Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyy cok gecmis olsunnnBende çok kötüyüm duşa girdim başım hafifledi gibi oldu çıktım yine aynı burnumdan gözlerimden yaş geliyor uyuyamıyorumda napıcam bilmiyorum deliricem silmekten Burnum acıyo artık offfd![]()
Midem bulanıyor hala hiç böyle olmamıştım![]()
Gecmis olsun canim uyukular haram olmus oglunun durumu nasilOğlumda kustu şimdi bu halde kusmuk temizlemem lazımtemizlerken gene midem bulancak gene kusucam
kısır döngü oldu bu
![]()
Canım çok geçmiş olsun, ikinize de acil şifalar diliyorumOğlumda kustu şimdi bu halde kusmuk temizlemem lazımtemizlerken gene midem bulancak gene kusucam
kısır döngü oldu bu
![]()
Cnm günaydınKızlar günaydın hayırlı cumalar hastalarımıza çoook geçmişler olsun.
geçen cuma 58.10 bu sabah 56.85 fark yüzde 2,1... ama ilk defa sevinemedim çünkü bu haftam iş yeri değişikliği stresi ve müdürün tavrının yarattığı travma etkisi ile geçti. Geceleri uyuyamadım vs vs...ilk bu gece uyuyabildim....Bunları niye yazıyorum biraz rahatlayınca belki kilom fazla çıkar kaptanım pazartesiye....![]()
Kızlar günaydın hayırlı cumalar hastalarımıza çoook geçmişler olsun.
geçen cuma 58.10 bu sabah 56.85 fark yüzde 2,1... ama ilk defa sevinemedim çünkü bu haftam iş yeri değişikliği stresi ve müdürün tavrının yarattığı travma etkisi ile geçti. Geceleri uyuyamadım vs vs...ilk bu gece uyuyabildim....Bunları niye yazıyorum biraz rahatlayınca belki kilom fazla çıkar kaptanım pazartesiye....![]()
Cnm öyle düşünme, kilo azaldıkça verilen miktarda azalıyor haliyle.Bilmiyorum canim o kadar cok kilo verip aldim ki bu sefer de kesin alacam diyorum tamamen psikolojik iste
Aslinda 60 in ustune cikmamak hedefim yani hep 60 in altinda kalsam yeter o yuzden hedefe 54 demistim ama simdi sanki bu son 5 kiloyu veremicem gibime geliyor
Kızçelerim günaydınnn ❤
Geçen cuma: 59,8 kg
Bu cuma: 57,5 kg
Fark:2,3 kilo
%: 3,85
Cnm öyle düşünme, kilo azaldıkça verilen miktarda azalıyor haliyle.
56 kiloyu görünce sanırım psikolojik olarak rahatladım, hunharca yedim 59 oldumazıcık dikkat edince 2-3 kilo hemen veriliyor ama dikkat etmeyince aynı oranda alınıyor tabi. 52 kg olmayı hedefliyorum çünkü kilo alsam bile 54-55 bandında gider gelirim. O durumda benim vücut yapımda birisi için gayet iyi.