• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sportie sportie vazgeçtim canısı kullanmiciğim kefire dewamke😁
"düzenli bir şekilde tüketilen probiyotik bağırsak tembelliğine yol açar. üretebildiğimiz yararlı bakterilerin hazır alınmasına alıştığımız için vücut tembellik yapıp üretmeyip dışardan hazır gelmesini bekler. o yüzden probiyotikler düzenli bir şekilde kullanılmaz. zaman zaman takviye olarak kullanılır"

Birde akılda bulanıklık yapabilirmiş gastroenteroloğun önermesi gerekirmiş ben çok eskiden kendi kendime kullanmıştım ama demek ki zararlı da olabilirmiş

Saat 9.30 da ortalama belli mi oldu 😲
Liste de az kişi olunca 😔
Eki Görüntüle 2675196 Eki Görüntüle 2675197 umarım bu sefer olur 🤣 son halim diyecektim. Güzel başladım fakat yanlarım gitmedi istediğim gibi ama en azından eskisinden daha iyi görünüyorum diyecektim. Sonra sizin fikrinizi soracaktım 😁😁
Çok iyi görünüyorsun 🧿
1 gün yaptım canım ben eşimle tartıştım yüzüm gözüm şişti sinir krizi geçirdim diğer 2 gün yapamadım.
Artık sağlıklı beslenme yapicam kilo vermem yavaslasada zorlamicam canım detoks filan gerek yok :)
Geçmiş olsun sağlıklı beslenip az dikkat etmek önemli 💐💐💐
yaaa yuzde 17 mi? o_O
Leslie 59 yasinda mi? :confused:Cok şaşırdım videoları çok çok eski o zaman.:rapci:
Ona genelde kilolu basenli diyorlar.
Sana aslında fikrini sormuştum onu kilolu buluyor musun diye?:KK22:
Seni filan onunla kıyaslama filan asla yapmadım.:KK60:
Ama aklimizda bir çok konu ve bilgi olunca yazıya ancak minnacik bir kısmı yansıyor.:bicak:
Kesinlikle senin kilonla Leslie yı kıyaslamadim canım.
Sen çok fitsin.:rapci:
Cok emek verdin.:KK54:
Ve aldın karşılığını.:dondurma:
Sen çok iyi örnek olmak istiyorsun bencede çok doğru.:halay:

Ya Ben öncesini görmedim.:KK54:
Tebrikler canım 7 kilo verdin.:rapci:
Saçlar yakıyor
Leslieyi gömmeyelim hastasıyım 😂 herkesin vücut tipi farklı leslienin kemikleri iri
Haftanın en hızlısı biz miyiz?
Ahhh sorma balım 💕
Bugun islerim var kizlar ev isleri bana kaldi ilerleyen saatlerde gelirim gorusuruz 😘😘
Kolay gelsin ❤️❤️❤️

Liste de az kişi olunca 😔

Çok iyi görünüyorsun 🧿

Geçmiş olsun sağlıklı beslenip az dikkat etmek önemli 💐💐💐

Leslieyi gömmeyelim hastasıyım 😂 herkesin vücut tipi farklı leslienin kemikleri iri

Ahhh sorma balım 💕

Kolay gelsin ❤❤❤
Leslie armut 🍐 tip
Kemiği de iri aynı ben
Ama o 59 mus
Ben 35 :KK70:

Back
X