• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

şeettirin derken :roflol::roflol:
özeline de şeettireceğim ben yarın olur mu:roflol::roflol:

bitek kiloyu mu yazacağız başka ne yascass

herkes edef kilosunu yazsın

sınıfı gecemeyenlerde derdini kısa dönem uzun dönem hedefini başvuracagı yöntemleri sıralasın anlatın derdinizi işte dök içini rahatla yaniii

hee yarın ben derdimi anlatırım sana canımcım içimi dökcem sana merak etme sen:D

bu arada pilatesi çok sevdim ben akşama ütüm var sonra yapacağım kısmet olursa

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz

akşama salata yapacağım ve sadece onu yiyeceğim
şimdi yürüyerek eve gideceğim ütülerimi bitirdikten sonrada pilatesimi yapacağım
hepinizi öptümmm

yarık görüşürüz

ben geldim kızlarrr yorgun ve argınımmmm çok yazmışsınz hepsini okyabilcek myim acaba hemen okuduklarımla başlıyayımmm
iyi günler kızlar .. nasılsınız ..

eşim hasta evede oyüzden açamıyorum pc .......haberiniz olsun .....sevgiler ..

geçmiş olsun aebenim enişte bey inşallah en kısa zamanda iyileşr..

selam kızlar

UÇURTMA AVCISINI ben okudumkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

hasan inanılmaz etkileyici bir karakter ve ceylincim bircümle var senin için bin tane olsa yakalardım diye oy bu cümle beni o kadar çok etkiledi ki neyse fazla konuşmayayım kitabın büyüsü kaçmasınbenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

ben şu ara mesneviyi okuyorum annem süper kitaplar almış katarinanın hayatı var ben tarihi kitapları ve otobiyografileri çok severim şu ev koşturması bitsin hemen alacağım a.sa.sa.s

ahanda bir kitap kurdu dahaa. bende hasandan çok etkilendim sırf hasanla ilgili birşeyler okumak için sayfları yalayıp yutuyorum filmini de izliycem kafaya koydummm...

hatunalr selam biz dr den geldik geçmişlşi okudum ama bişey hatırlamıyommalesef
benim mikroskobik bronşiyolit olmuş aman sölemesi bile zor ilaçlar ilaçlar bol bol öksürüp balgam atıcakmış ve kusucakmış-tatlicadiarzu-puf yaa birinden bulaşmışl her gelene utanmadan yaklaşmayın öpmeyin demekten ve onların buldumcuk sende demelerinden bıktım ama işte hıyarın birinden bulaşmış gıcık oldum hasta hasta gelip cuk cuk öpenleri bidaha kapıdan sokmucam çok sinirlendim bana anne süğtü korur senin hastalığına bağışık olur demesine rağmen 1 hafta maskeyle dolaştım evde ben salakmıydım
kaynanamda geldi hıı nesi varmış işte bu varmış dedim hee önemli bişey yokmuş yaani dedi onuda boğucaktım zaten kendi parmağı ağrısa ölüyorum diye bas bas bağırır
başkasına bişey olsa hıııı der durur kale almaz
öf neyse çok canım sıkıldı Allah başka keder vermesin inşallah

benim mikroskobik bronşiyolit olmuş aman sölemesi bile zor ilaçlar ilaçlar bol bol öksürüp balgam atıcakmış ve kusucakmış-tatlicadiarzu-puf yaa birinden bulaşmışl her gelene utanmadan yaklaşmayın öpmeyin demekten ve onların buldumcuk sende demelerinden bıktım ama işte hıyarın birinden bulaşmış gıcık oldum hasta hasta gelip cuk cuk öpenleri bidaha kapıdan sokmucam çok sinirlendim bana anne süğtü korur senin hastalığına bağışık olur demesine rağmen 1 hafta maskeyle dolaştım evde ben salakmıydım
kaynanamda geldi hıı nesi varmış işte bu varmış dedim hee önemli bişey yokmuş yaani dedi onuda boğucaktım zaten kendi parmağı ağrısa ölüyorum diye bas bas bağırır

ya bu insanlar ne tuhaf aman öpmesinler ayyy nolcak şimdi:oklava::oklava:

maytabım paylaşıma yazdım senın karne işini püskütt düzeltir eminim normal sartlarda sende sınıfı gecenlerdensin

senağlama
senağlama bi bilsen kuşum ..... gulukoz lar hep normal degerlerin altında . her saatinki ..
her yarım satte bir kan almışlardı 3 saat beklemiştim ...ne demek şimdi ...:sm_confused:.

eger yanlışım yoksa şu konu
Reaktif Hipoglisemi nedir? ya ben bundan kilo veremiyomuşum galiba ondan çup diye kilo alıyomuşum ....:1ninca:
ahanda buldum bendede ondan var galiba bende veremediğime göre...senağlama:1shok:kafamçokkarıştı:roflol:
yanlış biliyoda olabilim ya nasıl geçeçek 2 hafta ...delikafadulden
takma kafanahihoyyyt:teytey::dance:
senin yüzünden gelmiyom özge hanımefendüüüüü delü gacı.gıccccıkkkkk..estirikli,mannnnyaaaakkkk.....:dilcikar:lülülülülülükafamçokkarıştınaniknanikdelikafadulden-tatlicadiarzu-.
kayınvalidem ağaçtan düştü şimdi bizde. omuzundan kolu kırık,kafasınıda yarmış canım benim,
ASİİİİ ben özgeyide seviyom senide ama özgeyi daha az.:oklava:..çünki onun ağzı karabiber istiyo..:oklava:ablalarını üzüyo:asigim:,bide kendinden 12-13 yaş büyüklere dil çıkarıyo...lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

seni seviyorum diyorumbaşka da bişey demiyorum
ama şu pilates topunu bana verirsen daha çok severim:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
neh te veririm topumu,ne zorluklarla aldım ben onu kullanmaya bilem kıyamıyom.:roflol::roflol:lülülülülülülaelaelaelaelae:roflol::roflol:
özge tatlıya baglamısız işi sevındım ay deluler

pınar kaynanana gecmiş olsun canım

sağol hayatım.....a.s.
maytap senın durumu akşam yazayım ben paylasıma arastırıp

aebenım sen stres yapa bakalım inş. kötü bişiy olmas sorun yaramaz durumun

else veremıom derken bırıncı oldun hadi bakalım

naslı kiloluymuş konusup benı deli ay duyan 100kilo sanacakk

ref sen özgeye bakma kuşum 5 kilo versen gene yeter ay güzek yuzun yeter senın

ceylin ugramamışmı ney benmi görmedim

KIZLAR BAGIRARAK SÖLİYİM DURUN :)))) SINIFTA KALANLAR ACIKLAMALARINI ÖZELİME YAPSIN BİRLEŞTİRİP PAYLAŞIMA ATACAM
heççç te yapamam vaktim yok kuşum..yazdıklarımı kopyala,hedefim de mayıs sonu 78 işte buuu... vermek için çabalarım:yürüyüşe başladım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim....:teytey::hooray::dance:
BİRDE HERKES HEDEF KİLOSUNU BİLDİRSİN BANA DA VERİLECEK VALLA PÜSKÜÜT COGUNUA 80 HEDEF KOYMUŞ YANLIŞLIKLA 80 OLMAK NİYETİNDE DEİLSİNİZ UMARIM :)))

herkes edef kilosunu yazsın
yazdım şekerim mayıs sonu 78 emme asıl hedef:75...
sınıfı gecemeyenlerde derdini kısa dönem uzun dönem hedefini başvuracagı yöntemleri sıralasın anlatın derdinizi işte dök içini rahatla yaniii
ahhhhhhhhhhh ah.....................:1no2:senağlama
çok geçmiş olsun canım,balgam sökemeyince benimkide öğürüp kusardı,çok kötü fena bir durum kolay gelsin ,çabuk geçsin....
maytabım paylaşıma yazdım senın karne işini püskütt düzeltir eminim normal sartlarda sende sınıfı gecenlerdensin
ahhh bende sınıfta kaldım...senağlamakafamçokkarıştılülülülülülülaelaelaelaelaedelikafaduldensenağlama

ben kaçtım kızlar elişi yapmam lasım benım :S
sabah azcık gözleme domtis salatalık peynir

akşama dogru yarım pogaca 1 2 çatal pasta

şimdi 1 salatalık 1 elma işte böle hadi sabah görüşürük byby

hadi ya ilk defa duydum:roflol:
örneğin nam varya sürekli büyük harfle yazıyor demek sürekli bağırıyor
ehe:)))))))))99
:roflol::roflol::roflol:
bende çok özlüyorum çocukluğumu
bizler gerçekten yaşadık çocukluğumuzu bence
şimdiki çocuklar bilgisayar çocuğu oldu
anneler doğurana kadar bilgisayar başında çocuklar napsın :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
senin yüzünden gelmiyom özge hanımefendüüüüü delü gacı.gıccccıkkkkk..estirikli,mannnnyaaaakkkk.....:dilcikar:lülülülülülükafamçokkarıştınaniknanikdelikafadulden-tatlicadiarzu-.
kayınvalidem ağaçtan düştü şimdi bizde. omuzundan kolu kırık,kafasınıda yarmış canım benim,
ASİİİİ ben özgeyide seviyom senide ama özgeyi daha az.:oklava:..çünki onun ağzı karabiber istiyo..:oklava:ablalarını üzüyo:asigim:,bide kendinden 12-13 yaş büyüklere dil çıkarıyo...lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
hadi hepinizi öptüm , ben artık girmem dedim kendimi naza çektim,bakın esastan giremiycem şimdi 1 hafta 10 gün ah bana :oklava:ah bana:oklava:

kaynanana çok geçmiş olsun canım.
hey allahım yinede allah esirgemiş. ne işi varmış o yaşta ağaç budamayla:oklava:
bak şurda bahar gelirken birde pınarıma bir sürü eziyet:1hug:

günaydın kızlar..

kütocuğum benim HEDEF 60 CANIMsırnaşık şey
takım boş demişsiniz 1 saat okumakla geçti beeeebenneyaptımki

hayal hadi şu sonuçları yazda bizi daha fazla merakta bırakma kuşumŞeniz

maytabım sen bebişi bol bol emzir canım. en iyi ilaç anne sütüdür(ilaçlarla birlikte tabii)

kütom ve özgem telim yapıldı canlarım:teytey: yiğenim sağolsun halletti. ama hala yaparım kontörlerinide alırım dedi. bende yapta senin olsun dedim. artık limiti dolduruncaya kadar aktarma yaptısositososito aman tek olsun da kontör yeniden yüklerim. ben tel olmadan soğaga bile çıkamadım:çok üzgünüm:

Maytapcım canım, oğluşuna çok çoookkk geçmiş olsun en kötüsü bebişlerin hasta olması bizimkinede bronşiolit astım dediler bir grip olsa hemen hırıltı yapıyor ve en basit gribi en az 2 ay sürüyor malesef. İster buldumcuk ister daldımcık desinler sen gelene gidene doktor öptürme dedi demeye devam et canım. Bırak alınan alınsın geceler boyu çektiği acıyı ve bizim yorgunluğumuzu, gerginliğimizi kimse bilemez en iyi biz biliriz değil mi. Allah acil şifalar versin minik Mehmete :)) (umarım ismi doğru hatırlıyorumdur.):nazar: maşallah ona

Günaydın kızlar :)) mutlu bir gün dilerim. Nazlıcım sırf senin gibi şişko olmamak için dün akşam annemin yaptığı muhteşem biber dolmasından sadece 2 küçük dolma yedim o kadar sonrada arada birkaç çatal daha :))))))))) Senin gibi göbekli olmak istemem önlemimi alıyorum. Sen hiç göbekli gelin gördün mü Nazlıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:roflol::roflol::roflol:

Ne kıadar kötüyüm tanrım beni affettttt :)) amacım sadece NAzlıyı zayıflatmak benim zayıflamam zati zor :))))))))))) geçen hafta zati 300 gram almıştım söylemedim size:(

benneyaptımkiNazlımmmmmmmmmmmm yoksa küsüpte kaçtın mıııııııııııııııııııııı???????????:1shok:

Back
X