• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sagol canım Allah razı olsun çok tşk ederim :KK60: işlerim olmasa 4 da okuyorum 150 tanede fatiha kaldı hepsi bir arada olunca biraz sıkıştım:rolleyes:

Allah kabul etsin, sende olduğu zaman hazırlık kısmı sıkıntı. Bir görsen masanın her yeri liste, çok unutuyorum, sonuçta veballi is, yazıp çizip duruyorum🙈

Allah kabul etsin. Üç Yasin ve duası okundu . :dua::dua::dua::dua:Mekanlari cennet , kabirleri pür nur olsun, gecmişlerimizin canına bilhassa kayınpederinin ruhuna ulaşsın canım.
Allah razı olsun ablacım bende bitirdim 1 tane fazla oldu oda 1 fatiha bile okuyacak kimsesi kalmamış kimselerin ruhuna gitsin ini Allah rabbim kabul etsin çok tşk ederim ablamm :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: iyiki varsın

Bende aliyim dicektim ama elhan abla almis galiba canim Allah kabul etsin mekani cennet olsun insallah🙏🏻
Gulumse24 Gulumse24 canim bende okudum bi tane yasin siz paylasmissiniz aranizda ama yine de niyetlendim bi kere icimden geldi demek yasin dua alcagi varmis kayinbabanin😊 bütün ölmüslerimizin ruhuna hediye ettim. Allah kabul etsin
Allah razı olsun kızlar hakkınızı helal edin çok tşk ederimm sagolun :KK200: :KK200: :KK60: :KK60:

Allahim deminden beri gülme krizine girdim dikkat cekmek icin kafeste baş aşagı durup feryat fiyan bagiriyo bana baktirmak icin :D kusum da benim gibi psikopat basini asagi sarkitip atliyo sonra geri yukari cikiyo :KK53:
20200101_214453.webp
20200101_214322.webp

Back
X