• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hadi gazan mübarek olsun.. bak aklıma bi anım geldi.. şimdi ben diyeti bırakıp korumaya geçtiğim zaman.. bizim bi akraba var inst yüz binden fazla takipçisi var.. yemek sayfası.. neyse işte ona gidicez perşembe günü..ben pazartesiden başladım aç kalmaya 🤣 neyse gittim akrabalar diyo bu ne hal nasıl zayıfladın fln.. sofraya oturduk dediler bakalım hippo ne yiyosa ondan yiyelim 🤣 dedim sakın.. ben bugün yemek için 3 gündür açım kahvaltı bile yapmadım lütfen lokmamı saymayın 🤣 bugün iyi yicemda
Öyle tek günde zayıflanır mı sanıyorlar 😂😂

Merhaba burdayım :KK24: bugün ev temizliği vardı tam olarak temizlikte diyilde eşyaların yerini değiştiriyorum sıkıldım değişiklik olsun istedim o yüzden uğrayamadım bugün bir ara uğradim okudum yazdıklarınızı bir kaç tanede alinti yaptım ama yok alıntılar gitmişler :-)
Neyse yeniden kaçıyorum. Herkese iyi geceler. :KK200:

Hadi gazan mübarek olsun.. bak aklıma bi anım geldi.. şimdi ben diyeti bırakıp korumaya geçtiğim zaman.. bizim bi akraba var inst yüz binden fazla takipçisi var.. yemek sayfası.. neyse işte ona gidicez perşembe günü..ben pazartesiden başladım aç kalmaya 🤣 neyse gittim akrabalar diyo bu ne hal nasıl zayıfladın fln.. sofraya oturduk dediler bakalım hippo ne yiyosa ondan yiyelim 🤣 dedim sakın.. ben bugün yemek için 3 gündür açım kahvaltı bile yapmadım lütfen lokmamı saymayın 🤣 bugün iyi yicemda
:D :D çok komik bide ne yiyorsa ondan yiyelim demişler 1 günde verilerdi :D
Paketli gıda en başta yasak canım. Ben de çok meyve düşkünü değilim zaten. Çok tatlı ihtiyacı hissedersem atarım ağzıma.
Tamamdır anlaştık
Profil foton nereden canım.
Valla googleye Tumblr girl yazdım çıktı :D
Can kurban öyle arkadaşa 😂
Onun da işine geliyor :D

:KK70: :KK70: çok komik bide ne yiyorsa ondan yiyelim demişler 1 günde verilerdi :KK70:

Tamamdır anlaştık

Valla googleye Tumblr girl yazdım çıktı :KK70:

Onun da işine geliyor :KK70:
Çıktı alıp dolaba yapistirasim geldi. Bı tane böyle güzel kız, bı de doktor nowzoradan lazım 😂😂

İnşallah cnm ❤ İlk günler zor geçiyor sadece. Yarın anneme geçeceğiz 😊
İşin evine yakın mı, ben bı de şeyi karistirdim. Sen istanbuldasin ama annen değil galiba. Ya da sen kayinvalideye de anne dediğin için ben karıştırıyorum, çünkü Gebze var işin içinde 😂😂 benim kafa çorba resmen

sabah:
kahve ve kızarmış ekmek 08:30 gibi

öğlen:
haşlanmış yumurta havuç ve peynir

akşam:
4-5 tavuk parçası
100 gram diyet yoğurt
1 bardak portakal suyu
muz

spor yapamadım ama 1500 adım attım
Afiyet olsun canım, meyve suları pek iyi değil diye biliyorum diyet için. Çok fazla şeker almış oluyorsun, menü saatlerini de ekler misin canım bundan sonrakilere.
Dünkü menümo_O
Sabah 11.00 İki yumurta kayısı kivami haş. Peynir, dereotu, üç dört zeytin, iki ceviz, yarım tb ekmeği, çay
12.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Yarım avuç yer fıstığı, kuru üzüm
17.30 Ciğer , sebze söğüş, ayran
Bitki çayı , 6000 küsur adım
@Negohatun , @Zipzip-
Afiyet olsun canım, çok güzel menü. Adımlar da iyi.
Kızlar günaydın ❤ 29 ekim menüsü;

11:00 kahvaltı 1 şekersiz çay, 2 tost dilim tb ekmek, 1 kk peynir, 1 tost dilim kaşar, 1 haşlanmış yumurta, salatalık, 1 tk bal

15:15 2 avuç müsli+süt

17:00 1 fincan şekersiz nescafe

18:30 150 gr kadar karışık ızgara, salata, ayran, çok az pide

20:30 1 americano kahve (şekersiz)

01:45 1/2 den biraz fazla armut, 1 mandalina (tv izlerken acıktım 😂)

1.5 lt kadar su
5340 adım atıldı.
Afiyet olsun canım güzel menü. Ben emin değilim ama gece yenen meyve yağa dönüşür diye bişey biliyorum sanki. Adımların da güzel.
30 Kasim

Saat:07.30 1haslanmis yumurta, 3zeytin, 2ceviz, 4ceri domates, 1yesil biber, beyaz peynir, 1dilim çavdar ekmeği, yeşil cay

Saat:13.30 4kasik ıspanak yemeği, yogurt, yarim dilim çavdar ekmegi

Saat:15.30 1hurma

Saat:19.30 tavuk sis, salata

Spor: 1 saat reformer pilates, 5230 adim
Su: 3litre

Not: Aralarda sade filtre kahve ve yeşil cay
Afiyet olsun canım menün de sporun da güzel, sadece akşam yemeğini daha erken yesen daha mı iyi olur acaba.
29 kasım menüsü
Sabah kahvaltım saat 9.30
2 tam buğday ekmek arası kaşarlı sucuklu tost

Ara ögün saat 14.00
1 tane mandalina

Akşam yemeği saat 17.30
1 kase ayran çorbası
1 kepçe sulu köfte
1 kase karışık salata

Ara ögün saat 21.00
3 tane hurma

1.5 litre su
1.5 saat yürüyüş AVM de
Afiyet olsun canım güzel menü, yürüyüş de iyi, suyu artirmalisin.
Cumartesi menüm
Sabah 8.00 Bir yumurta, peynir, dere otu, zeytin, domates, salatalık, çay
14.00 Yulaflı, kuruyemisli bar
16.00 Bir ayva
18.00 İki yumurta omlet, üç kaşık et kavurma, üç kaşık yoğurt
20.00 Bir tutam yer fıstığı az kuru üzümlü karışık
İki buçuk litre su
9564 adım
@Zipzip- @Negohatun
Menü de spor da güzel olmuş.
Cumartesi menü
Kahvaltı öncesi saat 9:00 - limonlu su

Kahvaltı saat 10:00. -2 yumurtadan omlet, 1 dlm çvd ekmeği , 1 adet salatalık , yarım demet maydanoz

Ara saat 13:00 limonlu yeşil çay , 3 adet hurma ,

Akşam saat 17:00 - 4 çatal makarna , 3 y/k yoğurt , birazda salata

Su 2.5 litre

Spor yok
Afiyet olsun canım, güzel menü. Akşamı erken kapatman iyi olmuş.
30 Kasım

Sabah 8 bir kase mercimek çorbası 1-1,5 kk peynir 2 kuru kayısı bir avuç fındık

Saat 13.43 bir kase yağsız yoğurtlu makarna iki küçük kuru dolma

Akşam 20 bir kase çorba bir fırında pişmiş baget tavuk eti

27 dakika yürüdüm

1,2 lt su-soda
Afiyet olsun canım menü iyi ama akşam geç olmuş, sanırım ancak bu saatte yiyebiliyorsun. Su yine az 😬

Kızla benziyoruz birazda :KK70: omuzlar ve bel yapımız aynı sadece bacakları benden daha ince :KK70: ağır yasamlari izliyor muydun 😍😍
Valla böyleysen süper bence canım, bacaklar da inceldi mi 10 numara olursun. Her fazla kilolu ağır yaşamları izlemeyi tadacaktır 😂😂

Valla böyleysen süper bence canım, bacaklar da inceldi mi 10 numara olursun. Her fazla kilolu ağır yaşamları izlemeyi tadacaktır 😂😂
Üst taraf öyle ama alt ajsjjsj :D yanlada doğru basen var bende bide üst bacak kalın ve selülitlerim de var :/
Aynen (:

Back
X