- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Gecmis olsun cnmSelam kızlar bugün hastaneye gittik ( smear testiçin örnek verdim) hastalık kapıp geldik bende ishal kusma var kalbim göbek deligimde atıyor oğlumda gribe döndü![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun cnmSelam kızlar bugün hastaneye gittik ( smear testiçin örnek verdim) hastalık kapıp geldik bende ishal kusma var kalbim göbek deligimde atıyor oğlumda gribe döndü![]()
Allah Allah ...ne mikropmuş abi....herkes hasta bir şekilde. Çok üzüldüm canfebcim. İkinize de geçmiş olsun. Tekrar gideceksiniz bu durumda. Bol sıvı al ihmal etme. Evde leblebi var mı?Selam kızlar bugün hastaneye gittik ( smear testiçin örnek verdim) hastalık kapıp geldik bende ishal kusma var kalbim göbek deligimde atıyor oğlumda gribe döndü![]()
Teşekkür ederim canımGecmis olsun cnm
Saol abla Hastaneye gitmeden iyiydik valla ben de anlamadım bir anda oldu leblebi Yok sanırımAllah Allah ...ne mikropmuş abi....herkes hasta bir şekilde. Çok üzüldüm canfebcim. İkinize de geçmiş olsun. Tekrar gideceksiniz bu durumda. Bol sıvı al ihmal etme. Evde leblebi var mı?
Üst komşum Çorumlu ondan istiyim bir avuç hiç aklıma gelmiyor bakAllah Allah ...ne mikropmuş abi....herkes hasta bir şekilde. Çok üzüldüm canfebcim. İkinize de geçmiş olsun. Tekrar gideceksiniz bu durumda. Bol sıvı al ihmal etme. Evde leblebi var mı?
regl tarihini diyomm :)) napim yumurtlamayi :))Önce bir mürüvvetini göreyim ondan sonra canım...şimdi olmaz yanisorma tamam mı
![]()
hiç sorma cnim ya, belki hatirliyorsundur kardeşimin düğününe gidecektim,annemlerde 10gun kaldım sırf istediğim abiyenenin içine girmek için inanirmisin su ve çaydan başka boğazıma hic bisey girmedi.Kız keşke bırakmasaydın ilk geldiğinde şimdi kim bilir kaç kilodaydın canım ya neyse zararın neresinden dönsen kardır bırakma artık
Bende çok kötüyüm duşa girdim başım hafifledi gibi oldu çıktım yine aynı burnumdan gözlerimden yaş geliyor uyuyamıyorumda napıcam bilmiyorum deliricem silmekten Burnum acıyo artık offfdHerkese iyi geceler gencler zar zor menu yazmaya geldim pilim tukenmek uzere acil yatis planindayim![]()
İki üç günde ne ekşınlar olmuş. Nego şimdi bu yüzden mi banlı?
acma olmamis onun disinda guzel8 ocak Menüm)
Sabah, haşlanmış bi adet yum, 7zeytin, roka, küçük dilim peynir, yarım açma ve az şekerli çay....
Öğlenbir kase çorba ve salata
Akşametli taze fasulye, (6kasik) bulgur pilavı 4kasik, ayran ve salata.
Yatmadan önce bir kupa yeşilçay
1.5litrw su
2000 adim.
menu de sporda guzel olmus8./1/2020 çarsamba
9.00 iki az yagda kirilmis yumurta 4 zeytin 3 dlm peynir 1 dlm ekemek
11.30 yarım limonlu yaprak yesilcay
13.30 4 yk yayla corbasi 4 yk bulgur
16.00 5 tane badem 10 tane falan kabak 4 tane beyaz nohut
18.30 1 kase arapası corbasi karnibahar havuc haslama yogurtlmasi
Su 2.5 lt
Spor
310 ip
6 dk pilates
Zipzip-
menu guzel ama su az7 Ocak
Sabah 08 bir kase çorba 2 dilim elma
Bir avuçtan fazla fındık
Saat 15.30 bi kase ıspanak bir kk peynir 1 avuç çiğ fındık
Saat 21 bir kase çorba yanında biraz kabak patlıcan (ancak eve geldik)
500 ml su ( iş yerinde yaşadıklarım stres yaptı su içemiyorum iştahım da yok)
menu guzel olmus8 Ocak Çarşamba menü
12.00 2 haşlanmış yumurta 1 dilim beyaz peynir 7 zeytin
15 00 1 sade türk kahvesi
18.00 1 kepçe tarhana çorbası 1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği
2lt su spor yok
borek olmamis onun disinda guzel
gayet guzel olmusÇARşamba menüm
Sabah uyanınca limonlu su
08:00 2 haşlanmış yumurtadan bol yeşillikli salata,yeşil zeytin 10 tane, köy peyniri , 2 tam ceviz
11:00 Türk kahvesi
13:00 dağ çayı 2 fincan
14:00 3 kaşık kepekli makarna bol salata 2 bardak ayran
19:00 sadece salata ve yoğurt
Su 2lt
Spor 300 ip atlamaTutku44
3 öğün yaptım ilaç kullanıyorum diye tok meselesi falan@bonus
Zipzip-
rishrose
Elhan
guzel olmus abla persembeye uygunPerşembe menüsü
Sabah 7.30 Sade Nescafe
13.00 Haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, kayısı, yeşillik , badem, kaju , çeri domates üç tane
17.00 Sade Türk kahvesi
19.00 Sebze çorbası, haşlanmış tavuk ( but)
Roka salatası
20.00 Siyah çay iki bardak
İki litre su ( 1 litresi detoks suyu)
Not: Sabah kahvaltımı hazırlayıp okula götürdüm 10.20 de boş dersim vardı yiyecektim . Sınavla ilgili aksilikler oldu aşağı inemedim kahvaltı öğleye kaldı. Bilerek yapmadım arkadaşlar. İyi hal indiriminden mahrum bırakmayın noluuur![]()
![]()
9 ocak persembe menusu
8.00 7 zeytin 1 incir
Lor 1 dlm ekmek
10.00 1 adet yesilcay
13.00 1 kase tavuklu corba , 1 kase karnibahar havuc yogurtlama
15.00 1 mandalina
17.00 1 kase tavuk corbasi
Su 1.5 lt
Spor. 300 ip
Zipzip-
iyi geceler cnim.benim daha 1.5saatim kalmışIyi geceler kizlar![]()

Bu hafta duzenli menu bekliyorum canim :)Doğru canım bi ara fırsat olmadı sonrada ben bıraktım yazmadım.
Denersen afiyet olsun canımInsallah hastaliklarina sifa bulursun cnm.
Sagol cnm
Emzirdigin gozumden kacmis cnm ama olsun sen yinede onu yavas yavas 1 yemek kasigina indirmeye calis bari
Allah zihin acikligi versin cnm insallah sinavlarinda basarili olursun
Kaydettim cnm tarifini. Nar eksisi su an bana da yasak ama serbest gunlerime gelince denicem insallah