- 27 Kasım 2018
- 4.964
- 16.025
- 128
Borek yedin mi bakimİştahım kaçtı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Borek yedin mi bakimİştahım kaçtı![]()
Özledim gelsin artıkOda burda okuyor bizi![]()

Cuma günü el kadar yedim tabi onun yüzünden akşam yemeğinden oldumBorek yedin mi bakimananin elcegizleriyle hazirladigi o meshur borekten
Dedim ben sana tadimlik ye diyeCuma günü el kadar yedim tabi onun yüzünden akşam yemeğinden oldum![]()
Yok yemedim onlar yüzünden diyetimi bozdum geçen yılDedim ben sana tadimlik ye diye
Neyseki doyumluk yememissin![]()
Yok cnm misafirimiz vardı. Şimdi çarşıya çıkacağım, yürüyerek dönerim diye planladım. 3-4 km yol en azından, sporuda aradan çıkartmış olurumAynen ya kizissin artik![]()
birmuhendisanne rakibem yoksa sende mi spor yapiyosun sesin solugun cikmiyor
![]()
Ne kadar vermen gerekiyor girmek için.Yaniii
Rakip olmamizin amaci belli adi belli
Haftaya 1. Olalim artik kac haftadir olamadik bu hafta keske bende listeye girebilsem![]()
Cnm geçmiş olsun, normalde yapmaz ama aç karnına içtiysen bir ihtimal sebep olmuş olabilir.Annemdeyim bugün annem ve ablalarimla ayrı yengemle ayrı kahve içtim bi saat arayla migdem bulaniyo karnım agriyo kahve yaparmı acaba fazlamı geldi![]()
Ooo tehlikeli o zaman insan ipin ucunu bi kez kacirdimi geri toparlamak zor oluyorYok yemedim onlar yüzünden diyetimi bozdum geçen yıl
Bi tasla iki kusYok cnm misafirimiz vardı. Şimdi çarşıya çıkacağım, yürüyerek dönerim diye planladım. 3-4 km yol en azından, sporuda aradan çıkartmış olurum![]()
1.2 kgNe kadar vermen gerekiyor girmek için.
Teşekkür ederim canım açkarına içtim sanırım ondan migdem e bisey batiyo sankiCnm geçmiş olsun, normalde yapmaz ama aç karnına içtiysen bir ihtimal sebep olmuş olabilir.
Inşallah
Kaçmak yok gel burayagörünmezlik ikrisi içmem gerek acil
![]()
Kafein kötü etmiştir canım geçmiş olsun.Sağol canım annemde kızdı peşpese 2 kahve icilirmi diye![]()
Sen ye sutlaclari canım boşver rakipligi falan. İşimi de iyice kolaylaştır. Zaten yenicem seni de rekor fark olsun bariBugün sütlaç yiyim migdem 1. Olsun![]()
Sen devam et canım börekler sutlaclar yemeye.Cuma günü el kadar yedim tabi onun yüzünden akşam yemeğinden oldum![]()
Aksam yemegimi de yedim hemde 0 ekmekHodri meydan benimde reglim yeni bitticumayı iple çekiyorum