• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kurban olurum tatlı diline. Kısa sürede beni bağriniza bastınız ablaniz yaptınız nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. İyi ki varsınız iyi ki tanismişim sizlerle ve seninle tatlım.
Elbette ablamsin
Kisa sure olmasi hicbi seyi degistirmez ki o guzel kalbin kendini belli ediyor zaten
Burda seviclerimizi de uzuntulerimizi de paylasiyoruz. Gunlerce hep aklim sendeydi abla inan yakin cevremden biri olsa ancak bu kadar etkilenir bu kadar üzülürdüm.
Ablam küs gitti diye uzme kendini o mutlaka seni affetmistir. Insanin basina bi musibet gelince en sevmedigi kisilere bile oyle sevgi duyar ki. O mutlaka seni affetmistir abla
Arkasindan dua etmek Kur’an okumaktan baska yapilabilecek bi sey yok. Mekani Cennet olsun.

Ben de öyle çok aburcubur düşkünü değilimdir, 1 paket biskuvinin içinden ancak 2 adet yerim, çikolatayı nerdeyse hiç yemem. Tatlı yerken iki çatalla doyarim fazlası bayar beni. Ama ekmek dedin mi sadece kahvaltıda 1 ekmek cup diye yerim, diğer öğünlerde de yiyebilirim. Pilavla bile yemisligim vardır benim de. Dolmayla zaten yerim. Düşün işte ne kadar sevdiğimi. Yemeği de çok yemezdim ekmeğe abanirdim. Ama artık bıraktım, daha doğrusu eve beyaz ekmek almıyorum, diğerinden iki dilim yiyip birakiyorum
bende keske bu kadar tatli duskunj olmasam:/
Tatlilar cikolata dondurmalar her zaman beni ennn cok zorlayan sey olmustur
Ekmegide severim ama birakinca cok etkileniyor beni haa yedim mi pilavla makarnayla bile ekmek yerim orasi ayri mesele😁
Kızlar netim bitti sayıkırsayılır 2 güne yenilenecek 😊

Zipzip- Zipzip-
Hadi bakalim bekliyoruz😊

bende keske bu kadar tatli duskunj olmasam:/
Tatlilar cikolata dondurmalar her zaman beni ennn cok zorlayan sey olmustur
Ekmegide severim ama birakinca cok etkileniyor beni haa yedim mi pilavla makarnayla bile ekmek yerim orasi ayri mesele😁

Hadi bakalim bekliyoruz😊
Hepimiz başka noktada sinaniyoruz bu diyetle. Bu arada şu şekersiz 21 gün olayı beni çok güzel disipline soktu. Hiç kaçamak yapmıyorum resmen. Tabi daha 5 gün bitti 😂😂

Back
X