- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Misafirler de pek sessiz konusun kız azSen 19 tane yap misafirlere de veririz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Misafirler de pek sessiz konusun kız azSen 19 tane yap misafirlere de veririz![]()
Tamamdır 10 dk ya hazır
Been sade bol kahveli![]()
Haha takip etcem kesin o zamanBenim sayfamda hepsi var beybi![]()
Misafirler de pek sessiz konusun kız azkaptanim yalniz ben yeni gelinim kahve fincanim 20 tane cikarmi bilemedim
destek ekip kahve fincani gonderin ordan
2 tane takimim var su an ceyizden gelen
![]()
Hadi yazdım bak bakim yorum bekliyorumTamamdır 10 dk ya hazır
Haha takip etcem kesin o zaman![]()
Aa yoo kim dedi öle bişi yok
Öyle okumuştum sanki yanlış hhatırladımAa yoo kim dedi öle bişi yok![]()
Sen beni takip etmiyorsun sana yokÖyle okumuştum sanki yanlış hhatırladım![]()
Hiiisssstt mizıkcılik yapmak yok beni öyle tavladin gonder bakim fincanlariAa yoo kim dedi öle bişi yok![]()
Kaptanim bizi yiyo ya cimri cikti arkadaşÖyle okumuştum sanki yanlış hhatırladım![]()
Yeni takipçi gelmedi bekliyorumHiiisssstt mizıkcılik yapmak yok beni öyle tavladin gonder bakim fincanlarinolcak sanki yikayip paklayip geri vercem
Ama ben olsam bende vermem ayy cok guzeller yaaa![]()
Hesabim yok kiSen beni takip etmiyorsun sana yok![]()
Takip ettim de takipcin de baya varmis gercek mi bunlarHadi yazdım bak bakim yorum bekliyorum![]()
Aaaa bak hele takip olmazsa fincan da yokYeni takipçi gelmedi bekliyorum![]()
Teşekkür ederim canım ❤Üzülme kaptanım bütün fincanlarım sana feda olsunZipzip-
Misafirler de pek sessiz konusun kız azkaptanim yalniz ben yeni gelinim kahve fincanim 20 tane cikarmi bilemedim
destek ekip kahve fincani gonderin ordan
2 tane takimim var su an ceyizden gelen
![]()
Yok canim benim annem o hakkini havlularda tulbentlerde kullanmis masallah evin yarisi havlu tulbent dolu heryer dantel igne oyasiBenim seksen küsur taneydi yemek takımı hariç![]()
Yok canim benim annem o hakkini havlularda tulbentlerde kullanmis masallah evin yarisi havlu tulbent dolu heryer dantel igne oyasi![]()