• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar günaydın hayırlı cumalar hastalarımıza çoook geçmişler olsun.
geçen cuma 58.10 bu sabah 56.85 fark yüzde 2,1... ama ilk defa sevinemedim çünkü bu haftam iş yeri değişikliği stresi ve müdürün tavrının yarattığı travma etkisi ile geçti. Geceleri uyuyamadım vs vs...ilk bu gece uyuyabildim....Bunları niye yazıyorum biraz rahatlayınca belki kilom fazla çıkar kaptanım pazartesiye.... 😂😂😂😂

geçen cuma 58.10 bu sabah 56.85 fark yüzde 2,1... ama ilk defa sevinemedim çünkü bu haftam iş yeri değişikliği stresi ve müdürün tavrının yarattığı travma etkisi ile geçti. Geceleri uyuyamadım vs vs...ilk bu gece uyuyabildim....Bunları niye yazıyorum biraz rahatlayınca belki kilom fazla çıkar kaptanım pazartesiye.... 😂😂😂😂
Cnm günaydın 🥰 şimdi daha iyi çok hissetmene sevindim, inşallah eski iş yerini tez vakitte unutursun.

:KK70::KK70::KK70::KK70:harikasin

Bilmiyorum canim o kadar cok kilo verip aldim ki bu sefer de kesin alacam diyorum tamamen psikolojik iste
Aslinda 60 in ustune cikmamak hedefim yani hep 60 in altinda kalsam yeter o yuzden hedefe 54 demistim ama simdi sanki bu son 5 kiloyu veremicem gibime geliyor
Cnm öyle düşünme, kilo azaldıkça verilen miktarda azalıyor haliyle.

56 kiloyu görünce sanırım psikolojik olarak rahatladım, hunharca yedim 59 oldum 😂 azıcık dikkat edince 2-3 kilo hemen veriliyor ama dikkat etmeyince aynı oranda alınıyor tabi. 52 kg olmayı hedefliyorum çünkü kilo alsam bile 54-55 bandında gider gelirim. O durumda benim vücut yapımda birisi için gayet iyi.

Cnm öyle düşünme, kilo azaldıkça verilen miktarda azalıyor haliyle.

56 kiloyu görünce sanırım psikolojik olarak rahatladım, hunharca yedim 59 oldum 😂 azıcık dikkat edince 2-3 kilo hemen veriliyor ama dikkat etmeyince aynı oranda alınıyor tabi. 52 kg olmayı hedefliyorum çünkü kilo alsam bile 54-55 bandında gider gelirim. O durumda benim vücut yapımda birisi için gayet iyi.

60 lari görmeden ipleri eline aldın ne güzel. Doğru söylüyorsun 60 lardan 50 lere düşmek çok zorladı beni de, ama gerisi rahat gidiyor 🥳

Back
X