Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar kilo vereceğimi bilseydim listeye girerdim yeniden :)))
Ne çabuk gitti bu kilo
Gitmeyi düşünmüyorum canım hergun uğrayıp menü yazcam Allah'ın izniyle tek sorunum spora baslayamamak ip alıp atlasam hem hep çantamda olur işte kv dede annemde atlarım TV ye video yükledim ama evde değilim ki hiç , bebek nerde ben orda55 i gorene kadar gitmek yok canim bu sefer ,boyunu unuttum yine ben 1.58 im kisa olunca kilo iyi durmuyor:)
Bu arada vucut kitle endeksini koyabilirsin sende hesap detaylarindan kilonu ve boyunu yaziyorsun
Ipin yoksa bile ipsiz de yapabilirisn hic ip almayi bekleme bugun ipsiz olarak basla canimGitmeyi düşünmüyorum canım hergun uğrayıp menü yazcam Allah'ın izniyle tek sorunum spora baslayamamak ip alıp atlasam hem hep çantamda olur işte kv dede annemde atlarım TV ye video yükledim ama evde değilim ki hiç , bebek nerde ben orda
Tesekkur ederim canim valla nasil gidiyor hic fikrim yok ama spor yapmam gerekiyor artik spor kaptani sen olduguna gore benide gazlarsinNe çabuk gitti bu kilomaşallah
![]()
Odemde olsa ilk gunlerin eksisi super tebrik ediyorum canimKilo bildirimim
Başlangıç 11 ağustos
Başlangıç kilo: 72.9
Bugün:70.5
Fark: 2.4
Yüzde 4 gün olduğu için hesaplamadım
Bu fazla kilo verme ilk günlerdeki ödem atımı
Asıl bundan sonrası önemli ama ilk günler de böyle hızlı düşünce bana çok motivasyon oluyor![]()
❤❤❤
Hesap detaylarindan canimKızlar şu kilo şeysini nerden ekliyoruz?
Buldum cnm tartılim de eklerimHesap detaylarindan canim
Günaydın canım ❤Günaydın
Bakalım tartı kardeş ne dicek bugün![]()
Günaydın abla
Gunaydin canım guzel eksi tebrik ederimgunaydin kizlar☺
10 agusts 76.7kg
14 agustos 75.6 kg
fark 1.1 kg
yavas ve emin adimlarla yaglar cözuluyor![]()
dündü demi ben onu kaçirdimIpin yoksa bile ipsiz de yapabilirisn hic ip almayi bekleme bugun ipsiz olarak basla canim
A101 e geliyordu galiba bu hafta 10 lira fiyati vardi