• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Boynumda damar yumağı varmış, doğuştan, gitmedim tekrar

Burda randevu kolay canım, sen büyük şehirde misin? Tiroit de çok önemli ihmal etme, ilk geldiğinde sormuştum gözünden kaçtı sanırım, tiroit kilo vermeye engel mi diye, ilaç kullanılıyorsa yani. Ama sen verdiğin kiloyla engel olmadığını göstermiş oldun :) arkadaş bu yüzden veremiyorum diyordu da.
Bende de parathormon yükseliği var, bunun için de endokrine gitmem lazım. O kadar çok şey var ki gitmem gereken. İmkan olacak bir gün tamamen baştan aşağı baktıracaksın aslında

Endokrin orda kolaydır heralde burda çok zor gitmek.

Yağ bezesi değil sanırım çünkü ensem ağrıyordu dokununca elime beze geldi, kulak arkasında değil tam ense kökünde, devam ederse gidicem artık, hastaneden kaçtıkça hastalık çıkıyor 🙄

Bazen Demir sivilce denen bir şey oluyor ya, ondan mi acaba

ya bişey sorucam simdi , ben bacakta 3kg ağırlıkla spor yapıyorum eskiden 2yle yapiyordum 3e geçtim, bacaklarım felaket yaniyoer bunun puanini arttirsak olmaz mi yani 3 puan ama benim yaptığım normal pilatesten çok daha zorlayıcı Zipzip- Zipzip- Bonus Bonus
Ben 20 kiloyla yapıyorum itiraz etmiyorum 3 kiloya çıkmış puanı begenmiyo hele bahh:KK67:

Anladım canım.ben de dedim bu kız ketoda ne yasaksa onu yiyo :KK70:
:KK48: hiç sorma canım. Ketoya niyetleniyorum ama benim yediklerim onun sevmedikleri. Onun sevdikleri benim sevmediklerim. Yumurta, tavuk, sakatat gibi ürünler yemiyorum. Sebze,yoğurt,yulaf seviyorum. Öyle olunca çok kısıtlandı benim menü. Ben de bari karbonu az almaya çalışıyım diyorum.
Koşa koşa eve gittim sıcak suyu demliğe döktüm. 2 dk bekledim termos a koydum içiyorum. Bahçede nöbetçiyim. Bir soğuk bir ayaz anlatamam. Bir yandan da yağmur yağıyor . Bugün de bir geçeydi.pazartesi salı çok zor geçiyor çok yorgunum ruhen bu yıl kızlar. Ahh ahh ... En güzeli küçük bir okulda çalışmakmış. 1200 öğrencimiz var. Ortaokul öğrencisi.
Bir hindistan cevizli kahve olsa ne içerdim 🤣kurşun gibi olurdum soğuk işlemezdi. 🤣
Allah kolaylık versin canım. Ben de öğretmenim. Şu anda çalışmıyorum çocuk nedeni ile. Çok iyi bilirim bahçe nöbetinin zorluğunu.

Ağırlığı ne sıklıkla çalışıyosun? 3 kilo ağırlık çok geldi bana canım. Puan sorun değil onu hesaplarız
Bonus ben bütün aletleri 25+25 iki set yapıyorum hepsi 20 kg ağırlıklı antreman ve ben bunları hesaplarken bölgesel diye hesap yapıyorum 6 tanesi 1 puan olarak yalnışmı yapıyorum yoksa anlamadım :KK43:

Valla bitti artık çok şükür, bir daha uzun süre görmek istemiyorum, es kişisi sebzeli yiyecekleri laf etmeyeyim diye yediği için basıma kaldı 😂
Yazın bende yeşil fasulye mağduru olmuştum :KK70::KK70::KK70::KK70:3 aydır pişirmiyorum yarın bugun yapsammı acep:rolleyes:

Back
X