• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar kahvaltı sonrası tüm kıyafetlerimi denedim, bacağımdan çıkmayan kotlarım ve nişan kıyafetim dahil, hepsi çok güzel oturdu 🤗 Sanırım bu pilatesin başarısı😍
Senin adına çok sevindim canım, ne güzel bir sürü kıyafetin olmuş. Reformer pilatesi coookk istiyorum ama gidecek yerim ve zamanım yok ☹️

Shrek anime miydi onu severek izlemiştim eğer öyleyse seviyorumdur animeyi :confused: Türk dizilerinde çok seciciyim kolay kolay sevemiyorum. En son Şahsiyet izlemiştim fena değildi. Bir de Erdal Beşikçioğlu hastasıyım adamın dokunduğu şey efsane oluyor bir de daha çok dokunsa ah keşke...

Ben de çok severim amirimi, bir delinin hatıra defterine gitmek istiyorum, geçen yıllarda bir denk getiremedim geldiği zaman, bu yıl kesin, onu izledim mi sen

Shrek anime miydi onu severek izlemiştim eğer öyleyse seviyorumdur animeyi :confused: Türk dizilerinde çok seciciyim kolay kolay sevemiyorum. En son Şahsiyet izlemiştim fena değildi. Bir de Erdal Beşikçioğlu hastasıyım adamın dokunduğu şey efsane oluyor bir de daha çok dokunsa ah keşke...
Shrek animasyon oluyor canım. Şahsiyeti çok sevmiştim ben.

Bir dönem ilaç bile kullandım bu yüzden. böyle insanlara hayranım gerçekten. Ben film bitince sanki o gerilim korku filmindekiler başıma gelecekmiş gibi düşünüyorum :KK43: :KK43:

Ya ben de çok cesur değilim aslında, su Türk korku serileri var ya onları izledikçe banyoda tek yıkanmadım bir süre, eşim bekledi çıkana kadar. Ayrı bir manyaklik benim ki ☹️

Aaa geçmiş olsun😔 vakit varsa bir fizyoterapi merkezine gitsin. Bir arkadasım 1,5 sene önce oldu menisküs ameliyatı, hatta 3 kez prp uygulandı, şimdi doktor fizik tedavi demiş, başladı. Bence bir doktoruna görünsün tekrar.
O da 2 sene oldu ameliyat olalı, tekrar göründü ama doktor çok yipratmissin dedi. Başka bir doktora görünsün en iyisi.

Ben de çok severim amirimi, bir delinin hatıra defterine gitmek istiyorum, geçen yıllarda bir denk getiremedim geldiği zaman, bu yıl kesin, onu izledim mi sen
Canım Bursa'ya geçen yıl geldi ...bir şey oldu gidemedim. Bu yıl takip edeceğim aklımda o...

Tosbik Tosbik Tosbik de Tosbik ... :halay: :KK68:
Yavrum ne gadder sevindim harika... kesinlikle pilates çok etkilidir . Ahh deli kocam ahhhh güzelleşiyorum :KK45: dikkat çekiyorum diye ( fiziken tabi ) delirdiiii resmen... Yanında genç durmami istemiyor adam antropoz muydu neydi ona girdi ...yaşlı başlı insanlarmisiz ...beni hala 61-62 zannediyor bir bilse 59.5 olduğumu burnumdan getirir. Dün sanki zayifladin sen diyor...yok anam nerdeee dedim spordan sikilasiyorum falan geçiştirdim ...ama çok istiyorum şu reformeri nerden girsem konuya diye kara kara düşünüyorum.. Gizli de bir şey yapamam...Tosbikim devam et kuzum... tebrik ederim seni. 😍😍😍

Ay canim benim, sen de kiskandirmanin tadını çıkar. Ağrılı bir yerin var mi, boyun, bel vs ki insallah yoktur, onlara da çok iyi geliyor, oradan girebilirsin 🤗

Tabikisi de 😂😂😂 dün dinlenme verdim kendime sadece 5000 adım, 20 sn wall sit, 20 sn plank yaptım.
Bugün Leslie veya cardio, üzerine de jillian 2 düşünüyorum. Sen yapacak misin güzel rakibem 😘

Yavrum masallah sana da, dinlenmede 5000 adim, planlı falan deyip strese sokmasın mi acaba bizi 🙈😂😂😂

Ay canim benim, sen de kiskandirmanin tadını çıkar. Ağrılı bir yerin var mi, boyun, bel vs ki insallah yoktur, onlara da çok iyi geliyor, oradan girebilirsin 🤗
Taş gibi hatunum :KK76: yontma taş :KK70:ama
Onun derdi kendi şiş göbekli kaldı yanımda ezik hissediyor bence... Şimdi ağrıyor derim gerçekten ağrımaya başlar ..böyle de bir deli vücudum var... En iyisi başının etini yiyip durayım...

Senin adına çok sevindim canım, ne güzel bir sürü kıyafetin olmuş. Reformer pilatesi coookk istiyorum ama gidecek yerim ve zamanım yok ☹
Çalışan bir anne icin zaman kısmı sıkıntı canim, haklısın.

Back
X