- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.994
- 468
Kaç kilosun canımÇok teşekkür ederim samimi karşılamanız içinhoşbuldum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç kilosun canımÇok teşekkür ederim samimi karşılamanız içinhoşbuldum
![]()
Ayy nerden bildin kizz 68 kilo imisHoş geldin canım kaç kilo fazlan var Lili gibi 5 kilocukmu![]()
Elhan ablamAyy nerden bildin kizz 68 kilo imis![]()
Sabah konusuyoruz bayalar oldu gorusemedik isde kayseriye donunce goruselim falan diye diyetteyim dedim nerene diyettesin dedi bende vermek istiyorum 68 oldum dediAyy nerden bildin kizz 68 kilo imis![]()
Doğru demiş nerene diyetteysen artıkSabah konusuyoruz bayalar oldu gorusemedik isde kayseriye donunce goruselim falan diye diyetteyim dedim nerene diyettesin dedi bende vermek istiyorum 68 oldum dedi![]()

Suan korumadayim kuzuuu diyete degilimDoğru demiş nerene diyetteysen artık![]()
Mezun olduğunu biliyorum kız korumada oldugunuda bence gayet ideal kilodasin fiziğin muazzam sen kendine takıntı yapmistin sadeceSuan korumadayim kuzuuu diyete degilim
Mezun oldum hem ben![]()
6. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
☆ Takıma yeni katılacak olan arkadaşların, aşağıdaki katılım formınu doldurması gerekir.
katılım formu:
ADINIZ: Gizem
YAŞINIZ: 34
BOYUNUZ: 1.72
KİLONUZ: 69
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Muhasebeci
ÇOCUK SAYISI: 3
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: 3 minnoş :))
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Mankenlere inat :))
Level 1 tamamlandı mı![]()
Lili 38
Dugun icin elbise aliyorum geleceğimKaptanim yeni eleman getirdim gelll![]()
Hadi bakalim ben akşam o sıkıntıyı atlattım başkada dugun yok uzunca bir sure rahatım kolay gelsin kaptanimDugun icin elbise aliyorum geleceğim![]()
HoşgeldinizÇok teşekkür ederim samimi karşılamanız içinhoşbuldum
![]()
25 kg verdim doğum sonrası ama yağlarım var, yok olasıcalar1.72 boy vermiş 69 kilo gayet ideal içimden sövesim geldi![]()