Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum canim haber oyle geldi :))alla alla niye ki
geldin mi saklambaç mi oynuyorsunBööööööö![]()
gelmiş bakBilmiyorum canim haber oyle geldi :))
Instagramim kapali sonra ulaşırım simdi islerim var
Tebrik ederim kaptanımBende kahvaltidan once tartildim 56.5 kiloyum![]()
Onu da yapayim hep yumurtami bakayim internetten onada3 günlük diyeti yap gel 65 e miss![]()
Regl dönemisen şimdi niye banlandinnn![]()
Tebrik ederim kaptanım
Onu da yapayim hep yumurtami bakayim internetten onada
O yastaki cocuklarin kakasi kendinin bir parcasi saniyolarmis oyuzden wcye yapmayıp bezine yapmayi tercih ediyorlarmış wcye yapinca ondan ayrıldığını saniyomus uzuluyomus doktorlardan dinledimKızımda Çiş sorunu yaşiyorum. çişini yaparken aciyormuş.. doktora gittik bişeyi yok dedi.. miktop kaptı sanirim temizledik sudokremi sürdük ertesi gün iyileşti :) ;
4 yaşına gelcek hala kakayı wc de yapmıyor
inatlaşiyor yapmayacagim diyor biliyor ki bezine yapıyor.. bezi bağlamasak kabizlaşiyor. ne yapacagim...bi yolu yokmu ..
Sen 55 olursun ozamanBugün yeşil çay- süt karışımı
Yarın yine yumurta bitti
Bugünü atlatırsam iyi yumurta kolay çünkü
Kızımda Çiş sorunu yaşiyorum. çişini yaparken aciyormuş.. doktora gittik bişeyi yok dedi.. miktop kaptı sanirim temizledik sudokremi sürdük ertesi gün iyileşti :) ;
4 yaşına gelcek hala kakayı wc de yapmıyor
inatlaşiyor yapmayacagim diyor biliyor ki bezine yapıyor.. bezi bağlamasak kabizlaşiyor. ne yapacagim...bi yolu yokmu ..
O yastaki cocuklarin kakasi kendinin bir parcasi saniyolarmis oyuzden wcye yapmayıp bezine yapmayi tercih ediyorlarmış wcye yapinca ondan ayrıldığını saniyomus uzuluyomus doktorlardan dinledim
evet aynisini yaşiyorum. bezine yapıyor. kakasi gelince wc ye gidelim dedigimde ağlamaya başliyor ben bezine yapacagim diyor.. her yöntem denedik.. babasi oyuncak alicakti kakayı wc de yaparsa..felan söz verdi ama bizim kız uyanik sabah yapıyorGenelde çocuklar bezden kesince kakayı yapmamada direniyorlar, benim oğlumda da yaşadım doktorda demişti, sabretmek gerekiyor
yeşilçay süt karışımı nasıl oluyor.. :) tadi güzel mi..Bugün yeşil çay- süt karışımı
Yarın yine yumurta bitti
Bugünü atlatırsam iyi yumurta kolay çünkü
yeşilçay süt karışımı nasıl oluyor.. :) tadi güzel mi..