Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende iyiyim canım sağolİş hayatında insanin tadı kavinca tüm güne yansıyo gercektenallah yardimcij olsun canim benim
hamdolsun sen nasilsin canim
Harikaaaaaaa![]()
görürsün canım bence dikkat ettiğinde güzel veriyordun.Bilemiyorum ya sorma. Hiç dikkat etmiyorum bıraktığımdan beri grubu. İnş yeniden ve yakında gorurum bende 60ları çok ıyısın
Merhaba canımKızlar merhaba. Telefonumda sıkıntı var o yüzden ugrayamıyorum. Yarından itibaren buradayım. Cumaya az kaldı inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz![]()
Mezuniyet kilosu icin %80 %90 bir seyler hesaplanmiyor muydu bizim dememizle olcak mi75 mı diyelim yoksa daha düşük bir rakam mı yazalim
Hadi bakalım inşallah
Geçen hafta diğer takımlar çok kötüydü bu hafta bu derecelere ihtiyacımız var ☺
Evet canım normalde 80 kilo uzeri icin hedef kilonun yüzde 80 i ,80 kilo altı için hedef kilonun yüzde 90 i ni verince mezun olunuyorMezuniyet kilosu icin %80 %90 bir seyler hesaplanmiyor muydu bizim dememizle olcak mi![]()
![]()
bugun 76 kusur geldim 75 e az kaldi 70 diyebiliriz cnm
Tmm cnm tesekkur ederim eline saglikEvet canım normalde 80 kilo uzeri icin hedef kilonun yüzde 80 i ,80 kilo altı için hedef kilonun yüzde 90 i ni verince mezun olunuyor
Gecen haftalarda konusmustuk ama ben 75 olarak yazmayı unuttum canım bu cuma 70 olarak yazarim listeyi yarın hazırlarim ☺
Tamamdır. Teşekkür ederim. İnşallah bu hafta mezun olursam 1-2 hafta ara vericem. Sonra free listede olsa yine katılıcam.Super olur aslında
Kesinlikle katılıyorum
Bu hafta mezun olursan inşallah olursun canım mezuniyet sonrası dönebilmek icin mezuniyet kilonun altında olman gerekiyor,
Izin icin 8 hafta geçmesi gerekli şimdi izine ayıramayız canım
![]()
Tamam canımTamamdır. Teşekkür ederim. İnşallah bu hafta mezun olursam 1-2 hafta ara vericem. Sonra free listede olsa yine katılıcam.
❤Tmm cnm tesekkur ederim eline saglik
En az bir yıl korumalı ya yoksa ben Yanı hızlı alıyorum eski yeme duzenıme geçince. Yada hızlı verdiğim için mi kolay alıyorum oda olabılırgörürsün canım bence dikkat ettiğinde güzel veriyordun.
evet herkes ne kadar kilo vermiş zayıfsın falan diyor ama bana yetmiyor 7lere çok yakın iyice uzaklaşmak 67 yi dahi görmek istemiyorum tartıda artık
ben yaptırdım bi fark olmadıBen tüm vucüt epilasyon yaptırıp,iki kese attırır öyle gelirim cuma günü![]()
Ne Güzel canım beyaz beyaz kari görmek insanı cook mutlu ediyorKızlar istanbulda şükürler olsun kar başladıBelki tutmaz ama onca kurak aydan sonra inanılmaz sevindim...
Bi insan bu kadarda pasaklı olduğunu belli etmezki canımBen tüm vucüt epilasyon yaptırıp,iki kese attırır öyle gelirim cuma günü![]()
Şu beyaza bi doğu anadolu bölgesi sevinemiyo nedenseNe Güzel canım beyaz beyaz kari görmek insanı cook mutlu ediyor![]()