• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Önce günaydın 💕
Ya kızlar moralm bozuk :KK43:
Ben gr kilo vermemişim :KK43:
Günde 3 saat yüzme,1 saat spor salonunda spor ve diyetimi bir yudum bile bozmadım :KK43:
Birden spor yaptığım için mi veremiyorum :KK43:
Bu cümleler çok tanıdık geldi. :KK57:Allah kurtarsın elaliscim. :KK69:
Bu arada keyifli dinlenmeler.

Günayyyyydınnnn 😍😍😍

Umutlu bir senenin ilk gününden 💙

51b2af8f19869fdfb37298fdb4f70c92.webp

Günaydın kızlar 🥰💕
Yeni bir yıl size huzur sağlık mutluluk ve para getirir inşallah. :dua:

Canım kaptanım Zipzip- Zipzip- bugün çocuklarla birşeyler yedim.azcık kaçırdım ekmek patates yedim. Ama söz ekmek bugün artık yok. İnşallah yarın yeniden başlayacağım.dün gelemedim okudum cevap yazamadım benim küçük hasta yazmaya zaman olmadı. Şükür bugün çok daha iyi. Azcık yüzü gülse dünyalar benim oldu bu sabah. Bana patates kızart suyu olmasın diyor.(patates yemeği)🤣🤣
Haftasonu da çalıştığım için bu çocuklarla ilk kahvaltımız. Bana da iyi geldi. 🥰🥰

Günaydın kızlar 🥰💕
Yeni bir yıl size huzur sağlık mutluluk ve para getirir inşallah. :dua:

Canım kaptanım Zipzip- Zipzip- bugün çocuklarla birşeyler yedim.azcık kaçırdım ekmek patates yedim. Ama söz ekmek bugün artık yok. İnşallah yarın yeniden başlayacağım.dün gelemedim okudum cevap yazamadım benim küçük hasta yazmaya zaman olmadı. Şükür bugün çok daha iyi. Azcık yüzü gülse dünyalar benim oldu bu sabah. Bana patates kızart suyu olmasın diyor.(patates yemeği)🤣🤣
Haftasonu da çalıştığım için bu çocuklarla ilk kahvaltımız. Bana da iyi geldi. 🥰🥰
Günaydın canım seninde yeni yılın kutlu olsun ❤
Oğlunun iyilesmesine sevindim 😊
Bugün kacanak yaptım diye akşamında da kacamak yapma 😊

Kartopu oynamak istiyorum,
Karda debelenmek istiyorum.
Üzerinde koşmak hışırtılarını beynime kazımak istiyorum.
Eşim Uludağ' a gidelim oyna diyor.
Aynı değil ki eve gelip çorapları , eldivenleri sobanın telini atıp sıcaktan uyuşup karincalanan o elleri sobada isitmadiktan sonra üstüne de annemden bir sürü azar işitmedikten sonra napim Uludağ' ı. Yılbaşı benim için kar demek, üşüyüp üşüyüp eve kaçmak beş dakika sonra soluğu yine sokakta almak demek.... Bir şeyin tadı kalmadı.
Gulumse24 Gulumse24 canım efkar bastı hadi üzerine kalın bir şey al da bir balkona çıkalım. :KK14::KK14:

Kartopu oynamak istiyorum,
Karda debelenmek istiyorum.
Üzerinde koşmak hışırtılarını beynime kazımak istiyorum.
Eşim Uludağ' a gidelim oyna diyor.
Aynı değil ki eve gelip çorapları , eldivenleri sobanın telini atıp sıcaktan uyuşup karincalanan o elleri sobada isitmadiktan sonra üstüne de annemden bir sürü azar işitmedikten sonra napim Uludağ' ı. Yılbaşı benim için kar demek, üşüyüp üşüyüp eve kaçmak beş dakika sonra soluğu yine sokakta almak demek.... Bir şeyin tadı kalmadı.
Gulumse24 Gulumse24 canım efkar bastı hadi üzerine kalın bir şey al da bir balkona çıkalım. :KK14::KK14:
Bizim burda kar bile yok ki ablacım:(

Back
X