• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Seviyorum valla 😍 soguk nevaledir adim aslında 😂
Sen mi soğuk nevalesin 😲
Yok ya antrenman falan kalmamış bende de. Bacak içlerim ve popom tutuldu, pişik gibi yürüyorum 😂😂
Hepsini bir arada yaparsan, dinlen diyorum sana :KK53:
Senin o bedene girmene az kaldı bence, aradan sonra iyi başladın masallah 😍
İnşaallah canım
ayva iyidir tok tutar efom :KK45:
Çok fenasın ama :KK70::KK70:
Ayvayı çok severim neyse ki 😂

Ben de yeni bir Netflix diziye başladım... Çok ilginç sıradışı bir şey ...OA diye...öncesinde Whicher izledim onun aksiyonundan sonra bu yavaş geldi. Songulcum bu Death note anime mi yoksa
Ona başlamıştım bende 2. Sezonu izleyemedim yari da da kaldı.
Başka izlediğin var mı
Havalı Rakibem SchonerDuft SchonerDuft ve güzel rakibem @retro_hippo beni menülerinize ekleyin. Bakayım neler yediniz bende sizi yazarım.

Kızlar bugün bizde de süt alma yoğurt yapma ve pazar alışveriş günü. Akşam a da göbeklitepeye gideceğiz kısmet olursa. Çocuklarım istiyor. Akşama gelirim.

@Bonus um canım haklısın psikoloji önemli. İnsan yaşamadan anlamaz. Allah kimseye yaşartmasın o ayrı .Ben de kızlar 100 kilodan fazla idim. Şimdi bakıyorum nasıl da öyle olmuş. Hâlâ kiloluyum mesela. Ama hayat stresi kimini eritir kimini şişirir. Rabbim herkese yardım etsin. Kafan rahat değilse hiçbirşeyin önemi yok. Benim psikoloji yerlerdeyse hep yiyorum . Ayyy inşallah o günlere dönmem. Güzel günler göreceğiz....İnşallah.. . @HasibeG
Ok canım bugün bol karbonlu geçti :( 8 saatr yakın yolculukta var bugün ü pas geçecem.
Anime canım. Ben bir süredir yabancı dizileri bıraktım, bağımlılık yapıyor resmen. Atiye dizisini izlemeyi düşünüyorum ama korku sahneleri varmış galiba, biraz tırstım 😬
Bende merak ediyorum onu eşim izlemem dedi .
Benim de izlediğim diziler olunca eldekiler bitsin dedim. Eşimle ortak masterchef i takip ediyoruz.
Netflix de Dark dizisine başladım bende, farklı geldi, korku gerilim bilim kurgu
Insanin beyni yanıyor ya darkta başa döndüğümü bilirim . Efsane bir dizi

Kızlar kahvaltı sonrası tüm kıyafetlerimi denedim, bacağımdan çıkmayan kotlarım ve nişan kıyafetim dahil, hepsi çok güzel oturdu 🤗 Sanırım bu pilatesin başarısı😍
Oo tebrik ederim canım 👏🏻👏🏻👏🏻
Bende S beden bir kazak aldım modeli bol olanlardan ama vücuduma yapışmadı demek ki M ye düşmüşüm

Başka izlediğin var mı

Ok canım bugün bol karbonlu geçti :KK43: 8 saatr yakın yolculukta var bugün ü pas geçecem.

Benim de izlediğim diziler olunca eldekiler bitsin dedim. Eşimle ortak masterchef i takip ediyoruz.

Outlander izliyorum canım. Son sezonda ara verdim. La Casa ' yi bitirdim yenisini bekliyorum. Eskileri zaten biliyorsundur. Dark' a ben de başlayacağim. Çocuksu bir dizim vardı masal tadında. Eşim sıkılınca bıraktık. Once Upon a Time izledin mi? Bütün masal kahramanlarini gorebiliyorsun içinde.

Geçmişi yeni bitirdim .
Naptınız kızlar nasılsınız.
Umarım yarın 66.50 üstüne çıkmam hareketsiz ve susuz bir gündü yolda wc sıkıntı diye içemiyorum
Aaa yavrum sen bugün yoldaydin:KK55:Erciyes' in zirvesine bir kardan adam yap bizim için. :KK24:Keyifli bir tatil diliyorum. İsminin hikayesini paylaştin mi kaçırmış olabilirim. :süslü:

Outlander izliyorum canım. Son sezonda ara verdim. La Casa ' yi bitirdim yenisini bekliyorum. Eskileri zaten biliyorsundur. Dark' a ben de başlayacağim. Çocuksu bir dizim vardı masal tadında. Eşim sıkılınca bıraktık. Once Upon a Time izledin mi? Bütün masal kahramanlarini gorebiliyorsun içinde.
Outlander da yarıda kaldı bunlar eşimle ortak dizimizdi o geceye geçince araya zaman girdi kaldı öylece :) .
Masal tadında dedigin upon a time mı ona şimdi baktım listeye aldım. Vampir günlükleri bitsin başlarım 1 sezonmus zaten.
Ozark ı izledin mi

Aaa yavrum sen bugün yoldaydin:KK55:Erciyes' in zirvesine bir kardan adam yap bizim için. :KK24:Keyifli bir tatil diliyorum. İsminin hikayesini paylaştin mi kaçırmış olabilirim. :süslü:
Sağol canım. Dönüş yolundayız pozantiya vardım mı yarıladık sayılacak.
Persler zamanında almış ismini canım.
Dağda hiç kar erimezmiş ondan erciyes demişler . Türkçe anlamı varda şuan ne ben ne de eşim anımsadı

Sağol canım. Dönüş yolundayız pozantiya vardım mı yarıladık sayılacak.
Persler zamanında almış ismini canım.
Dağda hiç kar erimezmiş ondan erciyes demişler . Türkçe anlamı varda şuan ne ben ne de eşim anımsadı
Allah iyiliğini versin datlum ben senin schunerdoft ismini niye aldın onu merak şey etmiştim de :KK70:Bu arada Erciyes' i de öğrenmiş olduk...:KK9:

Başka izlediğin var mı

Ok canım bugün bol karbonlu geçti :KK43: 8 saatr yakın yolculukta var bugün ü pas geçecem.

Sen neler izliyorsun canım. TV çok takip etmiyoruz ama masterchefin son hafatsina baktım. En son ekin elendi. Sonrası ne oldu bilmiyorum.

Outlander da yarıda kaldı bunlar eşimle ortak dizimizdi o geceye geçince araya zaman girdi kaldı öylece :) .
Masal tadında dedigin upon a time mı ona şimdi baktım listeye aldım. Vampir günlükleri bitsin başlarım 1 sezonmus zaten.
Ozark ı izledin mi
Ozark izledim. Para aklamaya çalışan baba ve ailesi...güzeldi o da...

Ozark ı izledin mi
Once Upon a Time...Bir Varmış Bir Yokmuş anlamına geliyormuş ...bence güzel...çocuklarla bile rahat izlenebilir.

Back
X