• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Allah razı olsun ablacım bende bitirdim 1 tane fazla oldu oda 1 fatiha bile okuyacak kimsesi kalmamış kimselerin ruhuna gitsin ini Allah rabbim kabul etsin çok tşk ederim ablamm :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: iyiki varsın
Amin canım yerini bulsun inşallah. Senin vesilenle biz de nasiplendik. Sen de iyi ki varsın. :dua:

Zeytinyağlı biber dolması patates salatası erişte salatası avcı böreği peynirli poğaça havuçlu kurabiye kesme tatlısı tiramisu mevlid şekeri
Bende geleyim ya :KK53:
Gerci kaptan 60.8i görsem sonra felekten bigun calmama izin verecekti ama pek umudum yok:cry:

Kızlar merhaba.. Ani bir hareket denemesi sonucu belimde çok fena şişlik ve ağrı var. 1 hafta leslie yapamıcam, yarın da randevu aldım doktora gidicem. Bugün mide yanmam ve ağrımdan yemek yiyemediğim için gün içinde sadece havuç salatası yiyebildim. Kendinize iyi bakın, beni unutmazsanız konuşuruz 😢
Gecmis olsun canim :(
Allah razı olsun kızlar hakkınızı helal edin çok tşk ederimm sagolun :KK200: :KK200: :KK60: :KK60:
Cumlemizden canim 💜
Ben bdv' ye gidiyorum tosbik canımı sıktı. Herkese sana ne diyeceğim. Üç dört gün mahpusluk alırım herhalde. Gulumse24 Gulumse24 tatlım cuma bildirimi unutursam dürt beni. :silah::silah::silah::silah:
:D abla dur gitme yapma bunu kendine :D
Bende geleyim ya :KK53:
Gerci kaptan 60.8i görsem sonra felekten bigun calmama izin verecekti ama pek umudum yok:cry:
Durun gitmeyin 200 gr icin degmez mapusa girmeye :D

Ben bdv' ye gidiyorum tosbik canımı sıktı. Herkese sana ne diyeceğim. Üç dört gün mahpusluk alırım herhalde. Gulumse24 Gulumse24 tatlım cuma bildirimi unutursam dürt beni. :silah::silah::silah::silah:
Abla dur ya nereye zati takımda kimse kalmamış bide seni kaybetmeyelim mahpusluk zor gitme bak küçük sözü dinle :KK70:

Gidebildiysen orda kal kuzum. Ben bulamıyorum yolunu :KK43:
Abla sen azerisinya nasil bu kadar güzel konusuyosun türkceyi yani yanlis anlama demek istediğim asil türkce azeri türkcesiya zaten. Mesela azeri bi kisi yanimda konusunca ben hic anlamiyorum arada baya fark var.
Gerci türkce öğretmenisin ama ilk türkiyeye geldigin zamanlar zorlandin mi

Surprizzzz

IMG_20200101_173507_212.webp

Abla sen azerisinya nasil bu kadar güzel konusuyosun türkceyi yani yanlis anlama demek istediğim asil türkce azeri türkcesiya zaten. Mesela azeri bi kisi yanimda konusunca ben hic anlamiyorum arada baya fark var.
Gerci türkce öğretmenisin ama ilk türkiyeye geldigin zamanlar zorlandin mi
Elhan ablam edebiyat öğretmeni eşimin meslektaşı

Back
X