• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam hatunlar
bu okul beni çökertti yaaw
intıhar etcem diyen veletleri mi dersin 1 ayda 10 çocukla çıkan kızları mı........
kafa oldu 15000
diyet miyet hak getire
bi hafta grip oldum
bi hafta ayağı incittim....
kilolar hoop geldi gene
oldum mu 87
deli olucam yaaaa
iğne batırıcam herbş yanıma haaa
akapunktur niywetineee

selam düşük çeneli hatunlar :1hug:
gözlerim yandı okumaya çalışmaktan :1shok:
dün akşam da bir sürü MQ yaptım ama yazamadan bir baktım saat 17:30 olmuş. paydos ve eşim almaya geldi :delphin:
özgecim pilatesimi indirdim. cdye kopyaladım ve evdeki pcye kurdum :teytey: ama akşam çok geç yattım. sabah kalkıp yapmaya üşendim. bir de regl oldum. eğer 25 dakikaysa hem sabah hem akşma yaparım ben yawww kaydirigubbakcemile2
pınarım kemal sunalın bir filmi vardı şener şen'in ağa olduğu. o misal kaydirigubbakcemile3 aebenin lafının üstüne laf olmaz diye hiç birşey yazmadım. ben zaten kavga etmedimki. sadece konuyla ilgili kendimce açıklama yaptım. aslında aynı şeyi söylledik ama birbirimizi anlamadık :utangac:
kayınvalidene de geçmiş olsun. heh bak şimdi cumaları kayınvalidene gidemeyeceksin. hadi bakalım bildirime bir iki kaydirigubbakcemile
aklıma gelmişken özgecim sen dün msn de çörekotlu etiform aldım demiştin. limon lifli yedim yazmışsın şakkıdı yoksa yoksa yoksa -tatlicadiarzu- bir de kilo veremiyorum dersin laelaelaelaelae kesin başka birşey yedin seeeeennnnnnnnnnn şakkıdı

selam hatunlar
intİhar etcem diyen veletleri mi dersin 1 ayda 10 çocukla çıkan kızları mı........
kafa oldu 15000
diyet miyet hak getire
bi hafta grip oldum
kilolar hoop geldi gene
oldum mu 87
deli olucam yaaaa
akapunktur niywetineee
kıs fatu girip olun kilo alın aya incitin kilo alın . senle netcez biz kıs.....delikafadulden

püsküüt açıklama istiyo tez zamanda .....haberin olsun bedişin özeline yap açıklamanı .......a.s

bide sen niye girmiyom takıma hiç atacam valla seni ha ...izin mizin anlamam .:oklava:kaydirigubbakcemile3

doram gelmiş telefonun hayırlı olsun nasıl yaptı ya yiğenin aferim ona:)

teşekkürler özgeciğim. yiğenim 16 yaşında ama marifeti bişiye benziyor:jeyyar::roflol:
gsm opetotörünü aradı. ordan sabit görüşmeler yerine gir orayı aç demişer.
oysa bize böle bişi dememişlerdikötükedihüso
artık demekki çıkacak kontörüm varmıştıki böyle oldu:roflol:

şöle ifade edemm
dün bulaşık makinem bozuldu
bugün sabah kapı üstüme kitlendi bozuldu içerde kaldım zor açtırdım
kocam hakkariye gitti ihale kontrolü için
okulda intihar etcem diyen bi öğrenci
1 ayda erkekleri sıraya dizmiş bi kız
ve okul gezxisine gitmek isteyen 40 öğrenciyle boğuştum
daha yenü soluklanıyorum
grip olduğumda gözümdeki yara yüzünden çok giremedim...
ayağımı sakaltladığımda kociş evde olup beni P.C.nin başına taşımazsa giremiyordum..
daha yeni ayaklandım...

bedişin özleine gerek yok ben şeffaf garuyumdur..
burda deyivereyim....
45 gündür regl olamayışım hastalıklarım beni olumsuz etkiledi
daha önce de motivasyonum düşüktü

nazli_gulec, aeben+, asi_bulut+, Dora+, else+, fatunuz+, ozgekrd+ ay bugün burası ne güzel böyle. else çabuk söyle bakalım öğlen ne yedin. un helvasımıdelikafadulden

Pazartesi, Haziran 19, 2006
South Beach diyeti ile 2 haftada 6 kilo verin(1)
Aradığım diyeti sonunda buldum sanırım.Tv'de izleyip merak ettiğim diyet.Önce bunu uygulayıp kilo veriyorsunuz sonra ikinci bölümde formunuzu korumak için diyet yapıyorsunuz.Özellikle göbeğini bir türlü eritemeyen ben için uygun görünüyor.
South Beach diyetinin daha ilk iki haftasında bel ve göbek bölgenizden 4-6 kilo vereceksiniz deniyor.

Örnek mönüler

Bu mönülerdeki sebzeleri ya da öğünleri aşağıda verdiğimiz listeden yola çıkarak istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Kahvaltıda salam yediyseniz öğlenleri ton balığı ya da beyaz peynirli salata tercih edin. Diğer günlerde tavuklu ya da biftekli salata yiyebilirsiniz.

Alternatif 1

Kahvaltı
* 1 bardak domates suyu
* 1 yumurta
* 2 dilim salam
* Kafeinsiz kahve veya çay (tatlandırıcı ya da yağsız süt ilave edebilirsiniz)

Ara öğün
* 1 dilim yağsız peynir

Öğle yemeği
* Ton balıklı salata (zeytinyağı limon sos ile)

Akşam yemeği
* Tavuk göğsü ızgara
* Patlıcan-biber ızgara
* Mevsim salatası

Tatlı
* Kakaolu Ricotta tatlısı

Alternatif 2

Kahvaltı
* 1 bardak sebze suyu
* Kuşkonmaz ve mantarla hazırlanmış omlet
* Kafeinsiz kahve veya çay

Ara öğün
* 1 dilim yağsız peynir

Öğle yemeği
* Dereotlu karides salatası (zeytinyağı limon sos ile)
* Tatlandırıcılı jöle

Ara öğün
* 2 hindi rulosu

Akşam yemeği
* Sığır fileto ızgara
* Buharda pişirilmiş brokoli
* Domates ızgara (üzerine karabiber ekleyebilirsiniz)

Tatlı
* Bademli Ricotta tatlısı

Bunları yemeyin!

Et
* Ciğer
* Kaburga
* Yağlı etler
* Kanat ve but (hindi/tavuk)
* Ördek

Peynir
* Krem peynir

Sebzeler
* Pancar
* Havuç
* Mısır
* Patates
* Yer elması

Meyve
* Elma, şeftali, armut, greyfurt da dahil her çeşit meyve ilk iki hafta boyunca yasak.

Karbonhidratlar
* Ekmek, pilav, makarna, yulaf ve kek gibi tüm nişasta ve karbonhidratlı ürünlerden uzak durun.

Süt ürünleri
* Yoğurt, süt ve dondurma da dahil tüm süt ürünleri yasak.

Alkol
* Bira ve şarap da dahil tüm alkol ürünleri yasak. Bunları ikinci evrede kullanmaya başlayacaksınız.

Programa uygun yemek tarifleri

Hindi ruloları
Malzemeler:
* 4 ince dilim haşlanmış hindi
* 4 yaprak marul
* 4 halka soğan
* Diyet mayonez
* Karabiber

Mayonez sürdüğünüz marul yaprağının üzerine bir dilim hindi koyun. Üzerine soğanı ve karabiberi ekleyip güzelce rulo yapın ve afiyetle yiyin.

Bir porsiyonda: 54 kalori, 10 gram protein, 2 gram karbonhidrat, 1 gram yağ, 0 gram doymuş yağ, 604 miligram sodyum, 17 miligram kolesterol, 1 gram lif var.

Ricotta tatlısı
Malzemeler:
* 110 gram keçi peyniri
* 1/4 çay kaşığı vanilya özü (veya 1/4 çay kaşığı badem özü)
* 1/4 çay kaşığı limon özü
* 1/2 çay kaşığı kakao)

ışte size akşam yemeklerinden sonra gönül rahatlığıyla yiyebileceğiniz bir tatlı tarifi... Ricotta'yla (keçi peyniri) hazırlanan bu tatlı; bademli, kakaolu, vanilyalı ya da limonlu da yapılabiliyor:

Peyniri, vanilya özünü ve tatlandırıcıyı bir kapta karıştırın. Karışımı bir süre buzdolabında saklayıp soğuk servis edin. Ricottanızı limonlu, bademli ya da kakaolu hazırlarken karışıma vanilya yerine bunları ilave edin. Kakaolu Ricotta'da 5 parça çikolata damlası kullanabilir, karışımın üzerine kahve serpebilirsiniz.

Bir porsiyonda: 178 kalori, 14 gram protein, 7 gram karbonhidrat, 10 gram yağ, 6 gram doymuş yağ, 155 miligram sodyum, 38 miligram kolesterol, 0 gram lif var.

kızlar ya şimdi bir arkadaşım kapıdan elinde yeni almış olduğu eteğiyle girdi ve ozon yapmış. nasıl boyayabilirim diye bana sormak için gelmiş ama benim bir fikriüm yok. sizler biliyormusunuz.

bak çözüyorsun yavaş yavaş . su içmenin en kolay yolu . 500 gr. şişerle yanında gözünün önünde bulundur . ve 3.4 şişe içmeyi kedine hadef yap . tabi tuzuda azaltki vucudundaN ATILSIN eriyen yaglar . özken platesten ve spordan öncede yeşil çay iç emi ...

ben çok fazla tuzlu yiyorum ya:mymeka:
yemekte tuz tadını hissetmeden lezzetli gelmiyo yemekler
biara azaltmıştım yine başladım

ben de öyleydim azaltmaya çalışıyorum ...a.s
buna dikkat edeceğim canım emin ol
selam hatunlar
intİhar etcem diyen veletleri mi dersin 1 ayda 10 çocukla çıkan kızları mı........
kafa oldu 15000
diyet miyet hak getire
bi hafta grip oldum
kilolar hoop geldi gene
oldum mu 87
deli olucam yaaaa
akapunktur niywetineee
çok geçmiş olsun kuşum bak herkes motive sende silkelen ve son sürat dön şu rejime
selam düşük çeneli hatunlar :1hug:
gözlerim yandı okumaya çalışmaktan :1shok:
dün akşam da bir sürü MQ yaptım ama yazamadan bir baktım saat 17:30 olmuş. paydos ve eşim almaya geldi :delphin:
özgecim pilatesimi indirdim. cdye kopyaladım ve evdeki pcye kurdum :teytey: ama akşam çok geç yattım. sabah kalkıp yapmaya üşendim. bir de regl oldum. eğer 25 dakikaysa hem sabah hem akşma yaparım ben yawww kaydirigubbakcemile2
pınarım kemal sunalın bir filmi vardı şener şen'in ağa olduğu. o misal kaydirigubbakcemile3 aebenin lafının üstüne laf olmaz diye hiç birşey yazmadım. ben zaten kavga etmedimki. sadece konuyla ilgili kendimce açıklama yaptım. aslında aynı şeyi söylledik ama birbirimizi anlamadık :utangac:
kayınvalidene de geçmiş olsun. heh bak şimdi cumaları kayınvalidene gidemeyeceksin. hadi bakalım bildirime bir iki kaydirigubbakcemile
aklıma gelmişken özgecim sen dün msn de çörekotlu etiform aldım demiştin. limon lifli yedim yazmışsın şakkıdı yoksa yoksa yoksa -tatlicadiarzu- bir de kilo veremiyorum dersin laelaelaelaelae kesin başka birşey yedin seeeeennnnnnnnnnn şakkıdı
valla bak çekmecemde limon lifli vardı ama canım tuzlu istiyordu biraz ondan biraz ondan yedim toplamda 6 tane yemişim çörekotludan kaldı öğleden sonra yemeyi planlıyorum ve akşam da salata yedim cicikkkkk
teşekkürler özgeciğim. yiğenim 16 yaşında ama marifeti bişiye benziyor:jeyyar::roflol:
gsm opetotörünü aradı. ordan sabit görüşmeler yerine gir orayı aç demişer.
oysa bize böle bişi dememişlerdikötükedihüso
artık demekki çıkacak kontörüm varmıştıki böyle oldu:roflol:

eferim ona o zaman

2 haftada 6 kilo verin

ABD'de South Beach diyetinin daha ilk iki haftasında bel ve göbek bölgenizden 4-6 kilo vereceksiniz

Amerikalı kardiyolog Arthur Agatston'un geçen yıl Nisan ayında yayımladığı diyet dünyada fırtınalar estirdi. Bu mucize diyet, 2 haftada 4-6 kilo verilmesini sağlıyor. Bu programa başladığınızda ilk haftalarda bel ve göbek bölgenizden kilo vereceksiniz.
Tamamladığınızda ise hem incecik olacaksınız hem de kanınızın kimyası ve vücudunuzun çalışma düzeni değişecek, kalp krizi riskiniz azalacak.

Neden South Beach?
South Beach, yüksek yağ ve protein ağırlıklı besinleri tavsiye ederek, kalbinizin yıpranmasına neden olan diyetlerden farklı. Çünkü ne düşük karbonhidratlı ne de düşük yağlı bir program. South Beach'de yağların da karbonhidratların da sağlıklı olanlarını seçiyorsunuz. Böylece vücudunuza şekeri yağa daha yavaş çevirmeyi öğretiyorsunuz. Üstelik htiyacınız olan tüm gıdaları da alıyorsunuz.

Ne kadar sürüyor?
Yaklaşık 2-6 hafta arasında süren programda ideal kilonuza ulaşacaksınız. Üstelik bu kiloyu korumaya başladığınızda yeni sizle tanışacaksınız. Vücudunuz artık durup dururken tatlı yemek istemeyecek. Ama siz canınız tatlı çektiğinde hangi tatlıdan ne kadar yemeniz gerektiğini öğrenmiş olacaksınız. Diyetin 2 hafta süren ilk bölümünde meyve ve ekmek gibi bazı besinleri mönönüzden çıkarıyorsunuz, ikinci evrede ise bu besinleri yavaş yavaş programa dahil etmeye başlıyorsunuz. 2. evrede şarap, ekmek hatta çikolata bile serbest. ıdeal kilonuza ulaşana kadar devam edeceğiniz bu evrenin ardından ömür boyu sürecek üçüncü bölüm geliyor. Artık sağlıklı beslenmeyi biliyorsunuz ve sağlıklı beslenerek de hayattan keyif alıyorsunuz.

Birinci evre: Kiloların çoğu göbekten gidecek
Şu sıralar bir diyete başlamanın tam zamanı. Çünkü tatile çıkmadan 10-gün önce başlayacağınız diyet programları size yardımcı olamaz. Vücudunuzu yorup hırpalayacak, üstelik verdiğiniz tüm kiloları geri almanıza neden olacak bir diyet yerine bir yandan hızla kilo kaybettirecek bir yandan da vücudunuzu yenileyecek bir diyet seçmelisiniz. South Beach diyetinin 2 hafta süren ilk evresi diyetin en sıkı bölümü. Amaç bugüne kadar kötü karbonhidratlar ve kötü yağlar tüketmeye alışan vücudunuzun oluşturduğu insülin direncini kırmak. Böylece tükettiğiniz şekerin yağa dönüştürülmesini yavaşlatmak. Birinci evrede salata ve sebzelerin çoğunu özgürce tüketebilirsiniz. Etlerde de aşağıdaki listeye uyduğu müddetçe her şey serbest. Ancak çikolata gibi şekerli ve ekmek, makarna gibi karbonhidratlı besinler yememelisiniz. South Beach'de porsiyonlarınızın ufacık olması da gerekmiyor, normal ölçülerde yiyebiliyorsunuz. Birinci evrede tatlı dahil 6 öğün hakkınız var. Dolayısıyla acıkmadan kilo vereceksiniz.

şöle ifade edemm
dün bulaşık makinem bozuldu
bugün sabah kapı üstüme kitlendi bozuldu içerde kaldım zor açtırdım
kocam hakkariye gitti ihale kontrolü için
okulda intihar etcem diyen bi öğrenci
1 ayda erkekleri sıraya dizmiş bi kız
ve okul gezxisine gitmek isteyen 40 öğrenciyle boğuştum
daha yenü soluklanıyorum
grip olduğumda gözümdeki yara yüzünden çok giremedim...
ayağımı sakaltladığımda kociş evde olup beni P.C.nin başına taşımazsa giremiyordum..
daha yeni ayaklandım...

bedişin özleine gerek yok ben şeffaf garuyumdur..
burda deyivereyim....
45 gündür regl olamayışım hastalıklarım beni olumsuz etkiledi
daha önce de motivasyonum düşüktü
kaydirigubbakcemile3 he ya sırala bakem ben seni biliyom ya neyse ....kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3Şeniz çabık dön diyete ...:mymeka:şeffaf garı ...:roflol::roflol:yoksa seni kilo almak isteyenler bölümüne yazdıracam heberin olsun ...kötükedihüso

Beslenme ve diyet uzmanları Aysun - Murat Gökçen, tatil öncesi fazla kilolarından kurtulmak isteyenlere bir haftalık diyet öneriyor.
Diyet yaparken mümkün olduğu kadar karışık beslenilmesi gerektiğini hatırlatan Gökçenler’in haftada 1.5 kilo verdiren 7 günlük yaz diyeti şöyle:

1. GÜN:

Saat 07.00 - 10.00

1 rafadan yumurta
1 diyet etimek

Saat 10.00 - 14.00

1 tavuk dönerli sandviç

1 kutu ayran

Saat 14.00 - 18.00

1 su bardağı domates suyu

2 grisini

Saat 18.00 - 21.00

1 porsiyon haşlanmış karışık sebze

1 tabak şehriye çorba

Saat 21.00′den sonra

1 su bardağı süt

1 muz

2. GÜN:

Saat 07.00 - 10.00

2 dilim macar salam

1 ince dilim ekmek

Saat 10.00 - 12.00

1 elma

Saat 12.00 - 14.00

1 kaşarlı tost

1 kutu light ice - tea

Saat 14.00 - 16.00

1 porsiyon patates salatası (yağsız)

Saat 16.00 - 18.00

Yarım paket diyet bisküvi

1 domates

Saat 18.00 - 20.00

1 küçük salkım üzüm

Saat 20.00 - 22.00

1 tabak kıymalı pırasa yemeği

1 kâse cacık

1 diyet etimek

Saat 22.00′den sonra

1 muz

3. GÜN:

Saat 07.00 - 10.00

1 poğaça

1 fincan tek şekerli çay

Saat 10.00 - 12.00

1 fincan tek şekerli çay

Saat 12.00 - 14.00

2 haşlanmış havuç

1 kâse yoğurt

2 diyet etimek

1 portakal

Saat 14.00 - 18.00

1 küp light kaşar peyniri

1 diyet etimek

Saat 18.00 - 20.00

1 küçük boy çipura balığı

1 tabak çoban salata

1 ince dilim ekmek

Saat 20.00′den sonra

1 elma

4. GÜN:

Saat 07.00 - 10.00

1 ölçü light kaşar peyniri

1 diyet etimek

Saat 10.00 - 12.00

1 muz

Saat 12.00 - 14.00

2 küçük boy haşlanmış patates

1 su bardağı süt

Saat 14.00 - 18.00

1 dilim kek

1 fincan kafeinsiz kahve

Saat 18.00 - 22.00

1 porsiyon mantarlı et sote

1 tabak mevsim salata

3 diyet etimek

Saat 22′den sonra

2 kivi

5. GÜN:

Saat 07.00 - 10.00

1 tatlı kaşığı reçel

1 diyet etimek

Saat 10.00 - 12.00

1 su bardağı ayran

Saat 12.00 - 14.00

1 sosisli sandviç

1 fincan kafeinsiz sütlü kahve

Saat 14.00 - 18.00

1 armut

1 çay bardağı leblebi

Saat 18.00 - 20.00

2 küçük dilim ızgara biftek

1 tabak mevsim salata

1 diyet etimek

Saat 20.00′den sonra

1 muz

6. GÜN:

Saat 07.00 - 10.00

1 elma

1 grisini

Saat 10.00 - 14.00

1 hamburger

1 kutu light kola - gazoz

Saat 14.00 - 18.00

2 tatlı bisküvi

1 su bardağı süt

Saat 18.00 - 21.00

1 dana pirzola

1 tabak çoban salata

2 diyet etimek

Saat 21.00′den sonra

1 su bardağı domates suyu

7. GÜN:

Saat 07.00 - 10.00

1 su bardağı süt

1 grisini

Saat 10.00 - 14.00

1 tabak haşlanmış havuç, kabak, brokoli

350 gram yoğurt

1 ince dilim ekmek

Saat 14.00 - 18.00

1 yumurta

1 diyet etimek

Saat 18.00 - 21.00

2 haşlanmış sosis

1 orta boy haşlanmış patates

1 tabak turp ve kırmızı lahana salatası

Saat 21.00′den sonra

1 kâse tatlandırıcılı ayva kompostosu

1 Haftada 3 Kilo
Evinizde pişirdiğiniz yemeklerle de diyet yapmanız mümkün. Ama bunun için bilmeniz gereken, hangi besinin ne kadar ve neyle yemeniz gerektiği. Günlük 1100 kalori olan bir diyetle, düzenli uygulama sonucu 10 günde 4 kilo vermeniz mümkün. Bu arada bol bol sıvı almayı da ihmal etmemeniz gerekir.

Not: Bu diyet, şeker, kalp ve böbrek hastaları için uygun değildir.

1.Gün
Kahvaltı
Şekersiz çay, 30 gr peynir, 1 dilim kepek ekmeği, 1 domates, yeşil biber
Saat 10.00
100 gr meyva
Öğle
1 kase mercimek çorba, 200 gr ızgara köfte, 4 çorba kaşığı bezelye havuç garnitürü, 1 tabak az yağlı salata
Saat 16.00
100 gr meyva
Akşam
2 adet yağsız karnıyarık, 2 çorba kaşığı pilav, 1 tabak yağsız salata
Gece
100 gr meyva

2.Gün
Kahvaltı
240 gr light süt, 25 gr kepek bisküvi, 100 gr muz, 1 domates, salatalık
Saat 10.00
100 gr meyva
Öğle
2 adet biber dolması, 3 çorba kaşığı spagetti, 150 gr light yoğurt, 1 tabak yağsız salata
Saat 16.00
Yarım haşlanmış mısır
Akşam
1 kase domates çorba, 8 çorba kaşığı kıymalı ıspanak, 100 gr light yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği, salata
Gece
100 gr meyva

3. Gün
Kahvaltı
1 yumurta ile menemen, 25 gr kepek ekmeği, 1 havuç, salata
Saat 10.00
100 gr meyva
Öğle
1 kase ezogelin çorba, 1.5 porsiyon tavuk döner, 1 tabak az yağlı salata
Saat 16.00
100 gr meyva
Akşam
Balık(serbest), az yağlı salata
Gece
150 gr meyva

kızlar ya şimdi bir arkadaşım kapıdan elinde yeni almış olduğu eteğiyle girdi ve ozon yapmış. nasıl boyayabilirim diye bana sormak için gelmiş ama benim bir fikriüm yok. sizler biliyormusunuz.
doram bende bi ara en sevdigim penyeme yapmıştım çamaşır suyu ... ama tene tane idi bende her giydigimde keçeli kalemle boyardım ama yıkayınca geçerdi ..-tatlicadiarzu-

Jessica Simpson’dan Hillary Clinton’a kadar birçok ünlü isim South Beach Diyetini düzenli olarak uyguluyorlar. Diğer trendi diyetlerinin aksine, Atkins gibi burada kalmaya devam etmeli.. Bu diyet programında deneyimli veya bu diyete yeni başlamış olsanız South Beach Diyeti'nde ve Kolay Yemek Pişirme Kitabı'nda alınan bu çabuk ve kolay yemek tariflerini deneyin. Bu yemek kitabı, kilo verirken ve vücudunuzun sağlıklı kalmasını sağlarken keyif alabileceğiniz kolay ve lezzetli yiyecekleri sizlere sunar. Daha iyi yediğinizde, hem kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz hem de kan yapınız düzelecek ve de prediyabet ve diğer hastalıklara yakalanma riskiniz azalacak. South Beach Diyetini zaten biliyorsanız diyetin 3

aşamalı olduğunu da biliyorsunuzdur. 2 hafta süren 1. aşama, yemekten kaçınacağınız ve keyif alacağınız yiyeceklerin neler olduğunu öğrenirken kilo vermeye başlamanıza yardım edecektir. Yemek yeme isteğinizle insülin sınır devrelerine bir son vererek kilo vereceksiniz ve kan yapınızı düzelteceksiniz. Bol bol yağsız proteinler, sebzeler, fındıklar, az-yağlı peynirler, yumurtalar ve az-yağlı süt mamulleri yerken makarna, pirinç ve ekmek içeren bütün nişastaları yemiyeceksiniz. Ayrıca, meyve ve meyve sularının içerdiği şekerleri almayı bırakacaksınız. Bir gün içerisinde 3 öğün yemek yiyecek, 2 atıştırma ve hatta bir tatlı atıştırması bile yapabileceksiniz.

2. aşamada, yemek yeme isteğiniz azalacak ve kilo vermeye başlayacaksınız. Aşama aşama doğru karbonhidrat alacaksınız. Tahıl ekmeği, ve esmer pirinç yiyerek tabiki bu yiyecekleri daha sonra tekrar yiyeceksiniz, 1. Aşama boyunca yiyemediğiniz meyve ve sebzeleri tekrar yemeye başlayacaksınız. Tabili bu yiyecekleri yavaş yavaş yemeye başlayacak ve kilo vermeye devam ederken ne kadar keyif aldığınızı göreceksiniz. Çok kilo vermeniz gerekmiyor ( genellikle 4,5 kilogram veya daha az ve yemek yeme isteğinizle ilgili önemli bir sorun yoksa ) veya çok kilo vermektense sağlıklı olma gibi planlarınız varsa 2. Aşamadaki diyeti uygulamayı not edin. Çok kilo vermek istemiyorsanız South Beach Diyetinin yemek yeme için en sağlıklı bir diyet programı olduğunu unutmayın. kadinca.net

Sonuç olarak, sağlıklı bir ideal kiloya ulaştığınızda 3. aşamaya geçebilirsiniz. Bu noktada, sağlıklı ve ideal kilonuzu sürdürürken neler yiyebileceğinizi çiğneyeceksiniz. 3. Aşamada yasaklanmış bir yemek listesi yok ve 2. Aşmada yiyemediğiniz yiyecekleri bu aşamada yiyeceksiniz. South Beach Diyetin ilkelerine sadık kaldığınız ve yediğiniz yieyeceklere bağlı olarak vücudunuzu nasıl kontrol edeceğinizi unutmadığınız sürece ideal kiloda kalmaya devam edeceksiniz.

Özellikle zaman kısıtlı olduğunda doğruca restoranlara gidildiğini bilirim. Bu yüzden 15 dakikadan daha az bir sürede pişirilebilen yemek tariflerini bu kitaba koyduk. Ayrıca, hızlı pişirme tavsiyelerinide yer verdik. Fasfood yiyeceklerine sipariş verdiğiniz zamanda lezzetli ve sağlıklı yemekleri pişirebileceksiniz. Bu sizin hazırladığınız “ fast-food” yiyeceklerin ne kadar sağlıklı ve lezzetli olduğunu göreceksiniz. Aslında, bu yemek kitabının içindeki yiyecekler o kadar lezzetli ki bunu ailenizde fark edecek!

Hindi ve Acı Kırmızı Biberli Fasulye

Hazırlama Süresi: 10 dakika
Pişirme Süresi: 30 dakika

Tecrübe edinmek istiyorsanız bu lezzetli acı kırmızıbiberi birçok yöntemle pişirebilirsiniz. Hindi veya deniz ürünlerinin yerine tavuk ve fasulye yerine barbunya da kullanabilirsiniz. Dilimlenmiş az yağlı çedar peyniri, köy peyniri, taze soğan, kişniş bitkisini karıştırın. Koku için acı biberi kullanabilirsiniz.

1 çay kaşığı saf zeytin yağ
1 orta boy doğranmış soğan
2 diş sarımsak
0,45 kilogram hindi pirzola ( 1 / 2 cm kalınlığında kesilmiş)
1 çay kaşığı acı biber
1 çay kaşığı kimyon
425 gramlık 1 kutu kuru fasulye
411 gramlık 1 kutu Meksika domatesi
1 fincan az sodyumlu tavuk suyu
Tuz ve taze çekilmiş karabiber

Bir büyük tavaya sıvı yağı koyun ve kızartın. Pembeleşinceye kadar soğanı yaklaşık 5 dakika pişirin. Sarımsağı ekleyin ve 1 dakikadan daha fazla bir sürede pişirin.

Hindiyi, acı biber tozunu ve kimyonu ilave edin hindi biraz pembeleşene kadar, yaklaşık 5 dakika pişirin.

Daha sonra fasülyeyi, domatesleri ve tavuk suyunu ilave edin. Isının dercesini biraz kısın ve 15 dakika pişirin. Yemeğinize tat vermesi için tuz ve biber ilave edin ve servis yapın.

4 kişilik servis ( 1 ¼ kase )

A Bakışında Beslenme
Her servis: 260 kalori, 5 gram yağ, 112 gram doymuş yağ, 34 gram protein, 21 gram karbonhidrat, 6 gram besinsel fiber, 500 mg sodyum

Fırında Barbekü Tavuk
Hazırlama Süresi: 10 dakika
Pişirme Süresi: 25 dakika

Bu basit fırın yemeğini yemekten keyif alacaksınız. Yumurtasız salata veya 2. ya da 3. Aşamada yer alan Lahana ve Havuç ile servis edin.

4 tane (170 gram ) kemiksiz ve derisiz tavuk göğsü
1 çay kaşığı saf zeytinyağı
1/2 kase South Beach Barbekü Sosu ( yemek tarifinde yer alan)
Tuz ve taze karabiber

180 derecede pişirin. Tavuğun her iki tarafına tuz ve biber serpin. Yapışmaz saplı tencerede ve orta ateşte yemeğinizi pişirin. Tavuğunuzun iki tarafında da hafif kızarana kadar pişirin.

Tavuğu güzel bir tabağa koyun ve tavuğun üzerinde sosu gezdirin. Sosla birlikte tavuğu 18 ila 20 dakika pişirin. kadinca.net

4 kişilik servis

A Bakışında Beslenme

Her servis: 200 kalori, 3,5 gram yağ, 0,5 gram doymuş yağ, 40 gram protein, 2 gram karbonhidrat, 0 gram besinsel fiber, 290 mg sodyum

South Beach Barbekü Sosu

Hazırlama süresi: 10 dakika

Biraz meze ve nişasta ile bu lezzetli sosu çabucak yapabilirsiniz. Bir hafta buz dolabında muhafaza edin.

1 kutu (226 gram) domates sosu
2 çay kaşığı beyaz sirke
2 çay kaşığı doğranmış taze maydonoz
1 çay kaşığı Worcestershire sosu
1 çay kaşığı hardal
1/4 çay kaşığı tuz
1/8 çay kaşığı taze karabiber
1/8 çay kaşığı sarımsak tozu

Bir plastik kap içinde domates sosunu, sirkeyi, maydonuzu, Worcestershire sosunu, hardalı, tuzu, biberi ve sarımsak tozunu karıştırın.

Buzdolabında dondurun.

4 (1/4 kase ) kişilik servis

nazli_gulec, aeben+, asi_bulut+, Dora+, else+, fatunuz+, ozgekrd+ ay bugün burası ne güzel böyle. else çabuk söyle bakalım öğlen ne yedin. un helvasımıdelikafadulden

daha yemedim ama köfteyle pilav varmış nazlıcım
aşağı indim çikolatalara, pastalara, kurabiyelere baktım baktım geldim kaydirigubbakcemile3

Back
X