- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
açma anam acma sen sadece konuşçaksan acmatutmuyor sonra açmiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
açma anam acma sen sadece konuşçaksan acmatutmuyor sonra açmiyorum![]()
Tamda günü yemeğe gitmeninGünaydın herkese tatil burda bugün çocuklar plan yapmış önce şelale gezmeye ardından yemeğe gidecez inşallah
Kız icilmez o corba yapaydinyaaa
Öyle mucizelere inanmayalımİnşallah abla ben 3 günlük hiç yapmadım ki zaten hani perşembe akşamı yiyip ertesi gün cumaya muhteşem sonuç bekledim![]()
Kirazsapi bari kokmuyo yada tadi guzel oluyo kabaktanYa kiraz sapı ya kabak hangisini içersin demiş kabak demiş yürekli![]()
Diyeti tutturamadim deme yapacagim basaracagim demelisinrutinleri hep deftere yaziyordum planlı yaparim her konuda bi diyeti tutturamadim galiba![]()
Abla beş bardak fazla değilmi şekersizde olsa çayın fazlası kan değerlerini düşürürçayı evde yapmıyorum işyerinde sinirsiz şekersiz içiyorummak 5 bardak en fazla.
takipteyim :)
senin inst var mi ya:)
Öyle mucizelere inanmayalım![]()
Kahveyi fazla koyunca köpürüyor cezvede iki çk koyuyorum ben geçedebiliyor kahveden batıracaksın bizi derler2 senediir içiyorum kahveyi de şekersize alıştırdım :)
görümceme de yaptım içti ben kahveyi makineyle yapıyorum 1 tatlı kaşığı iki fincana koyuyorum hafif oluyor aci olmuyor:)
bi fincana bi çay kaşığı kahve atiyorum köpüleniyor cezveyle köpülenmiyor:)
Hello selensuHello kızlar çarşıya geldim ama kalabalık değil
niye olmasin okumanin yaşı yok.
benim görümcem 24 yaşında ünv kazandi :)
şu an 26 yaşında 2, sınıfta:)
okurken evlen dediler ailesi felan. o bitince evlenicem dedi. hayırlısı.
65 yaşında kadin ortaokulu bitirdi şiir kitabini yazdi..
eee yaşi yoktur:) bende ikinci ünv okusam dedim eşim razi degil.
Mimarlık okumak istiyorum:)
cezvelerde makinede çok fark var arasinda.Kahveyi fazla koyunca köpürüyor cezvede iki çk koyuyorum ben geçedebiliyor kahveden batıracaksın bizi derler![]()
Ben ikisinide hiç sevmem bi ara mısır püskül kiraz sapı için zorlamışlardı hepsi kokuyor bana YaKirazsapi bari kokmuyo yada tadi guzel oluyo kabaktan
Sen %2 geliyosun dime seni çakal![]()
![]()
![]()
Hele şuna bak ins Allah diyo insan yalanda da olsa.seviyorum derİnşaAllah![]()
Ya Ne güzel darısı herkeseNaparsın be canım evrene mesaj yolladım, duymuş sağolsun
5 leri gördüm şükür![]()