- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Hadi hayırlı olsun1. Ve 2 ye oy verdim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlı olsun1. Ve 2 ye oy verdim![]()
Görselleri çok güzeldiHadi hayırlı olsun![]()
kolay gelsin canimEvet canım mecbur
İyi yapmissin canim
Evet kızlar menüyü yazdıktan sonra pingui için 25 dk plates yaptım
Aynen canım sunumları cok güzel yapıyorlarGörselleri çok güzeldi
Burdayım kacmiyorum seni yenicemKızlar herkesin rakipleri hayırlı olsun benim rakibem kim hiç gormedim burdaCanfeb inşallah beni bırakıp gitmez yarı yolda ilk girdiğimde sürekli ortada kaldım
![]()
gerçi bugün yarın regl olucam pazartesi eksi çıkmam belki ama cuma kork bendenCekistire Cekistire saç birakmadin bende
Nerde goruyonkiBen o arkadaşı başka yerlerde görüyorum bi burda görmedim![]()
Bi kaç yerde denk geldim canımNerde goruyonki![]()
ben sutlu nuriye yiyemiyorum ya baklavanin daha hamurumsu hali gibi geliyor ama profiterol cok guzel gorunuyodu yaAynen canım sunumları cok güzel yapıyorlar
Hak etmedin degilCekistire Cekistire saç birakmadin bendr![]()
Sana yağmurlu günde su bilem yohhhbende isterim

Teşekkür ederim1. Ve 2 ye oy verdim![]()
Grup fobim varda acukben sutlu nuriye yiyemiyorum ya baklavanin daha hamurumsu hali gibi geliyor ama profiterol cok guzel gorunuyodu ya
Hak etmedin degil![]()
Bak yaa bu kadar mi tehlikeliyimSana yağmurlu günde su bilem yohhh![]()
Hemen fobini yeniyosun ve bundan sonra takim sohbetine katiliyosunGrup fobim varda acuk![]()
Sürekli dükkana gittiğin için çok yoruldun galiba canım. Biraz dinlenmeye çalış.Gulumse24 ile ne güzel atısıyorsunuz ya
Sabah zor kalkıyorum yorgunlugun etkisi mi bilmiyorum da uyuyorum eskiden 9 da kalkardım
Tut yakasindan bırakma canım.Kızlar herkesin rakipleri hayırlı olsun benim rakibem kim hiç gormedim burdaCanfeb inşallah beni bırakıp gitmez yarı yolda ilk girdiğimde sürekli ortada kaldım
![]()
Ünlü bir büyüğümüz ne demiş, iki deli bir araya gelmemeliydikSorun bizde demek![]()
Kızışsın artık buralar. Tüm rakipler birbirine savaş açsın bakalım.Burdayım kacmiyorum seni yenicemgerçi bugün yarın regl olucam pazartesi eksi çıkmam belki ama cuma kork benden
![]()
Tespit gibi tespitÜnlü bir büyüğümüz ne demiş, iki deli bir araya gelmemeliydik![]()
Aynen ya kizissin artikKızışsın artık buralar. Tüm rakipler birbirine savaş açsın bakalım.Gulumse24 sevgili eltim spor salonundan sesleniyorum sana.