• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kartopu oynamak istiyorum,
Karda debelenmek istiyorum.
Üzerinde koşmak hışırtılarını beynime kazımak istiyorum.
Eşim Uludağ' a gidelim oyna diyor.
Aynı değil ki eve gelip çorapları , eldivenleri sobanın telini atıp sıcaktan uyuşup karincalanan o elleri sobada isitmadiktan sonra üstüne de annemden bir sürü azar işitmedikten sonra napim Uludağ' ı. Yılbaşı benim için kar demek, üşüyüp üşüyüp eve kaçmak beş dakika sonra soluğu yine sokakta almak demek.... Bir şeyin tadı kalmadı.
Gulumse24 Gulumse24 canım efkar bastı hadi üzerine kalın bir şey al da bir balkona çıkalım. :KK14::KK14:
Balkonum yok abla ben bodrum katta oturuyorum burdada kar kalmadı bu sene erzurum bi garip geçiyor 15 tatilde gel seni erzincana götüreyim köyde belki kar yağar o zamana kadar :rolleyes:

Kartopu oynamak istiyorum,
Karda debelenmek istiyorum.
Üzerinde koşmak hışırtılarını beynime kazımak istiyorum.
Eşim Uludağ' a gidelim oyna diyor.
Aynı değil ki eve gelip çorapları , eldivenleri sobanın telini atıp sıcaktan uyuşup karincalanan o elleri sobada isitmadiktan sonra üstüne de annemden bir sürü azar işitmedikten sonra napim Uludağ' ı. Yılbaşı benim için kar demek, üşüyüp üşüyüp eve kaçmak beş dakika sonra soluğu yine sokakta almak demek.... Bir şeyin tadı kalmadı.
Gulumse24 Gulumse24 canım efkar bastı hadi üzerine kalın bir şey al da bir balkona çıkalım. :KK14::KK14:
Ayy abla çocukluğuma gittim ya :KK42::KK42:

Arkadaşlar sizden bir ricam var 15 ocak kayınpederimin yıl dönümü cuma günü kuranım var 41 yasin başladım son 7 tane kaldı 2 sini okurum 5 tanesini okumak isteyen arkadaşlarım varmı acaba bana bi el atsanız :21:bugun temizlik yapıyorum yarın sabah spora gidicem gelince hazırlık yapıcam yarın akşama bitmesi lazım cuma günü duası yapılacak okumak isteyen beni etiketlesin arkidişler :KK68:

Tatlım çok uzak kalma bizden. Özlüyoruz hah işte sorunum yok diyorsun ya bu çok önemli diğer her şey yoluna girer bir şekilde. Sonunda mis gibi pırıl pırıl bir evin olacak canım. Biz kadınlar evimize düşkünüz . Meryem hoca da tatilin kokusunu uzaktan aldı onun hayaliyle yaşıyor. Önümüzde sınavlar var o kağıtları okuyup eokula girdik mi ... yükümüz gidiyor nefes alabileceğiz. Tabi bunlar minik dertler. 😍
Kolay gelsin Rabbim büyük dert vermesin 😘

Arkadaşlar sizden bir ricam var 15 ocak kayınpederimin yıl dönümü cuma günü kuranım var 41 yasin başladım son 7 tane kaldı 2 sini okurum 5 tanesini okumak isteyen arkadaşlarım varmı acaba bana bi el atsanız :21:bugun temizlik yapıyorum yarın sabah spora gidicem gelince hazırlık yapıcam yarın akşama bitmesi lazım cuma günü duası yapılacak okumak isteyen beni etiketlesin arkidişler :KK68:
Ben okurdum canım ama bugün regl oldum.
Allah kabul etsin yerine ulaştırsin inşallah ❤

Balkonum yok abla ben bodrum katta oturuyorum burdada kar kalmadı bu sene erzurum bi garip geçiyor 15 tatilde gel seni erzincana götüreyim köyde belki kar yağar o zamana kadar :rolleyes:
Tatlım balkona başka bir şey için şey ettiydim neyse kızlar duymasın. :confused:
Erzincan fikri kar için güzel ama. Köy hayatı bayıldığım bir tatildir. Teşekkür ederim bebem.:KK68:cok zarif ve incesin.

Ben okurum tatlım beşini de...Annem babam hayatta değil onlar da faydalansın.Bak ablamı unutuyordum onu hala rahmetliler kervanına dahil edemiyorum :KK43: 15 den önce okur bitirir sana haber ederim.

Ben okurum tatlım beşini de...Annem babam hayatta değil onlar da faydalansın.Bak ablamı unutuyordum onu hala rahmetliler kervanına dahil edemiyorum :KK43: 15 den önce okur bitirir sana haber ederim.

Cuma’ya kadar diyor galiba elhanim, basın sağolsun burada, rabbim cennetinde kavustursun🙏 Paylasabilirim istersen 🤗

Ablamm yarın akşama kadar bitmesi lazım cuma duası yapılacak 15 kadar olsa bende okurum :KK43: rabbim tüm ümmedi muhammede rahmet eylesin inş Allah kabirleri nur mekanları cennet olsun

Back
X