• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

oda iyi bişeydi :) kaçıyolar işleri güçleri var çocuklari var ee normal:)
ben işteyim :) KK ye takılıyorum iş gelirse 3 sn yapıp kaldiriyorum:KK70:
Senin eski nickin falan varmı migim nasıl guru oldun ne yemekler pişirdin 😁

Yok yok sabah ödemidir o 🏃‍♀️ döveriz biz o şişlikleri öğlen yürüyüşte 🤺🤺🤺🤺
15 bin olmadi 10 bin oldu yağmur yağdı..
akşam yemek yaparken bile zorlandim kız hırçınlaştı...
söz dinlemiyor.
tam tersini yapıyor babaanneyi halayı çok üzmüş..
halası dedi ki bunu psikolojisi bozulmuş psikolojiye götür dedi
hiç öle yapmadi bu dedi çok değişti dedi
ben 3 aydir evdeydim kızı hiç sıkmadim ondan mi oldu bilmiyorum öğleden sonra babaaneye birakiyordum.
ağlıyor herşeyi hiç istedigi olmadığı dediklerimizin tam tersi yapıyor ne olacak ya:(
nasıl düzeltebilirim psikolojisini bilmiyorum ona üzüldüm
beni suçluyor eşim çocuğu ağlatiyorsun felan diye bende çok biliyorsun sen bak ilgilen akşamlari dedim..
ne yapayım nerde yanlış yapıyorum kendimi sorguya çektim iyi anne miyim bilmiyorum.

ikinci yap diyor bu çok çektiriyor herkesi yırtmış ağlamiş ortalığı
benim istediğim olacak!!!b modunda...
ne yapacagiz bilmiyorum.
ikinci çocuk konusunda hiç düşünmüyorum aklım almıyor.
babaannesi sen bakacaksan yap dedi kızımda kardeş sevgisi elbet var.
düşünüyorum ben çözülür felan oysa ben çalışıyorum işimi birakmam mümkün degil.
ne olacak bilmiyorum.. kreşe başlatmayi düşündüm. babasi korona yüzünden izin yok.
çok üzülüyorum buna çok kafama takıyorum. gergin oluyorum.

15 bin olmadi 10 bin oldu yağmur yağdı..
akşam yemek yaparken bile zorlandim kız hırçınlaştı...
söz dinlemiyor.
tam tersini yapıyor babaanneyi halayı çok üzmüş..
halası dedi ki bunu psikolojisi bozulmuş psikolojiye götür dedi
hiç öle yapmadi bu dedi çok değişti dedi
ben 3 aydir evdeydim kızı hiç sıkmadim ondan mi oldu bilmiyorum öğleden sonra babaaneye birakiyordum.
ağlıyor herşeyi hiç istedigi olmadığı dediklerimizin tam tersi yapıyor ne olacak ya:KK43:
nasıl düzeltebilirim psikolojisini bilmiyorum ona üzüldüm
beni suçluyor eşim çocuğu ağlatiyorsun felan diye bende çok biliyorsun sen bak ilgilen akşamlari dedim..
ne yapayım nerde yanlış yapıyorum kendimi sorguya çektim iyi anne miyim bilmiyorum.
Canım kaç yaşında kızın? Eşler en çok çocuk konularında anlaşmazlığa düşüyor anlıyorum seni..
Ama geçecektir Allah'ın izniyle inşaAllah.. Şöyle düşünüyorum ben artık, hayatımdaki hiç bir şey kalıcı değil bende değilim. Çocuklar büyür, olaylar biter, insanlar gider, mevsimler değişir.. Sorunun üstüne gitmeden çözmek gerek büyütmeden tartışmadan.. sinirli anda ben eüzü besmele çekerim içimden hep manen rahatlatıyor 🥰

ikinci yap diyor bu çok çektiriyor herkesi yırtmış ağlamiş ortalığı
benim istediğim olacak!!!b modunda...
ne yapacagiz bilmiyorum.
ikinci çocuk konusunda hiç düşünmüyorum aklım almıyor.
babaannesi sen bakacaksan yap dedi kızımda kardeş sevgisi elbet var.
düşünüyorum ben çözülür felan oysa ben çalışıyorum işimi birakmam mümkün degil.
ne olacak bilmiyorum.. kreşe başlatmayi düşündüm. babasi korona yüzünden izin yok.
çok üzülüyorum buna çok kafama takıyorum. gergin oluyorum.
Yap demesi kolay siparişle geliyor sanki benimde başımın etini yiyorlar ama bakmaya gelince ortalıkta kimse yok boşver kendini hazır hissettigin zaman nasibi varsa gelir

Canım kaç yaşında kızın? Eşler en çok çocuk konularında anlaşmazlığa düşüyor anlıyorum seni..
Ama geçecektir Allah'ın izniyle inşaAllah.. Şöyle düşünüyorum ben artık, hayatımdaki hiç bir şey kalıcı değil bende değilim. Çocuklar büyür, olaylar biter, insanlar gider, mevsimler değişir.. Sorunun üstüne gitmeden çözmek gerek büyütmeden tartışmadan.. sinirli anda ben eüzü besmele çekerim içimden hep manen rahatlatıyor 🥰
acaba nerde yanlış yaptımı bilmiyorum sakin ol dediğimde ağlamayı susuyor.
risale Nur kitabi alacagim iki tane vardi kuran okuyorum şu an nisa süresindeyim sabahlari namazdan sonra okuyorum:)
hem arapçasi hemde türkçesi Ramazanda 15 sinde başladim bitiremedim :(

Back
X