- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canımHoşgeldin canım.
Rahat bağlanaldin mı?
Cep telefonundan da rahat giriliyor mu?
Canım senin söylediklerine ek olarak tahıl ve bakliyatlar.Saol
Saol allah razı olsun :))
Geçen haftalarda çok abartılı yerim tatlı yapıyordum hergun muhakkak yiyordum yoğurdu ekleyeceğim öğünlerime:)Afiyet olsun canim oglen makarnanin yanina yogurt ekleyebilirdin onun disinda guzel cok gelmedi gozume
Ilk sayfamizda oda var canim listeye girmeyen,girmek istemeyen ve deneme suresinde olan arkadaslarin oldugu liste
Evet canim nota almazsak yine hazirlancak![]()
Çok b*katan bir gün. Hemen iş bitsin eve gideyim diye bakıyorum. Modum çok düşük. Dokunsalar ağlayacak gibiyim. İş yerinde sabah eşimle telefonla konuşuyorduk evle alakalı birşeyler anlatıyordu. Amirim de kapat telefonu dedi. Eşim konuşurken bolemedim kapatamadim. Arkasından takmiyon heralde sen beni kapat o telefonu diyorum dedi. Eşime sonra konuşalım dedim kapattım. Allah im sonrası ver yansın. Sabahtan beri düşük moddayimGünaydın canim cok sukur iyiyim sen nasilsin ❤
Tatli en cok kilo yapan seylerden biri zaten onu cikarttiginda kiloda verirsin :))Geçen haftalarda çok abartılı yerim tatlı yapıyordum hergun muhakkak yiyordum yoğurdu ekleyeceğim öğünlerime:)
Kefir de tüketebilirim gaz yapar diye bisey okumamistim tatlı çok yiyordum onu bırakmam lazım:) suya ağırlık vericemCanım senin söylediklerine ek olarak tahıl ve bakliyatlar.
Bol yeşillikli mevsim salata.
Bunlar süt arttırıyor.
Kefir sütun kalitesini arttırıyor mus.
Ve günde 3 litre su
Menülerine bunları da ekle
Tartışmalı sonuca inanamayacaksin
Anladım canım.Merhaba canım
Biz Nisan ayından beri canlı ders yapıyoruz o yüzden baya tecrübe kazandım artık , ilk başlarda çok zorlandım sistem yüzünden ama sorunsuz bağlanıyorum şimdilik. Ama telefondan daha rahat bağlanıyor. Kullanım rahat değil telefonu ders anlatırken paylaşım yapmak zor oluyor. O yüzden bilgisayar en iyisi
Aynen zaten hareketli yapim var hic durmam sporuda severim :)Tatli en cok kilo yapan seylerden biri zaten onu cikarttiginda kiloda verirsin :))
Dans icin puan belirlememisiz hemen puan belirleyelim kızlarlaSpor puan sistemide değişmiş dün 3 saat temizlik yapmıştım onlarida hesaplarım akşam dans hangi gruba giriyor
Yaa üzüldüm canımÇok b*katan bir gün. Hemen iş bitsin eve gideyim diye bakıyorum. Modum çok düşük. Dokunsalar ağlayacak gibiyim. İş yerinde sabah eşimle telefonla konuşuyorduk evle alakalı birşeyler anlatıyordu. Amirim de kapat telefonu dedi. Eşim konuşurken bolemedim kapatamadim. Arkasından takmiyon heralde sen beni kapat o telefonu diyorum dedi. Eşime sonra konuşalım dedim kapattım. Allah im sonrası ver yansın. Sabahtan beri düşük moddayim
Tamam :)Dans icin puan belirlememisiz hemen puan belirleyelim kızlarla
Yaa üzüldüm canım![]()
Afiyet olsun ablaNaber siniz öğlen atıştırması için mola verdim Bi çay içeyim bari☺
ha ha doğru yerdesinEwet 10000 ip atladigimi bilirim haftada 1 2 kilo rahat verirdim baya azimliydim mezun olmuştum hemde kısa zamanda burayı bıraktım tekrar aldım sonra hamilelik falan baya aldim
almayiz demi?Afiyet olsun canim oglen makarnanin yanina yogurt ekleyebilirdin onun disinda guzel cok gelmedi gozume
Ilk sayfamizda oda var canim listeye girmeyen,girmek istemeyen ve deneme suresinde olan arkadaslarin oldugu liste
Evet canim nota almazsak yine hazirlancak![]()
canım eğer yasaksa dikkat et.Çok b*katan bir gün. Hemen iş bitsin eve gideyim diye bakıyorum. Modum çok düşük. Dokunsalar ağlayacak gibiyim. İş yerinde sabah eşimle telefonla konuşuyorduk evle alakalı birşeyler anlatıyordu. Amirim de kapat telefonu dedi. Eşim konuşurken bolemedim kapatamadim. Arkasından takmiyon heralde sen beni kapat o telefonu diyorum dedi. Eşime sonra konuşalım dedim kapattım. Allah im sonrası ver yansın. Sabahtan beri düşük moddayim
canım sende araştır emziren arkadaş lar var onlar sana yardımcı olur.Kefir de tüketebilirim gaz yapar diye bisey okumamistim tatlı çok yiyordum onu bırakmam lazım:) suya ağırlık vericem
canım bence nasıl bir dans olduğu önemli Mezdeke gibi ağır terleten hip-hop gibi aşırı hızlı bir yabancı muzikse 3-4 puan olabilir.Kizlar dans icin puan belirleyelim dakikasi kac puan olsun önerilerinizi bekliyorum
Seni özlemek dışında iyiyizNaber siniz öğlen atıştırması için mola verdim Bi çay içeyim bari☺
Merhaba abla hayirli olsun okul doneminizMerhaba kızlar
Bizim okul dönemi başladı , pek giremiyorum maalesef, şimdide okula gidip kitap falan alıcaz. Bu haftadan sonra düzen oturur umarım ❤
Mantiklicanım bence nasıl bir dans olduğu önemli Mezdeke gibi ağır terleten hip-hop gibi aşırı hızlı bir yabancı muzikse 3-4 puan olabilir.
Sakin bir dans ise tempolu gibi olabilir.2-2.5 puan