• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayy benimde evde yer yok ilk zamanlar cinnet geciriyodum. Aman birak aldirma yeter kiz 😂😂

Fincanı sayıp cinnet geçirince arayıp söylemiştim, 2 hafta totosundan konuştu kız, küstü bildigin🙈 Ama salon takımı vs oldu mu gözlerim parlıyor 😂

Merhaba ablacım nasilsin ❤
İyiyim tatlım...arkadaştaydim kahve içmeye gittim. Gelince de Artemis bir diziden bahsetti carbonlu bir şeydi ona takıldım sarmadı ...
Kızlara bir bakayım dedim. Kahve, fincan muhabbetleri olmuş. Hipponun yemek sayfası Youtube de mi...merak ettim bak...

Elhan Elhan Abla açık lise sınavını demeyi unuttum sana hiç çalışamadım rahatsızlıklar ehliyet kursu derken.
Ve türk dili edebiyatını 45 le anca kapamışım :deli:
En yüksek puanlarım din dersleri sağlık ve trafik, demokrasi ve insan hakları bide ingilizce.

Biyoloji fizik 50. Öyle yani aklımda kalanlar en azından boş geçti diye üzülmedim.

Matematikten bahsetmedim farkındaysan o niye varsa :KK70:

Aha bu mesajdı Elhan Elhan Abla

İyi akşamlar... Ne yapıyorsunuz?? Ben yürüyüş ... :spor: :KK6:
Iyi akşamlar canım, süpersin ❤
İyiyim tatlım...arkadaştaydim kahve içmeye gittim. Gelince de Artemis bir diziden bahsetti carbonlu bir şeydi ona takıldım sarmadı ...
Kızlara bir bakayım dedim. Kahve, fincan muhabbetleri olmuş. Hipponun yemek sayfası Youtube de mi...merak ettim bak...
Instagram da ablacım
Zipzip- Zipzip- ince mince kaptanım çok durgunsun bu ara neden böyle oldu? Özel bi sebebi yok ise eğer merak eder cevaba talip olduğumu belirtirim.
Aslında hic bir sebebi yok canım bazen durgun oluyorum ,bu ara ne yapsam diye düşünüyorum sürekli,
2 ayda çok şey değişti benim icin dükanı kapattık, izmire gidip geldim,hastalandım derken artık biraeyler yapmam gerektiğini düşünüyorum

Iyi akşamlar canım, süpersin ❤

Instagram da ablacım

Aslında hic bir sebebi yok canım bazen durgun oluyorum ,bu ara ne yapsam diye düşünüyorum sürekli,
2 ayda çok şey değişti benim icin dükanı kapattık, izmire gidip geldim,hastalandım derken artık biraeyler yapmam gerektiğini düşünüyorum

Çalışır haldeyken bi boşluğa düşme hissimi beyle?

Back
X