• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok teşekkür ederim😘 insallah bitsin biran evvel cok sıkıldım aslında bi sorunum yok ama olmuyo iste :KK43:
Siz nasılsınız Meryem hocam baya zaman uzak kaldım buralara
Tatlım çok uzak kalma bizden. Özlüyoruz hah işte sorunum yok diyorsun ya bu çok önemli diğer her şey yoluna girer bir şekilde. Sonunda mis gibi pırıl pırıl bir evin olacak canım. Biz kadınlar evimize düşkünüz . Meryem hoca da tatilin kokusunu uzaktan aldı onun hayaliyle yaşıyor. Önümüzde sınavlar var o kağıtları okuyup eokula girdik mi ... yükümüz gidiyor nefes alabileceğiz. Tabi bunlar minik dertler. 😍

Günaydın kizlar :KK68: :KK68:
Kızlar yeni yılın ilk günaydını benden gelsin yazıyordum ki sen yazmışsın kaptanımmmmm 🙈Çıpçıtır, incecik, ince belli ama dolgun yanaklı olduğumuz bi yıl olsun 2020......
Günümüz aydın olsun. Sımsıcak günaydın :KK200::KK200::KK68::KK68::KK200:
Yeni yıla ayağımda oğlumu sallerken uyuyakalarak girdim 🤣
Hippocum huşuuuuuuu içinde girmişsin ne güzel işte. Bütün bir yıl uyuklama ama 😂

Önce günaydın 💕
Ya kızlar moralm bozuk :KK43:
Ben gr kilo vermemişim :KK43:
Günde 3 saat yüzme,1 saat spor salonunda spor ve diyetimi bir yudum bile bozmadım :KK43:
Birden spor yaptığım için mi veremiyorum :KK43:
Agırlıklı sporlar kas artırır tartıya yansır kaslarınmı şişti yoksa benimde 1 hafta öyle olmuştu

Kız olmayan senmisin benmi hiç karşılaşmadık hayırdır nerelerdesin çiçemmm:KK60:
IMG_20191229_151421.webp

İşte burdayııımmm 😍
Termaldeyim canım,1 haftalık kaçamak 😉

Önce günaydın 💕
Ya kızlar moralm bozuk :KK43:
Ben gr kilo vermemişim :KK43:
Günde 3 saat yüzme,1 saat spor salonunda spor ve diyetimi bir yudum bile bozmadım :KK43:
Birden spor yaptığım için mi veremiyorum :KK43:
Günaydın canım ❤
Spora cook yüklenmissin kaslarda şişkinlik olmuştur
Perşembe günü spor yapma kasların dinlensin

Back
X