• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah 07 30 yumurta peynir, salatalık domates zeytin
11 .00 Filtre kahve
13 .00 çiğ badem 5-6 tane
17.30 kereviz salatası yoğurtlu cevizli tavuklu
3 litre su spor yok
Nego Nego Zipzip- Zipzip-
menün çok güzel ablacm
sabah 8: 1 haşlanmış yumurta,3 tam ceviz,1 dilim peynir,3 hindi füme,1 fincan yeşilçay,1 çay bardağı beyaz leblebi
ara:sade türk kahvesi
akşam 16:00:1 büyük kase türlü yemeği (2 patlıcan 1 kapya biber 1 soğan 3 köfte kadar tavuk ve 1 kepçe nohuttan yaptım yarısı da yarına duruyor),1 kase yoğurt
ara:1 fincan bitki çayı

2 lt su içildi
30dk yürüyüş
Zipzip- Zipzip- sonngulen sonngulen
afiyet olsun canım menünde sporunda güzel
Çarşamba menüsü
Kahvaltı 9.45
2 dl ekmek
1 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
Peynir
1 küçük domates

Öğlen 13.15
Hazırda yemek olmadığı için gelir gelmez yine hemen kahvaltı yaptım
1 haşlanmış yumurta
Peynir
1 küçük domates
2 dl ekmek

İkindi
16.00 kahve

Akşam
Yemedim, karnım hiç aç değildi, sebze yemeği yiyecektim, onu da yemedim.

Gece
22.00 (henüz yemedim ama yoğurt kürü ile kefir içeceğim.)

2 kupa bitki çayı
2 lt su

Spor
Sadece 1.2 metre yürüyüş
@Zipzip- @Negohatun
afiyet olsun canım benim en sevdiğim öğün kahvaltıdır o yüzden detoks yapamıyorum kahvaltı yapamazsam duramam
Sabah 6.00 20.000 bin adim
Sabah 8.30 sekersiz turk kahvesi
Sabah 9.30 1 lt limonlu su 4 tam ceviz bir dilim beyaz peynir iki yaprak marul 2 dal yesil sogan bir domates
11.30 bir kuru kasi bir kuru erik 3 yk yogurt
14.00 6 kasik lahana corbasi
16.00 sekersiz turk kahvesi 2 tane diyet tatli ( ev yapimi)
18.00 minik bir kase etli kuru bamya corbasi
21.00 3 yk pul biberli limonlu yogurt
Toplam 3.7 lt su
20.000 bin adima ek olarak 45 dk jilian
45 dk leslie 5 mile 15 dk hizli mekik 6+6 dk plank
spor müko canım afiyet olsun
Bugünkü menü
Saat 9:30 - limonlu su
Kahvaltı saat 10:00 - peynirli 2 yumurtalı omlet, 1 dlm çvd ekmeği, 1 adet salatalık, 1 adet krep
Ara saat 13:00 Limonlu yeşil çay + 2 adet hurma
Akşam saat 17:00 - Izgara tavuk+domates+ biber , 1 kase salata , 1 bardak ayran
Su 3 litreye yakın 2.5 litreden sonra unutdum
Spor 5000 adım
Afiyet olsun canım menün güzel

Süt arttırmak için ne yiyip içebilirim ara öğün yapmak istemiyorum
Kızım bugünlerde çok emiyor çok acıkıyorum kızımı üç öğün yediriyorum ve aralarda meyve de veriyorum şu acıkmamı yatıştırıcak bişeler
Dereotu geldi aklıma ilk, gün içinde düşünüp yazayım ben

Evet canim bir ara goz attim cok fazla yeni kisi gelmisti diyetten cok sohbet ortami olusmustu girip yazmasamda ara ara baktim menulere sporlara insallah toplariz hep beraber
Bu hafta güzel eksiler gelecek bence, ortalama yükselince şevkimiz de artar.

Zipzip- Zipzip- menü yazmayanlara ben artık bir şey demiyorum canım, kaç kere etiket yaptım. Sen ilgilenirsin onlarla. Bir menü yazmak çok zor değil kaç dakika alıyorsa
Ben de bu yüzden bırakmıştım canım, enerjimi harcamak istemedim çünkü. Zipzip- Zipzip- da yapmasın bence. Hergun yazmayip alışkanlık haline getirenler takımda olmayiverir, yorulmasin.

Ben de bu yüzden bırakmıştım canım, enerjimi harcamak istemedim çünkü. Zipzip- Zipzip- da yapmasın bence. Hergun yazmayip alışkanlık haline getirenler takımda olmayiverir, yorulmasin.

Günaydın canim🤗 Tartıya çıktın mi bakalım

Evet kuzum bu arada sanada gecmis olsun nasil oldu ablan
Sagol canım daha iyi işte oturup kalkarken biraz sıkıntı cekiyor oda zamanla gecer 😊
Canım ablanmi rahatsız kaçırdım sanırım ben geçmiş olsun 😘
Sagol canım ❤
Ablam rahatsız değil canım da meme dikleştirme ve karın germe ameliyatı oldu gecen persembe dün hastaneden cıktık
Gözünüz aydın canım 😘
Sağol canım ❤
Zipzip- Zipzip- menü yazmayanlara ben artık bir şey demiyorum canım, kaç kere etiket yaptım. Sen ilgilenirsin onlarla. Bir menü yazmak çok zor değil kaç dakika alıyorsa
Kimler yazmıyor bugün bir bakayım canım
Canim kendini yorma gercekten hedefi olan saglikli olan ve birazda sorumluluk sahibi olan birisi boyle takibe etikete gerek kalmadan menusunude paylasir sporunuda bence Zipzip- Zipzip- kuzu bu sekilde olanlari cikar listeden madem faydalari yok zararlarida olmasin sadece kilo bildirimi yapmakla olmaz grubun amaci ne birbirini motive ederek kilo vermek baskalarininda kilo vermesine yardimci olmak
Bugün bakayım canım yarın listeden cıkartırız
Zıp zıp daha yeni listede ayıklama yaptı canım. Bu ikinci haftamız sayılır yenilerle. Bakalım nasıl olacak.
Bir kac kişi kaldı onlarıda cıkaracagım sanırım
Günaydın canım ❤
Günaydın arkadaşlar 😊😘
Günaydın canım ❤

Canim kendini yorma gercekten hedefi olan saglikli olan ve birazda sorumluluk sahibi olan birisi boyle takibe etikete gerek kalmadan menusunude paylasir sporunuda bence Zipzip- Zipzip- kuzu bu sekilde olanlari cikar listeden madem faydalari yok zararlarida olmasin sadece kilo bildirimi yapmakla olmaz grubun amaci ne birbirini motive ederek kilo vermek baskalarininda kilo vermesine yardimci olmak
Yakın zamanda bir sürü kişiyi listelerden sildi canım. Aynı konuşmayı çok kez yaptik. İnşallah o bol motiveli günlere döneceğiz.

Hayirli geceler kizlar
Motivasyon icin diyet arkadasi arayan yada benimle yarismak isteyen olur mu acep bu sekilde kilo vermek inat edip hirslanmak daha guzel oluyor da :KK66:
Sen ezip geçiyorsun canım yaa 😂 ama cumartesiden itibaren rekabete varım ben. Hatta yarından başlarız. Bugün spor yapamiycam.

Iyi akşamlar kizlar
nasılsın canım iş hayatı nasıl gidiyo göremedim seni bu aralar pek 😘
Günaydın cnm, iş hayatı fena değil çok şükür ama akşamları 7 den sonra eve geliyorum. Yemek ye, ütü yap, duş al derken pilim bitmiş oluyor 😂 yaşlandım bence, hep bundan bu haller...

Günaydın cnm, iş hayatı fena değil çok şükür ama akşamları 7 den sonra eve geliyorum. Yemek ye, ütü yap, duş al derken pilim bitmiş oluyor 😂 yaşlandım bence, hep bundan bu haller...
Evet işte mesleğini yapıyorsun paranı kazanıyorsun annenlere ufak tefek yardım edersin Onlar artık çalışamıyor napıcan canım gençlikte çalışmak lazım

Back
X