kabullenmiş beniSen böyle yaptıkça üzerimde psikolojik baskı hissediyorum uzak dur benden uzak dur rakibemden işine bak yahu![]()
Bdv ye konu açıcam senin yüzünden![]()
Hic yazmayinca merak ettim bendeYeni kendime gelebildim canım ara sıra bakıyorum da![]()
Kabullenir kabullenirOyyy çok şükür rakibem demiş kabullenmiş beni![]()
Hic yazmayinca merak ettim bende
Sensiz cekilmiyo buralar![]()