- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Tamam canımZipzip- canım ben birkaç gün annemde kalacam ara vermek zorundayım o süre içinde kendime zaman ayırmam zor. yarında tartı bildiremiyecem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canımZipzip- canım ben birkaç gün annemde kalacam ara vermek zorundayım o süre içinde kendime zaman ayırmam zor. yarında tartı bildiremiyecem
Ne dedin sen

kız o sevda demireldiNe dedin sen
Ne dedin sen![]()
Ay öyleymiş bakmaz olaydımkız o sevda demireldi![]()
ama memişten yumruğu da yemişti keto![]()
![]()
Hayırrrrr ne izni devammmmmSüper eksidesin bu hafta
Izne mı ayrılacaksın bu hafta canim
Kolay gelsin canım iyi çalışmalar
Günaydın canım ❤

Karbon ve şekeri azaltıp zayıflıyorum ben genelde. Ama bu aralar çok hareketsızım havalar soğudu heryere arabayla malesefbence korumak gerekli yeni aldığın kiloyu nasıl hemen veriyorsan yeni verdiğin kiloyu da hemen geri alırsın .
diyet şeklin nasıl
izle izle ışığın sonunda yaşar alptekinin imana gelişi varAy öyleymiş bakmaz olaydım
Sevdanın silikonlarına kadar geldim![]()
Tamam canım ailenin yanına gideceksin diye sormuştumHayırrrrr ne izni devammmmm![]()

leslie yapsana canım birazda olsa hareket olurKarbon ve şekeri azaltıp zayıflıyorum ben genelde. Ama bu aralar çok hareketsızım havalar soğudu heryere arabayla malesef
enlerim arasında yaşar napimYine mi yaakendini beğenmiş ukala
![]()
enlerim arasında yaşar napim![]()
![]()

gelmedi kız etiketNegonun topiğinde seni andım o kadar insan bi bakar sen burda sevda yaşar![]()
gelmedi kız etiket![]()
he engelledim hayaletinle yazışıyorumNaptın beni engelledin mi bunuda mı okuyacaktımyaşarı taytıyla rüyanda gör inş

hele nası fit nası fit annatamam![]()
![]()