• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nasıl geçiyor günler sportiem? Tatile az kaldı sanırım 💕 Gözdeyle spora devam okuduğum kadarıyla öncesi/sonrası bekliyorum müsait olursan ❤️❤️❤️

Canım şimdi 3 program yaptım bildiğin geberdim , kuru bir yerim kalmadı bugünde regl oldum 2 gün önce olabilseydim daha iyi olurdu ama sağlık olsun 😍
Popo zor şekil alıyor epey uğraşmak gerekiyor , varsın geç olsun işimiz ne yaparız 😍

Cumartesi kısmetse akşam yola çıkıcaz tatlım 🥰

Selam Hanımlar
Sabah kahvaltısı:2 domates,1 salatalık,omlet,2 kup yesilcay
Arada:1 fincan. Nescafe sütsuz
Akşam yemeği:2 kaşık pilav,etli bamya yemeği,1 kase yoğurt
10000 adım:150 puan
Tempolu yürüyüş :15 dakika 325 puan
Toplam:475 puan
3,5 litre su içildi
@Nidsalli Zipzip- Zipzip-
Sabah kahvaltim Eki Görüntüle 2677698
Ara öğün Eki Görüntüle 2677701
Akşam.yemegi Eki Görüntüle 2677702
1.5 lt su
1 saat tempolu yürüyüş =150 puan
Dün 1 saat öğlen 1 saat akşam tempolu yürüyüşüm vardı =300 puan
Toplam =450
N Nidsalii
Menülerde sporda su miktarıda gayet guzel

Selamlar millet, 🙋‍♀️
Kimseler yok ☺
İki gündür çok yoğunum pek giremiyorum fazla
Bugünde hastaneden sonra hep dışarıdayım yemekleri bile doğru dürüst ayarlayamadım

Menüm
Sabah aç karnına 2 bardak su 3 kayısı 2 ceviz
Kahvaltı saat 11:30
1haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, 1 domates, 1 yeşil biber, 2 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği, 3 şekersiz çay
1 şekersiz Türk kahvesi

Saat 15:00
2 avuç kadar beyaz leblebi
1 paket eti form 30 gr lık çubuk kraker
1 şekersiz çay

Akşam 19:30 eve gelir gelmez o saatte ağır bişii yemek istemedim.

1 Yeşil elma, 3 kaşık yoğurt ve tarçın karışımı meyveli yoğurt, 1 avuç kadar beyaz leblebi

Saat 20:30
1 şekersiz çay, 1 kuru kayısı, 3 çiğ badem

Saat 21:00
Şekersiz türk kahvesi

Gün içinde 2, 5 litre su bitti. En fazla evde içebildim dışarıda wc sorunu yaşamamak için 🤭
23:00 yeşil çay

Zipzip- Zipzip-

Egzersiz

Sabah 1 saat Tempolu yürüyüş _ 150 puan
Akşam 30 dk normal yürüyüş _ 30 puan
Toplam : 180 puan
Aslında gün içinde baya yürüdüm biraz yoruldum leslie yapacaktım ama mecalim kalmamıştı yürüyüşü bile zorla yaptım yapmış olmak için.

N Nidsalii
Akşam menün doyurucu olmamis gibi geldi

İyi ki öyle yapmışlar iyi ki böyle merhametli olmamıza vesile olmuşlar. Ayyy onları ben de hep balık zannederdim 🤣🤣 Benim babamda evde kedi bakilmasina sonuna kadar karşı biriydi hep çok sever ama dışarda olmalı görüşünde. Rahmetli anneannemin de kediler vardı annem de kedilerle büyümüş bizi de kedilerle büyüttü babami da ikna etti evlerinde de minikleri var artık
Ne mutlu onlara, benim eşim asla ikna olmuyor ev içinde bakmaya, tüyleri beni kaşındırıyor diyor psikolojik olarak. Ama o da dışardaki tüm hayvanlara bakar çok şükür.

Selam kizlar araba alım satım işlerimiz vardı o yüzden pek giremedim eşimle karın gerdirme ameliyatıni düşünüyoruz kısa olmayı düşünüyorum göğüs ameliyatı oldugum hocaya gidip gün alacağım tahlilleri filanda yaptiricam Eylül sonu gibi düşünüyoruz hayırlısı olur inşallah hakkimda
Canım süreçle ilgili beni de bilgilendirir misin. göğüs küçültme me büyütme mi yaptırdın.

sportie sportie naptin 55düstünmu canim tatile gitmeden :KK73::KK73:
Yok canım yaa , biliyosun sende gitmiyo kilo öyle kolay, geçen cuma 57,300 düm bu sabah 57.100 birde bugün regl ilk günü

Ama vazgeçmek yok bugün olmazsa yarın , harekete devam 😍 elbet birgün temiz 55 olacağım hemde çok yakındaaaa 🤩

Kahvaltımı şimdi yapıyorum biliyomusun sabah 10 da kalktım 😳

Back
X