• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kabak suyu nasil oluyo kiz corba yap corba

Oğlana dr vermiş 1 kabak 2 bardak suyla 10 dk haşla o suyu iç demiş.
3 bardak su koydum ikimize böldüm. Kabağı yoğurtlarım diyodum da çorba yapayım.

Benim herkese eksi getiren kabakla eksi görememişliğim var 🤦🏻‍♀️ 2 sene oldu tabi belki getirir

Allah razi olsun kizlar ben cay icmeyince basim agrir sekersiz oldugu icin dün az ictim ondanmi agridiki aceba
Çayaaa bagimlisin sanırım ama şekere bağlama :KK19: psikolojik beynine yer etmissin sen çay diye diye diye

Benim herkese eksi getiren kabakla eksi görememişliğim var 🤦🏻‍♀️ 2 sene oldu tabi belki getirir
heeee benimde olmuyor sende değil sorun sadece

Canım bi uygulamada hata olmuş olabilir, kabızlık sorunun olabilir ki kabak 1. Günde olmazsan2. Günde çözüyor genelde , su içmemişindir vs

İnşallah güzel sonuçlar olur 🙏

Canım bi uygulamada hata olmuş olabilir, kabızlık sorunun olabilir ki kabak 1. Günde olmazsan2. Günde çözüyor genelde , su içmemişindir vs

İnşallah güzel sonuçlar olur 🙏

İnşallah abla ben 3 günlük hiç yapmadım ki zaten hani perşembe akşamı yiyip ertesi gün cumaya muhteşem sonuç bekledim 😬

Back
X