- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Canım tabii ki birlikte yapmak harika olurdu. Ama ben değilİstersen birlikte deneyelim canım. Başlangıçta yine yapacağım ben. İlk fazlalıkları atmak için.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım tabii ki birlikte yapmak harika olurdu. Ama ben değilİstersen birlikte deneyelim canım. Başlangıçta yine yapacağım ben. İlk fazlalıkları atmak için.
Regl gidince 53,85 olcan o zaman benim gibiGünaydın kızçeler
Zipzip- H hasbeenandgone 55 kiloyum regl şişliğimden muhtemel
Zipzip canım. Liste kalabalık ben de korumadayım beni listeden çıkarabilirsin...
Ay yanlış kişiye cevap yazmışımZipzip canım. Liste kalabalık ben de korumadayım beni listeden çıkarabilirsin...
tabii ki buralardayım gitmem bi yere. İlerde kilo alırsam girerim tekrar listeye. Bi de benim kilomla uğraşmanı istemedim![]()
Dicektim ama demeyim dedimAy yanlış kişiye cevap yazmışımZipzip-
Kibar arkadaşım benimDicektim ama demeyim dedim![]()
Listeden çıkarmaya gerek yok canim listeden devam edebilirsinZipzip canım. Liste kalabalık ben de korumadayım beni listeden çıkarabilirsin...
tabii ki buralardayım gitmem bi yere. İlerde kilo alırsam girerim tekrar listeye. Bi de benim kilomla uğraşmanı istemedim![]()
Neyse birsey demiyorum:)))Heeeee iste bende öyle dedim![]()
Teşekkür ederim canım. Eve gidince tekrar bakacağım inşallahHer zaman kullandığın tartıyu baz al moralini bozma
Birde düşük kilolar kaldık4kisi kaldi listede canim onlarinda her hafta 1kilodan fazla vermesi gerekki 1.cilikgelsin oda bazen mümkün degil yada elimizden geleni yapamadigimiz icin oluyooo![]()
Bu hafta daha da iyi sonuçlar alacağız .4kisi kaldi listede canim onlarinda her hafta 1kilodan fazla vermesi gerekki 1.cilikgelsin oda bazen mümkün degil yada elimizden geleni yapamadigimiz icin oluyooo![]()
Evet canim onu diyorum gramlarla olmuyooo isteeeBirde düşük kilolar kaldıkfreeden geçen olsa çok iyi giderizde
![]()