• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ama üzüldüm yani böyle biraz sert çıkılınca da :110:
Bende üzülüyorum emek veren biri olarak, menüler nerde demekten, koyduğum hedeflere cevap verilmemesinden, menü yorumlarının umursanmamasından dolayı. Benim bundan hiç bir çıkarım, faydam yok biliyorsun ki.

Ama üzüldüm yani böyle biraz sert çıkılınca da :110:
Yok kuzum herşey bizim için emin ol bak bugun akşama kadar hastanedeydim sabah telefonu şarjdan çektim %100 doluydu %10 la eve geldim seninle ilgisi yok negonun dediğinin hepimiz için geçerli motive önemli katılım olmazsa diyette olmuyor malesef

Bende üzülüyorum emek veren biri olarak, menüler nerde demekten, koyduğum hedeflere cevap verilmemesinden, menü yorumlarının umursanmamasından dolayı. Benim bundan hiç bir çıkarım, faydam yok biliyorsun ki.
Diyorum ya tabi haklısın. Sadece sanki bir tek ben grubu bilerek ihmal ediyormuşum gibi oldu da ondan üzüldüm.

Başka migren ilacına başladılar digerini kesti canım hem psikolojik olarak rahatlatacak hemde uyku yapan ilaç oldugu için akşam kullanacak ilacı daha önce bende migren için kullanmıştım tuğçeyede onu başladı doktor inş iyi gelecek hastaneden geldik direk yatağa gitti uyumaya sabaha ancak kalkar cücük
Yatsın dinlensin canım, inşallah bu ilaç da iyi gelir ona.

Yeter Allah bereket versin :KK70:
Yaşlı başlı karıyım harfleri anca görüyom 🙄
Hı yaşlısın :63::duduk:
size bir surprizimmm vaaaarrrr
Hayırdır
Diyorum ya tabi haklısın. Sadece sanki bir tek ben grubu bilerek ihmal ediyormuşum gibi oldu da ondan üzüldüm.
Hayır aktif olmayan herkese aynı tepkiyi veriyorum ben işte aktif olsan onları da görürdün 😃
Şimdi altta adını gördüğüm için, buradasın diye yazdım 😉

Back
X