• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Şuan annemdeyim burda da kurabiye varr ama ben yemiiyooruumm dün akşam kek yaptım onuda yemedim :halay:
Bende akşam çayında kurabiye büsküvi çekirdek falan hazırlıyorum yemiyorum 1 tane olsun ye diyolar dedim siz bide kızlara sorun bakım onlarda ye diyomu :KK70: :KK70:

Ekmek yemekten korkmayın diyetisyen bana sabah kahvaltıda 3 dilim verdi ama ben en fazla 2 yiye biliyorum öğlen 1 dilim akşam 2 dilim günde 6 dilim verdi ama ben bazen sadece günde 3 dilim yiyorum
Ben diyetli diyetsiz ekmek cok aramam ya
Ama mesela pilav coook seviyorum yeyincede 1-2 kasikla doymayacagimi bildgimden tamamen uzak duruyorum

Ekmek yemekten korkmayın diyetisyen bana sabah kahvaltıda 3 dilim verdi ama ben en fazla 2 yiye biliyorum öğlen 1 dilim akşam 2 dilim günde 6 dilim verdi ama ben bazen sadece günde 3 dilim yiyorum
Canım ben zaten ekmek aramam pek öyle sıcak ekmek falan sevmem kahvaltıda yedim zaten o yüzden akdam gerek görmedim 😊

Ben diyetli diyetsiz ekmek cok aramam ya
Ama mesela pilav coook seviyorum yeyincede 1-2 kasikla doymayacagimi bildgimden tamamen uzak duruyorum
Yalnış yapıyorsun o zaman hayatından tamamen çıkarman lazım diyet diye düşünme yaşam tarzı olarak düşün daha kolay oluyor

Tez zamanda bekliyoruz ablacım yoklugun o kadar belliki rabbim sabrınızı artırsın canım ablam çok zor biliyorum ama hepimizi aynı son bekliyor topraktan geldik yine ona döneceğiz er yada geç :KK43:
Doğru söylüyorsun iyi ki inancımız var. Bu dünyanın faniligini , misafir olduğumuzu biliyoruz. Okuldan eve dönünce sizlerin evde beni beklediğini düşünüp huzur buluyordum. Ailemden hep uzakta olduğum için hasretlere alışığım. Ablamla son birkaç yıldır aramız çok iyi değildi. Çocugunun evliliği biraz sorunlu oldu. Ben yeğenimin yanında olup onu destekledigim için bana çok kızmıştı. Konusmuyorduk. Hastanede bilinci açık olduğu zamanda gittim sarıldım öptüm ama affetti mi affetmedi mi bilmiyorum. Buna çok üzülüyorum. Dediğin gibi hepimiz öleceğiz. Annemi babamı arka arkaya kaybettim. Hayat devam ediyor bana ihtiyacı olan iki yavrum var. Onlar için sağlıklı olmak zorundayım.Yureginizdeki samimi duygulari hissediyorum Allah razı olsun hepinizden.
Bizde seni cok ozledik abla
Seni ve o guzel enerjini❤
Kurban olurum tatlı diline. Kısa sürede beni bağriniza bastınız ablaniz yaptınız nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. İyi ki varsınız iyi ki tanismişim sizlerle ve seninle tatlım.
Sessizce gitme lütfen, biliyorum çok zor şu an senin için ama iyi olmaya çalış. Burası iyi gelecekse gel iki kelam edelim, gelmeyecekse de bekleriz.
Songulum güzel öğretmenim valla iyi geliyorsunuz Allah şahidim. Çok teşekkür ederim canım.

Menum kizlar
Sabah 12
2 dilim tt ekmeginden 2 dilim sucuk ve kasarli tost
1 kk peynir
Domates salatalik

ara 15
Yarim elma
Aksam 16.30
1 tabak sebze yemegi
1 kse yogurt
2 yk sebzeli bulgur

ara 19
1 dilim mozaik pasta (cuma ödulu)
Su 2 lt
Spor 6000 adim
Afiyet olsun canım bu hafta ödülü hakettin.
25 Ekim
Kahvaltı 10 da
Biraz peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Salatalık
Domates
Ara öğün 1 'de
1 tane muz
Akşam yemeği 16:30 da
1 tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt

1.5 litre su

Spor
5 mil lesli
25 köprü hareketi
Menü de spor da çok güzel canım.
25 Ekim menüm

11.00 1 yumurta tb tost ekmeğinden 1 tane tost 7 zeytin salatalik 3 sivri biber şekersiz çay

14.30 sade türk kahvesi

16.00 muzlu yulaf lapasi

19.00 1 kepçe çorba 1 küçük patlıcandan karnı yarik 1 kaşık pilav
2 lt su spor yarim saat yürüyüş
Güzel menü ve spor.
25.10.19
Kahvaltı
Maydanoz,domates
2 kaşık menemen
2zeytin
1dilim ekmek
Ara 1 avuç kuruyemiş (fıstık, leblebi,ceviz)
1 kurabiye
Akşam
3 kaşık Özbek pilavı
1 tabak saç kavurma
Turşu 2 3 tane
Ara
Pingui (20:00 da)
Spor 30 mekik
Biraz da bacak çalıştım
Su 1lt malesef az içiyorum ve emziriyorum
Hem kurabiye hem pingui iyi olmamış. Emziriyorsun ama su çok çok az canım.
Kızlar iyi geceler ❤

25 ekim menüm: saat 9:30 kahvaltı 2 haşlanmış yumurta, 1 kk süzme peynir, 1/2 kk kaşar peyniri, 1 tb ekmek, domates salatalık, 1 şekersiz çay

20:00 1 kase kıymalı arpa şehriye çorbası, bol yeşil salata

20:30 1 duble şekersiz türk kahvesi, 1 dolu avuç karışık çerez, 2 adet kuru kayısı

1.5 lt su ( içmeye devam ederim, dışarıda olduğumdan az içtim)
8103 adım (5.8 km yürüyüş)

Yatmadan önce form çayımıda içeceğim.
Canım çok uzun süre aç kalmışsın ve az yemişsin. Dikkat et kendine. Sporun guZel.
Minnak sporum😍
1500 adım
300 egzersiz (3 farklı ayakta egzersiz 100er tane)
Gayet güzel bir spor canım hiç olmamasından iyidir.
Sabah kahvaltım saat 11.00
Yarım salatalık
Yarım domates
2 kaşık tulum peyniri
2 dilim tam buğday ekmeği
5 yeşil zeytin

Ara ögün saat 14.30
2 tane ceviz
1 bardak süt

Akşam yemeği saat 17.00
1 küçük tabak kapuska
4 tane lahana sarması zeytinyağlı bulgurlu