• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

öskem mecburum burda word üm çalışmıyor office yok
o yüzden bi tarafas kopyalayamıorum
ama kızosanız yapmama ben de...
:1no2::bbo::sm_confused::a015::çok üzgünüm::tomato:
Yavru kuşum kızmıyoruz da kopyalamakla bitse herşey keşke benneyaptımkibenneyaptımki

diyet listelerine uymak zor ben bu listeler yerine senin yazdıklarını görmek istiyorum anladın sen onu:jeyyar
:
Özgem güzel Özgem lütfen banada linki yollarmısın :) bende zyıflamak istiyorum görümceme inat :D:teselli:
okey bebekşutarafagitti
baaaa da könder gııııııııııızzzzzzzzzzzzzz
sanada yollarım ehea.s
[

öğle yemeğimi yedim corn flakes ve yeşil çay hadi afiyet olsun banakaydirigubbakcemile5

maytabım bediş .

maytab 1 aydır diyet yapmyo kuşlar gene yanlışlık var karnesinde bi bakın .....

bende farkettim ama şimdi gene özel yollasam olmiicek en iyisi bediş paylaşıma yazsın o zaman alıcaklar demielimden birinciliğimi ühüüüüüüüüüüüüüsenağlama

ay canım un helvası istedi napıcam şimdi heeeeeee

ben gönderiyim sana :jeyyar:

bende farkettim ama şimdi gene özel yollasam olmiicek en iyisi bediş paylaşıma yazsın o zaman alıcaklar demielimden birinciliğimi ühüüüüüüüüüüüüüsenağlama

birinciliğim geri mi döndü :roflol::roflol:

vay anasını bizim takımda sevinçler amma da kısa sürüyo:roflol::roflol:

bu arada maytapcım yolladım sana linki haberin olsun :asigim:

ÖĞĞĞĞ yıne resım Çızmeye baŞladım nefrert edıyorum Şu ıŞten.

tunaydınlar uzun bi gecmiştan sonra gelebildimm

eheehee cok komikti else naslı ref özge ne güzel kapışıyonus ailecek keyifle izliyoz devammmm

maytap püsküte bidaha yazarsam hazır cumada ankaraya gidiom sıkacak topuklarıma kalsın böle olmasmı

asiye bak sen araştırmacı kişilik özgenın etiformlarına nasılda dikkat edermiş sen neler yiyosun hee söle bakalım?

kahvaltı ettim sayılır böggg sevmedim 2 yumurta vardı normalde eve almıyorum pasta işinden artmıştı peynirli omlet yaptım yok yiyemiyorum ben yumurta sütümde yoktu yulaf mısır gevre yesem bi domates yedim gecti şimdilik1 ayda 2 kilo verecez bebek işi dedim sporu uçurdum gene ben 1 hafta yaptım gectim kenara tıg oldum sankim

kütom bende seni geçiriyodum aklımdan şimdi yoksun diye
napıyosun şekercim?

napim ayyy kalktım nikotinimi aldım üşene üşene halı fırcaladım kahvaltı ederken size bakim dedim burdayım

ya sen neden umutsuzsun bakim daha dur yeni başladın vereceksin

napim ayyy kalktım nikotinimi aldım üşene üşene halı fırcaladım kahvaltı ederken size bakim dedim burdayım

ya sen neden umutsuzsun bakim daha dur yeni başladın vereceksin

buaralar sadece diyet konusunda değil bende genel bi depresyon hali var :delphin::delphin:

Back
X