- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
Sağol abla kan şekerine bağlı olabiliyormuş sabahki uyanınca baş ağrısı gözlere de baktiricamCanım çok geçmiş olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol abla kan şekerine bağlı olabiliyormuş sabahki uyanınca baş ağrısı gözlere de baktiricamCanım çok geçmiş olsun![]()
Yaaaaa deme öyleee kendini güçlü tutman lazim inşallah guzel sonuçlar guzel haberler alicaksin bu mübarek cuma gunundesenin neyin var 2 gözümün çiçeği
ben bugün çok yazmadım işgal etmemek adına
moralcağzım iyi değil... sebebi yok... iğnelerden olabilir.. randevum var 1 saat sonra..
hep gözlerim dolu dolu geziyorum iş yerinde..
işte yapacak mecalim yok![]()
Aslinda oncelikli hedefim bacaklarimi sıkılaştırmak
Sonrasinda 53 kiloyu gorsem bana yeter gibi![]()
Yaaaaa deme öyleee kendini güçlü tutman lazim inşallah guzel sonuçlar guzel haberler alicaksin bu mübarek cuma gununde![]()
![]()
Teşekkür ederim❤❤
Teşekkürler sezeryan göbeğim vardı resmen küçüldüğünü hissediyorum
Kiz Sen hala nerene?Goozde nün videolarını takip et yap diyorum bende bugün bacak kol çalıştım kuru 1 damla yerim kalmadı
Direnç bandı birde bilekler için ağırlık aldım onlarla yaptım çalışma efsane oldu. Hatta seriye hareketlerde ilave ettim
Benimde üst bacak kalın poponun hemen alt kısmı
Gidecek başka yolu yok, sabır sebat istikrar![]()
Onu takipteyim de yapmak zor geliyorGoozde nün videolarını takip et yap diyorum bende bugün bacak kol çalıştım kuru 1 damla yerim kalmadı
Direnç bandı birde bilekler için ağırlık aldım onlarla yaptım çalışma efsane oldu. Hatta seriye hareketlerde ilave ettim
Benimde üst bacak kalın poponun hemen alt kısmı
Gidecek başka yolu yok, sabır sebat istikrar![]()
Hangi bildirimler canimZipzip- kaptan bildirimler eksik gidiyor eksik geliyor
Bilgin var mı?
Çok fazla sayfayı takipte yım ondansa takipten çıkarayım ama sayfalardan da bildirim gelmiyor.
Site yönetimi ile görüştüler mi?
Bildirimler neden gitmiyor?
Kiz Sen hala nerene?![]()
Gram yağ kalmayacak zaten yağın azdı.
Yakında leğen kemiğin batacak![]()
Onu takipteyim de yapmak zor geliyor
Bir baslasam devami gelecek aslında tembelligi uzerimden atmaliyim
Yok abla uzun zamandir spor yapmadigim icin ilk yaptigim gun kendime gelemem galibaBugün gözdeyle 6. Günüm bitti en az 2 program bitiriyorum her gün , ben yapabiliyosam sen daha iyisini yaparsın![]()
Bugün istersen izne ayrila bilirsin canım kiloyu kafana takmadan tedavini olursun kilo nasıl olsa verilir sen şimdi tedavine odaklan sela veriliyor hepimiz için dua ettim rabbim kabul etsin hayırlı haberlerinizi alalım ins AllahGünaydın herkese. Ben de kilomu paylasmasam olmaz mı ki![]()
Zipzip- kaptanım sanırım iğneler sisirmeye başlamış beni.
Sonsuz teşekkür ederimBugün istersen izne ayrila bilirsin canım kiloyu kafana takmadan tedavini olursun kilo nasıl olsa verilir sen şimdi tedavine odaklan sela veriliyor hepimiz için dua ettim rabbim kabul etsin hayırlı haberlerinizi alalım ins Allah![]()
![]()
Yok abla uzun zamandir spor yapmadigim icin ilk yaptigim gun kendime gelemem galiba
Ama baslayacagim bugun ogleden sonra yapayim
Hangisinden baslasam acaba tavsiyen nedir
Teşekkür ederim abla bugün bir noktadan baslangic yapayim bakalimOnun videolarında genelde 4 set diyor ya çok zorlanırsan 1 veya 2 set yaparak başla
Kol veya karın veya bacak yaptıktan sonra kardio çalışnslarından birini seç yap
Gün aşırı olarak başlayabilirsin bugün kol + kardio 2 gün sonra karın + kardio. Sonrada bacak basen + kardio
2. Veya 3. Hafta setleri 3 e çıkarırsın sonra 4![]()
Bal0ncuk kuzuuummmmmmmmmmm
bu iğneler mahvediyor bizi yaa. Çok normal inan. Ben o gonal f vurduğun zaman ayy görmen lazim ota boka sariyordum sürekli ağlıyordum. Eşimin her dediği batıyordu. Son zamanlarda canım acımaya başlamıştı ona da ağlıyordum. Ağlayıp ağlayıp sonra güleceğ
Saat 9.30 da ortalama belli mi oldu***6.Takım 687 Etap ***
Nidsalii(56.7/56.6/0.1/%0.18)
medusares(65.3/65.6/+0.3/-%0.46)saglik problemleri nedeniyle izne ayrildi
Felicio(61.3/60.7/0.6/%0.98)
leydii18(66.9///)sabit
PAPATYAM(76.5/75.4/1.1/%1.44)
6.Takım Ortalamasi:%0.426
6.Takim Free liste 687.Etap
hasbeenandgone (54.05/
Bonus(108.1/
selensu82 (54.4/
sudem34(76.7/)378.etapta 74.8 ile bildirimsiz izne ayrilan uye