Şeytan ona masum dediğini okuyunca pek keyiflenmiştir şimdiDün bugün sicaktan maf olduk tarlada icim yanmış napim şeytan vallaaa daha masum![]()
kör olasıca .Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şeytan ona masum dediğini okuyunca pek keyiflenmiştir şimdiDün bugün sicaktan maf olduk tarlada icim yanmış napim şeytan vallaaa daha masum![]()
kör olasıca .Dondurma neydi?İyi ozaman benim mesajimida görmemisindir
Biseyler yemişlerde dondurma falan diyodum yemeyin yarin cuma diye![]()
Şeytan ona masum dediğini okuyunca pek keyiflenmiştir şimdikör olasıca .
Anammmmm lili yurusteeee nolduydu sanaDondurma neydi?
Nerden gelip nereye giderirdi?
Dondurma serinlemekmiydi?
Yoksa dondurma marasmiydi?
Aşk miydi pismanlikmiydi beydnimde deli sorular![]()
Icime al yazmalim kacti sanirsamAnammmmm lili yurusteeee nolduydu sana![]()
heeee kilcam simdik meme emen dana kalksa kucagimdan bololonla meme keyfi yapiyoHadi gidek yatsiyi kilak kalkk![]()

Yuh banlanani nerden gördükki tobeeee
görürüm ben konuştuğum kisiler kiz ama nerde ne yaptılar bakmadimYuh banlanani nerden gördükki tobeeee![]()
Tabiii kiii ne demek seni mi kırıcam25 eylül olursa katılmam, çünkü 24 eylülde muhtemelen dışarı çıkarız yeriz içeriz cuma artı gelirim
Gaz bizim işimiz
Senki kilo verme makinası , hadi hadi kalk kalk hala verilecek kilolar var 60 lara gelmelisin
Harikasın budur işte
Zaten eşim pek oralı olmamıştı, şimdiki durumun çok daha iyi olduğunu anladım bizim için
Senin hedefi 69,900 yapalım ne dersin 70 lere veda olsun
Ömürsün ya, ben çok sevdim o diziyi Tokyo gibi fiziğim olsun yeter
Canım çok geçmiş olsun pilates sırt çalışırsan faydasını görürsün
Eşim dondurma getirdi eve nasıl yemiysem bilmiyorum su gün bir geçeydiBugünü hafif geçirin kızlar yarına eksi gelmek adina benim gibi dondurma yemeyin![]()
At buzluga bisey olmazEşim dondurma getirdi eve nasıl yemiysem bilmiyorum su gün bir geçeydi
Bugun agzim bozuldu yaa ohalar yuhlar havada ucusduugörürüm ben konuştuğum kisiler kiz ama nerde ne yaptılar bakmadim![]()
![]()
![]()
![]()
Hımmmm cok ayıp lili sana yakistiramadimBugun agzim bozuldu yaa ohalar yuhlar havada ucusduu![]()
Bende yakistiramadim agzima biber surucimmmHımmmm cok ayıp lili sana yakistiramadim![]()
![]()
Bende yakistiramadim agzima biber surucimmm![]()