- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
Meyve tüketimi var canım bu süreçte ya da hurma kayısı. Zararlı şeker kullanılmıyor. Eziyet gibi gelmiyor da ne çok şeyde şeker varmış onun farkına varıyor insan.Vücudun şekerede ihtiyacı var kendine eziyet etme ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meyve tüketimi var canım bu süreçte ya da hurma kayısı. Zararlı şeker kullanılmıyor. Eziyet gibi gelmiyor da ne çok şeyde şeker varmış onun farkına varıyor insan.Vücudun şekerede ihtiyacı var kendine eziyet etme ya
Canım diğer menüleri bekleyip toplu yorumlama yapıcaktım ama dayanamadım menün güzel Afiyet olsun bu ne spordur böyle masallah valla kız26 Ekim menüsü
11.30 kahvaltı
1.5 yumurta ile 1 kaşık lorlu yumurta, 2 kaşık domatesli biber kavurması, 2 dilim kepek ekmeği.
13.00 1 çay, 10 adet çiğ fındık.
16.00 bir sade soda.
19.00 akşam
4 kaşık bulgur pilavı, 100 Gr civarı haşlanmış et suyuyla birlikte yedim.
20.00 şekersiz çay ve 1 avuç tuzsuz çekirdek.
5000 adım
20 dk koşu bandı
20 dk eliptik
20 dk bisiklet
5×15=75 adet 2 kg dambillarla kol yukarı hareketi
4×15 yarım mekik
4×10 iki bacak birleşik yatar pozisyonda aşağı yukarı
4×10 iki bacak çapraz aşağı yukarı
3×50 2 kiloluk dambillarla ayakta iki yana esneme hareketi.
Ne çok spor yapmışım.Gulumse24 yarısını sana vereyim mi.
Hakkaten ya Erzurumlular ne çok seviyor çayı. O soğukta da başka ne yapacaklar dimi ama.Sendemi erzurumlusun nedir bu çay aşkı![]()
Neden 10 sene, ard ardına çocuk mu var.Kac yaşın da oğlun canım valla ben 10 senedir unuttum sıcak çayı
Onlarda hayatın tadı tuzuPesinde kosmak yetmiyor ki yaptıgın yemekler tatlılar olmasa cok güzel kilo verirsin aslında![]()
Ayyyy ne gıcık yaBak hareketli deyince eşimin arkadaşının annesi geldi aklıma gene
-Nasılsın kızım napiyosun?
-Napıyım görüyorsun bütün gün peşinde kosuyorum
-yaaa hiiiiiç öyle durmuyo kilo almışsin
![]()
Meyve tüketimi var canım bu süreçte ya da hurma kayısı. Zararlı
Yaa herkesin durumu farklı işte pasta tatlı çikolata gofret oldumu kendimden geciyorum resmenBen de öyle çok aburcubur düşkünü değilimdir, 1 paket biskuvinin içinden ancak 2 adet yerim, çikolatayı nerdeyse hiç yemem. Tatlı yerken iki çatalla doyarim fazlası bayar beni. Ama ekmek dedin mi sadece kahvaltıda 1 ekmek cup diye yerim, diğer öğünlerde de yiyebilirim. Pilavla bile yemisligim vardır benim de. Dolmayla zaten yerim. Düşün işte ne kadar sevdiğimi. Yemeği de çok yemezdim ekmeğe abanirdim. Ama artık bıraktım, daha doğrusu eve beyaz ekmek almıyorum, diğerinden iki dilim yiyip birakiyorum
Ya ben sekersizi falan yapamam isteHepimiz başka noktada sinaniyoruz bu diyetle. Bu arada şu şekersiz 21 gün olayı beni çok güzel disipline soktu. Hiç kaçamak yapmıyorum resmen. Tabi daha 5 gün bitti![]()
Bu 21 güne başlamak bende istiyorum ama cesaretim yok bende araştırdım şeker ihtiyacımızı meyve yada kuru meyvelerden karşılayabiliyoruz ama başlayamadım bi türlüMeyve tüketimi var canım bu süreçte ya da hurma kayısı. Zararlı şeker kullanılmıyor. Eziyet gibi gelmiyor da ne çok şeyde şeker varmış onun farkına varıyor insan.
Sağol canım benim, salona başladım da ondan böyle oldu, evde de yapıyorum ama bu kadar değil. Bu hafta eltimi yenmeye ant içtim hadi hayırlısıCanım diğer menüleri bekleyip toplu yorumlama yapıcaktım ama dayanamadım menün güzel Afiyet olsun bu ne spordur böyle masallah valla kızGulumse24 eltin cok azimli dikkat et
![]()
Bende öyle oluyorum işte o yüzden başlayamıyorum sanki hayatım kısıtlancak gibi geliyoYa ben sekersizi falan yapamam iste
Mesela her cuma kilo verince bi kacamak yapmak beni cok motive ediyor
Onuda yemesem hayata kuserim galina![]()
Sanırım onlara dayanmak daha zor canım, ekmeğin yerine daha zararsız olanları konuluyir da senin dediklerinin pek alternatifi yok. Hele bı ideal kilonuza gelelim de elbet onlardan da azar azar yiyeceğiz.Yaa herkesin durumu farklı işte pasta tatlı çikolata gofret oldumu kendimden geciyorum resmen
Salonda insan daha bi motive olur güzel olmuş başlanan ee madem cok çalışan kazansın kizlarSağol canım benim, salona başladım da ondan böyle oldu, evde de yapıyorum ama bu kadar değil. Bu hafta eltimi yenmeye ant içtim hadi hayırlısıGulumse24
5 günde verdiğim kilo beni daha çok motive etmeye başladıYa ben sekersizi falan yapamam iste
Mesela her cuma kilo verince bi kacamak yapmak beni cok motive ediyor
Onuda yemesem hayata kuserim galina![]()
Abooovv bermuda şeytan üçgeni
baklava dedim daha ne diyimBana şerbetli tatlılarla gelin![]()
Ay cok sagolParmagını şerbete bi göm ağzına al![]()
yemiş kadar olursun bu kıyagımıda unutma
![]()
Tek umudum o zaten ideal kiloma iniyim 5 gün yerim 2 gün diyet yaparım artıkSanırım onlara dayanmak daha zor canım, ekmeğin yerine daha zararsız olanları konuluyir da senin dediklerinin pek alternatifi yok. Hele bı ideal kilonuza gelelim de elbet onlardan da azar azar yiyeceğiz.
Ben sosyal medyadan bir diyetisyenin programıyla başladım 5 gün önce. Ücretsiz herkese açık yapıyor. Regl dönemi haricinde tatlı düşkünlüğüm olmadığı için çok zorlamadi o kısmı. Ama bu süreçte beyaz ünlü ve nişastalı şeyler de yasak o biraz sıkıntı ama idare ediliyor. Belki denersin yakın zamanda.Bu 21 güne başlamak bende istiyorum ama cesaretim yok bende araştırdım şeker ihtiyacımızı meyve yada kuru meyvelerden karşılayabiliyoruz ama başlayamadım bi türlü
Saol canımAfiyet olsun canim![]()
Alet seçeneğinin çok fazla olması güzel oluyor. Bı de hocalar şunu yap bunu yap diyor. İyi gelecek gibi. Şimdilik bir aylık üye oldum haftada iki gün, sonra üçe cikarabilirim.Salonda insan daha bi motive olur güzel olmuş başlanan ee madem cok çalışan kazansın kizlar![]()
Hiiiic sormaAyyyy ne gıcık ya