• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nerem sisman ya:KK70: vucut kitle indeksim normal kilodasin diyo😂😂😂
Tamam en az 58e kadar burdayim oda artik kac ay surerse😖

Biz sismanlarin asil sorunu bu zaten vermesine veriyoruz sonra hop hepsi geri geliyor
Korumak diyetten daha onemli aslinda
Kaç ay süreceği sana bağlı kuzum niye böyle modun düştü senin kilo almaya meyilli bir bünyen varsa bence hedefininde altına inmelisinki ikisi arasında koruma yapa bilesin benim hedefim 70 ama ben 65 de bırakayım gider gelirim dedim ikisi arasında

Insallah beni gectigin gunleride goruruz bebem 😙

Sagol abla dun geceden beri atesi cikmadi cok sukur. Dun aksam atesi olursa surup veririm dedim damaryolunu cektim. Cok sukur gerek kalmadi bir daha
Ateş olayı uzun sürünce korkuyorum. Allah'a şükür atlatmış. Bu süreçte sen de dikkatli ol...

Insallah beni gectigin gunleride goruruz bebem 😙

Sagol abla dun geceden beri atesi cikmadi cok sukur. Dun aksam atesi olursa surup veririm dedim damaryolunu cektim. Cok sukur gerek kalmadi bir daha
Yokya hep beraber verelim kimse benden geri kalmasın takımda en kilolu bendim demekki isteyince oluyormuş çok mutluyum hepsi buranın ve sizler sayesinde oldu iyiki varsınız :KK68::KK68::KK68::KK68:

Yavrum çok geçmiş olsun. Kendi derdimden sen nasılsın demeyi unutmuşum. Kıyamam ya...iyi bak kendine. Bugün kabızlık konusunu düşünüyordum aklımdan gectin. Hani demiştin ya ilacımı kullanınca yediğim her şey wc ye gidiyor diye. Şimdi bu gitmelerde vitaminler mineraller de gidiyor vücudun dengesi bağışıklığı ya bozulursa ...aman kuzum iyi bak kendine. Acil şifalar dilerim.
Abla dün araştırdım eczacı açıklama yaptı youtubeden zararı yok kabızlık problemi olanlar kullana bilir dedi

Kaç ay süreceği sana bağlı kuzum niye böyle modun düştü senin kilo almaya meyilli bir bünyen varsa bence hedefininde altına inmelisinki ikisi arasında koruma yapa bilesin benim hedefim 70 ama ben 65 de bırakayım gider gelirim dedim ikisi arasında
Bilmiyorum canim o kadar cok kilo verip aldim ki bu sefer de kesin alacam diyorum tamamen psikolojik iste
Aslinda 60 in ustune cikmamak hedefim yani hep 60 in altinda kalsam yeter o yuzden hedefe 54 demistim ama simdi sanki bu son 5 kiloyu veremicem gibime geliyor

Bilmiyorum canim o kadar cok kilo verip aldim ki bu sefer de kesin alacam diyorum tamamen psikolojik iste
Aslinda 60 in ustune cikmamak hedefim yani hep 60 in altinda kalsam yeter o yuzden hedefe 54 demistim ama simdi sanki bu son 5 kiloyu veremicem gibime geliyor
Kedidir kedi...pisssst de gitsin. :KK20:
Yonam benim çok güzel sonuç alacaksın inşallah.

Kabızlığa birebir onda sorun yok... Ama vitaminlere ihtiyacın var o gitmesin...ben iyiyim sıradan bir şekilde işleyiş devam ediyor. :KK76:
Abla yan etkisi yok deniyor sadece alerjisi olanlar içemezmiş dudak kenarlarında kabarma şişme olursa ilacı bırakın dendi babannemde sürekli kullanıyordu ona da doktor vermişti valla bana bi yan etkisi olmadı

Back
X