- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaklaşık 1 kilo diyelim@Gulumse25
@Bonus
retro_hippo
sportie
@Nidsalii
@medusares
@Themarginal
@Felicio
Lili 38
@leydii18
E Elif_Eylul
AseliccA
sudem34
@sudal
PAPATYAM
@Hedef 55 kilo
@Mayamca
POWERHACK
@selensu82
@hasbeenandgone
@Orjinalisim
@Burcuelif26
yet07
@Kmsl Hnd
Kizlar hepinizden aylik hedeflerinizi bekliyorum bir kisi baslatsin devam ederiz
Herkesçikler öğle uykusunda sanirim![]()
Kız sen benim kiloma taktın haagel kız olalım yenicem seni.. hatta bittin kızım sen
![]()
Ben balkonumda ki çiçekler için toprak sipariş etmiştim geldi de onlarla uğraşıyorum iki saattir. Bitti balkonu temizledim yoruldum.
Elimide zorlayamadığım için yavaş yavaş yapınca uzun sürdü
Çiçek topraklarını değiştim ekledim yenilerini ektim. Bide yemek yaparken biberlerin tohumlarını koydum bir tabağa 3 gün kalmıştı balkonda attım iki saksıdaki az toprağa hepsi büyüdü biber ticareti yapacağımEki Görüntüle 2672602 Eki Görüntüle 2672604 Eki Görüntüle 2672606
Ben geldim kızlar eskiden burdaydim yine geldim bu sefer daha azimli
Pazartesi başlıyorum nasipse
Ben annemlere gitmiştim o yüzden diyeti bırakmıştım ama aldığım kilolarla geri döndüm.Retro halen burdaymissin ooo
Şeker orucu arkadaşın yapalım mı tekrarBen annemlere gitmiştim o yüzden diyeti bırakmıştım ama aldığım kilolarla geri döndüm.
Tanıyamadım cnm eski ismin neydi?
Hoşgeldin canım daha once yarismaya katildin miKızlar ben eski şifremi ve mailini unuttum maalesef yeniden açtım sorun olur mu site için
Hoşgeldin ama tanisalim ilk onceBen geldim kızlar eskiden burdaydim yine geldim bu sefer daha azimli
Pazartesi başlıyorum nasipse
Bugün sabahtan akşama kadar kızımla uğraştım temizlik Faslı bide kızım ıslak kurabiye istedı ona yaptım yemeyeceğim kararım üstümde :) hiç oturmadım valla yoruldumEllerine sağlık canım bizim grup kesin kazanırbi kere benim tatlı kızlarım var @Nidsalii @Felicio
Takımın kalanına bayıldım kilo verme makinesi bizde @Gulumse25
PAPATYAM motivasyonu ve istikrarı harika hedefine temkinli davranıyo ama çok daha altına ineceğine eminim
sudem34 harika bir motivasyon yakaladı sporunu yapıyor muhteşem başarır, motivasyonuneksik komayız zaten
Vişneli eliptiği yeni de aldı terleri dökmeye başladı bile
@Orjinalisim çok iyi kilo vericek inanıyorum
AseliccA canım sende alt katta mıydın
artık düğün uğruna atacak kilosunu
Yani şampiyon belli![]()
ya Sen ne güzel motive ediyorsun öyleEllerine sağlık canım bizim grup kesin kazanırbi kere benim tatlı kızlarım var @Nidsalii @Felicio
Takımın kalanına bayıldım kilo verme makinesi bizde @Gulumse25
PAPATYAM motivasyonu ve istikrarı harika hedefine temkinli davranıyo ama çok daha altına ineceğine eminim
sudem34 harika bir motivasyon yakaladı sporunu yapıyor muhteşem başarır, motivasyonuneksik komayız zaten
Vişneli eliptiği yeni de aldı terleri dökmeye başladı bile
@Orjinalisim çok iyi kilo vericek inanıyorum
AseliccA canım sende alt katta mıydın
artık düğün uğruna atacak kilosunu
Yani şampiyon belli![]()
Yalniz bahçedeki domateslere bittim resmenBen balkonumda ki çiçekler için toprak sipariş etmiştim geldi de onlarla uğraşıyorum iki saattir. Bitti balkonu temizledim yoruldum.
Elimide zorlayamadığım için yavaş yavaş yapınca uzun sürdü
Çiçek topraklarını değiştim ekledim yenilerini ektim. Bide yemek yaparken biberlerin tohumlarını koydum bir tabağa 3 gün kalmıştı balkonda attım iki saksıdaki az toprağa hepsi büyüdü biber ticareti yapacağımEki Görüntüle 2672602 Eki Görüntüle 2672604 Eki Görüntüle 2672606
Inan hala temizlik yapiyorum yemek icin oturdum simdiHerkesçikler öğle uykusunda sanirim![]()