• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ay kizlar moralim bozuk bir hevesle ciktim tartıya 60.8 geldi o kadar ne yedim sanki yaa mercimek çorbası sebze yedim regle de daha 4 gün var valla moralim bozuldu
Bende ayni hevesle ciktim tartiya bugun ayni hayal kirikligini yasadim://
Biz bu 59 u kolay goremicez canim oyle gozukuyor
Ama yilmak yok:KK19:sonunda gorcez o 5leri

Elhan Elhan ablam gecmis olsun
Gulumse24 Gulumse24 harika gidiyosun bu hafta👏🏻👏🏻👏🏻
basarinin sirri nedir acaba😁
Elalis Elalis canim 70 üzerinde olan biri icin yediklerin cok az geldi bana hani simdi boyle yersen 60 lara gelince yediklerini mecbur azaltman gerekicek
Yanlis anlama seni dusundugumden yazıyorum amacim kirmak vs asla degil:)

8 ocak
sabah 10 :30
1 avuc fistik,,1 haşlanmış yumurta,1 fincan acik cay şekersiz,1 kuru kayisi ,1 dilim peynir
saat 16
1 dolu kase mercimek çorbası,soganli pirasa kavurması az yağda ustune 1 yumurta,1 cay bardağı ayran
2.5 lt
20dk pilates ağırlıkla
tatlımmm hani nerde 300 ip 😬
8 ocak menüsü

Sahur yaptığım ve regl olduğum için kahvaltı yok

Öğlen yemeği saat 15.00
1 kase düğün çorbası
1 tabak taze fasulye
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt

Akşam yemeği yemedim acıkmadım saat 18.30
5 tane hurma
1 avuç leblebi

2 litre su
Spor yok
300 ip yok mu 🧐🙄😔
ÇARşamba menüm
Sabah uyanınca limonlu su
08:00 2 haşlanmış yumurtadan bol yeşillikli salata,yeşil zeytin 10 tane, köy peyniri , 2 tam ceviz
11:00 Türk kahvesi
13:00 dağ çayı 2 fincan
14:00 3 kaşık kepekli makarna bol salata 2 bardak ayran
19:00 sadece salata ve yoğurt
Su 2lt
Spor 300 ip atlama Tutku44 Tutku44
3 öğün yaptım ilaç kullanıyorum diye tok meselesi falan 💆‍♀️@bonus Zipzip- Zipzip- @rishrose Elhan Elhan
Harikaaaaa bi tek sen ben yapmisiz kız :spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor:

Elalis Elalis canim 70 üzerinde olan biri icin yediklerin cok az geldi bana hani simdi boyle yersen 60 lara gelince yediklerini mecbur azaltman gerekicek
Teşekkür ederim canım daha iyiyim. :KK200:

tatlımmm hani nerde 300 ip 😬
300 ip yok mu 🧐🙄😔

Harikaaaaa bi tek sen ben yapmisiz kız :spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor:
kuzum ben dün atladim onu anlattığımız gibi ama unutmusum yazmayi🌸🌸🌸
bu arada işlerim yoluna girdi, derste ezberleri yapmaya basladim bide bir iki biseu oldu keyfim artti burdayım 🤣🤣

teşekkür ederim 🤗💗💝

ay kuzum benim regl de geliyo göğüslerde hassasiyet basladi uygulama 4 gun kaldı diyor ama moral bozuldu +700 dunden bugune
Sen dua et regl olma ihtimalin var. Artı gorunmen çok normal. Geçen ay 12 gibi başlamıştı bak bu ay olmazsa elimden kurtulamazsin kuzucuk . Senin döngü tahminin yanlış gibi bugün yarın eli kulağında gelir. :cool:

Dimemmm sırrrrr:sus:

Sen dua et regl olma ihtimalin var. Artı gorunmen çok normal. Geçen ay 12 gibi başlamıştı bak bu ay olmazsa elimden kurtulamazsin kuzucuk . Senin döngü tahminin yanlış gibi bugün yarın eli kulağında gelir. :cool:
ay uygulamayi silem bari bosuna yer kapliyor :D :D abla +700 normal mi yaa o zaman benim de moralim baya bozuldydu 59.9 görürüm diye çıktım tartıya gördüm 60.8

Back
X